Eye Cushion Színezett Szemkörnyékápoló

GYÖNYÖRŰ SZEMEK EGY MOZDULATTAL!

NIVEA 3 az 1-ben Eye Cushion Színezett Szemkörnyékápoló

NIVEA Cellular 3 az 1-ben Eye Cushion Színezett Szemkörnyékápoló

Még soha nem volt ilyen egyszerű, hogy szemeid friss és természetesen ragyogó megjelenésűek legyenek, ahol és amikor csak kell. A NIVEA Cellular 3 az 1-ben Eye Cushion Színezett Szemkörnyékápoló 3 előnyt ötvöz: természetes fedést biztosít a sötét karikák ellen, 24 órán át hidratál, valamint segíti a szem körüli finom vonalak és ráncok csökkentését.
NIVEA CELLULAR 3 AZ 1-BEN EYE CUSHION SZÍNEZETT SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

Két színárnyalat, válaszd ki a hozzád illőt

A NIVEA Cellular 3 az 1-ben Eye Cushion Színezett Szemkörnyékápoló két különböző árnyalatban kapható: világos és közepes. A világos krém világosabb színpigmenteket tartalmaz, a közepes árnyalatban sötétebb pigmentek találhatók. Így kiválaszthatod a bőrtónusodnak leginkább megfelelőt.

Két színárnyalat: világos és közepes

Mivel mindenkinek egy kicsit más a bőre, ezért a NIVEA Cellular 3 az 1-ben Eye Cushion Színezett Szemkörnyékápoló kétféle árnyalatban kapható: 01 Light és 02 Medium. Akár a világos 01-est, akár a közepes 02-es árnyalatot választod, a színpigmentek természetesen beleolvadnak a bőrödbe.
Két színárnyalat

Gyönyörű szemek egy mozdulattal!

A NIVEA Cellular 3 az 1-ben Eye Cushion Színezett Szemkörnyékápolóval csak egy kattintásnyira vagy a gyönyörű és ápolt szemektől. 
Munkahelyen, a szabadban vagy egy étteremben: vidd magaddal bárhová is mész napközben.

Kérdések és válaszok a NIVEA Cellular 3 az 1-ben Eye Cushion Színezett Szemkörnyékápolóval kapcsolatban.

Britta Fischer

Britta Fischer

 

Milyen előnyökkel jár egy speciális szemkörnyékápoló termék használata a szem alatti részen?

A szem alatti bőr eltér az arcunk többi területétől. Nagyon vékony, és gyengébb a bőr alatti zsírszövete. Ugyanakkor nagyon érzékeny is, és ezen a területen figyelhetjük meg először az öregedés vagy a fáradtság jeleit a szem alatti sötét karikák vagy a finom ráncok formájában. A NIVEA Cellular 3 az 1-ben Eye Cushion Színezett Szemkörnyékápoló applikátora nagyon puha, gyengéd, nem tartalmaz parfümöt, segít csökkenteni a ráncok láthatóságát és minimalizálja a szem alatti karikákat. Ennek köszönhetően ragyogó megjelenést kölcsönöz a szem alatti résznek.

Mitől jelennek meg finom ráncok a szem alatti bőrön?

Számos oka lehet a bőr idő előtti öregedésének. A legfontosabb tényező a nap UV-sugárzása, de egyéb külső hatások, mint például az egészségtelen életmód vagy a stressz is hatással lehet érzékeny bőrünkre. Ezek a tényezők a szabad gyökök fokozott termelését okozzák a bőrben, amelyek a bőr idő előtti öregedésének fő okai. A NIVEA Cellular 3 az 1-ben Eye Cushion Színezett Szemkörnyékápoló egyesíti a hidratáló, fedő és öregedésgátló hatásokat.

Miért olyan fontos a hidratálás a szem alatti bőr számára?

Amikor az egészséges bőrről van szó, a víz nagyon fontos szerepet játszik. Az optimális nedvesség egyensúlyú bőr rugalmas és sima, védő funkciója pedig érintetlen. Az elégtelen nedvesség viszont érdes és fakó bőrt okozhat. Ráadásul a száraz bőr veszít rugalmasságából, és idővel finom ráncok jelenhetnek meg. Ezért hasznos a NIVEA Cellular 3 az 1-ben Eye Cushion Színezett Szemkörnyékápoló használata az egészséges megjelenésű és ápolt bőr érdekében.

Milyen gyakran használjam a a NIVEA Cellular 3 az 1-ben Eye Cushion Színezett Szemkörnyékápolót a nap folyamán?

A szem felfrissítéséhez és a ragyogó megjelenéséhez használhatod a NIVEA Cellular 3 az 1-ben Eye Cushion Színezett Szemkörnyékápolót, amikor csak szükséged van rá. Használhatod a reggeli arctisztítás után, ebéd után is hogy felfrissítsd a megjelenésed, vagy este, mielőtt elindulnál egy különleges eseményre. Biztos lehetsz benne, hogy ez a termék alkalmas a szemkörnyékre és a kifejezetten érzékeny szem alatti bőrre. Bárhová magaddal viheted, és a nap folyamán bármikor használhatod!