Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Shower mousse

Munka után: a lazítás módjai

Öltsd magadra a selymes bőr érzését a zuhany alatt!

A munka végeztével eljön a pihenés és a megnyugvás ideje – egy kényeztető zuhany remek módszer erre.

Tippek a munka utáni lazításhoz

Mindenki másképp szeret pihenni, de íme néhány tipp és trükk arra, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az estéidből.

A munka utáni lazítás fontossága

A mai világban az emberek élete egyre zsúfoltabb, egyre nyugtalanabb. A mai emberek többet dolgoznak egy nap, és nagyobb stressznek vannak kitéve, mint a korábbi generációk. Ezért rendkívül fontos, hogy esténkéntlazíts, és visszanyerd testi-lelki egyensúlyod a munkanap után. 

Azok, akik munka után megteremtik maguknak az időt a pihenésre, lehetőséget adnak agyuknak és testüknek a regenerálódásra, energiával való feltöltődésre. Nem szégyen, ha szánsz egy kis időt arra, hogy önmagaddal foglalkozz. Ez felkészít arra, hogy meg tudj birkózni a kihívásokkal, amelyeket a következő napok állítanak majd eléd.

Mindegy, mit csinálsz, a lényeg, hogy aktívan válts a munka után és a figyelmed fordítsd valami olyan dologra, amely számodra feltöltődést jelent.

Módszerek a lazításra: légy kedvesebb önmagadhoz

Shower mousse

Ha a munka után a pihenésre is szánsz időt, ezzel testednek-lelkednek jót teszel – senki nem várhatja el tőled, hogy állandóan ott legyél a frontvonalban. Ha egyszer ráébredsz arra, hogy neked is jár a pihenés, a hatékonyságod és az energiaszinted azonnal nőni fog.

Lazítás a zuhany alatt

A munka utáni zuhanyozás segíthet a stressz csökkentésében –használj kényeztető terméket, és válassz olyan illatot, amit szeretsz.

Mousse ápoló tusfürdő habok a NIVEA-tól

A *NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő habok* különleges, új zuhanyélményt nyújtanak. A selyemkivonatot tartalmazó gazdag, mégis ultrakönnyű hab körülöleli a tested, amint felviszed, és a bőrödet simává és selymes érzetűvé teszi – épp erre van szükséged egy kemény munkával töltött nap után.

A hab textúrája kivételesen lágy és kényeztető, így rendkívül élvezetes zuhanyélményt nyújt. A bőröd selymes érzetű és jól ápolt lesz tőle.

Miután a bőröd megkapta a jól megérdemelt kényeztetést, már készen is állsz, hogy pizsamába bújj és átadd magad az édes álmoknak.

Gazdag és gyengéd hab

Shower mousse

A selyem sok-sok éven át maga volt a megtestesült luxus és szépség. Ha a fárasztó munkanap után Silk Mousse ápoló tusfürdő habbal zuhanyozol, mindennap élvezheted ezt a kényeztetést.

Ezért jó, ha selymes habbal zuhanyozol munka után

  • Selymes érzetűvé teszi a bőrt zuhanyozás közben és után is
  • Gyengéden tisztít
  • Mindegyik változat bőrápoló zuhanyélményt nyújt
  • Gazdaságosabb, mint az azonos mennyiséget tartalmazó NIVEA tusfürdő

A stressz is hatással van a bőrödre

Shower mousse

Kétség sem férhet hozzá – az embereket manapság több stressz éri, mint korábban bármikor. A túl sok stressz negatív hatással lehet a bőrödre, száraz érzetűvé teheti és ronthat a megjelenésén. Ezért kulcsfontosságú a mindennapos bőrápolás.

Munka után selymes a pihenés

Shower mousse

Nagyon jó érzés selyem hálóingbe bújni lefekvés előtt. A Silk Mousse ápoló tusfürdő habok épp így segítenek ellazulni, és tested-lelked felkészítik a pihentető éjszakai alvásra.