Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

A NIVEA felhasználói fiók fejlesztés alatt. Hamarosan végzünk a karbantartási munkával. Kérjük, nézz vissza később.

Silky header

Selymes bőr: élmény zuhanyozás közben

Mindennapi kényeztetés a bőrödnek, amit a selyem ihletett.

Sok-sok éven át a selyem egyet jelentett a kényeztetéssel. De hogyan válhat a csodás, selymes érzés a napi bőrápolás részévé?

Mitől annyira különleges?

A selyem nagyon értékes anyag, és úgy tartják, különösen jót tesz a bőrnek.

A selyem textúrája

Nagyon fontos, milyen textúrájú anyagot viselünk, mert ez határozza meg, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. A bőr az érzékszervi tulajdonságok alapján érzékeli, hogy egy-egy anyag milyen hatást kelt. 

A selymet az teszi annyira különlegessé, hogy sima és rugalmas. Az érdes és tapadós anyagoktól eltérően, mint amilyen például a nyersvászon és a feldolgozatlan gyapjú, a selyem lágy érzetet kelt a bőrön, és valószínűtlen, hogy bármiféle bőrirritációt okozzon.

Ráadásul a selyem „hűvös tapintású“, és ez segít fenntartani a kellemes testhőmérsékletet.

Így segít a selyem a testhőmérséklet szabályozásában

silk mousse

A sűrű szövésű selyem remek választás, ha szeretnéd fenntartani a kellemes testhőmérsékletet. Hővezetése magas, hőszigetelő képessége alacsony – tökéletes a fölösleges hő elvezetésére.

Melyek a selyem előnyös tulajdonságai?

  • Nagyon gyengéd a bőrhöz 
  • Sűrű szövésű, rugalmas textília, és ennek köszönhetően tökéletesen illik minden bőrtípushoz
  • Minden évszakban viselhető
  • Sima tapintása miatt nagyon kényelmes viselet
  • Eleganciát és érzékiséget sugároz

Igazán értékes anyag: miért szeretjük a selyem érintését a bőrünkön?

A selymet nagyra tartják érzéki tapintása és bársonyos textúrája miatt. Sima és finom felülete lágyabb érzést kelt a bőrön, mint a legtöbb más textília. Sok-sok év óta azok közé az anyagok közé tartozik, amelyekre az emberek a leginkább vágynak. 

A selymet az teszi olyan varázslatossá, hogy teljes mértékben természetes úton jön létre – jelenleg nem létezik olyan ember alkotta technológia, amellyel ezt az értékes anyagot elő lehetne állítani. A selyemszálat a selyemhernyók termelik, mégpedig azért, hogy bebábozódáskor ebből készítsenek védőburkot maguknak, és más módszer nincs is a selyem létrehozására. Ez azt jelenti, hogy selyem csak korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre, ami még értékesebbé, még kívánatosabbá teszi ezt az anyagot.

Lágy tapintás, gyönyörű megjelenés

silk

A selyem nemcsak tapintásra csodálatos, hanem a látványa is lenyűgöző. Mindenkinek jól áll! A selyem fényessége a mintázatának köszönhető. Bizonyos megvilágításban még színjátszó hatást is kelthet, és ez csak egy számos különleges tulajdonsága közül.

Selymesen bőrápoló tusfürdő a NIVEA-tól

A napi bőrápolás során a NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő hab használata csodás megoldás arra, hogy simává és selymessé tedd a bőröd.

Élvezd a kényeztető zuhanyzás élményét!

shower mousse

A *NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő hab* által nyújtott érzés alig hasonlítható máshoz. Képzeld el, hogy a krémes és selymes hab finoman átölel, egyszerre kényeztetve a tested és az érzékeid. Textúrája gazdag, mégis könnyű, gyengéd és ápoló – csak úgy ismerheted meg igazán, ha kipróbálod.

Így teheted a NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő habokat zuhanyozási rutinod részévé

Az igazán kényeztető zuhanyozást mindenki élvezi. A NIVEA most teljesen új, szenzációs tusfürdőket fejlesztett ki, melyeknek hatására újra beleszeretsz a tusolásba. A selyemkivonatot tartalmazó új Silk Mousse ápoló tusfürdő habok egyesítik a gyengéd ápolást a színtiszta kényeztetéssel, és igazán selymessé teszik a bőrt.

Az ápoló tusfürdő habok az alábbi változatban kaphatók:

 

Minden változat nagyon kímélő és ápoló hatású, s ennek köszönhetően az összes bőrtípus esetében alkalmas a mindennapos használatra. Gyengéden tisztítják a bőrt, anélkül, hogy kiszárítanák, és lágy, selymes érzést hagynak maguk után.

Miért jó tusfürdő habot használni szokásos tusfürdő helyett?

A tusfürdő habok mindenki számára ideálisak, aki különlegesen gazdag és kényeztető ápolásra vágyik zuhanyozás közben. Az innovatív hab-adagoló jóvoltából a tusolás szórakoztató, új élménnyé válik. Csak nyomd le az adagolófejet, és a gazdag hab máris áramlani kezd. A formula könnyen felvihető és pillanatok alatt leöblíthető.

Ráadásul a habból nem kell többet használnod, mint a szokásos tusfürdőből – sőt a hab még tovább is tart!

NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő hab: az ápoló formula

silk mousse

Az ápoló olajokat, selyemkivonatot és mandulaolajat tartalmazó NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő habok kényeztető zuhanyélményt nyújtanak és pompás ápolással kényeztetik a bőrt.

NIVEA Silk Mousse ápoló tusfürdő hab előnyei

  • Intenzíven ápol 
  • A hab rendkívül lágy állagú
  • Selymesen puha tapintásúvá teszi a bőrt