A férfiak sosem nőnek fel. Készíts a kedvesednek férfiaknak való adventi naptárt!

A férfiak gyakran játszák a rettenthetetlen kemény legényt, az ajándéktáska láttán mégis felcsillan a szemük, és felébred a gyermeki énjük. Készíts a kedvesednek meglepetésekkel teli adventi naptárt, amivel biztos szerzel nála pár jópontot.

A sörös adventi naptárnak minden férfi (és nő) örülni fog

Tudtad, hogy a Magyarországon értékesített sör mennyisége 6,216 millió hektoliter volt 2019-ben? Vagy hogy csak Csehországban több mint 550 sörmárka létezik? A sör egyszerűen uralja a világot. Nagyszerű társa a beszélgetéseknek, egész napos vágyálom a munkahelyen és felfrissít a forró nyári estéken. Így biztos lehetsz benne, hogy a sörös adventi naptárral nem foghatsz mellé. De számolnod kell vele, hogy egy ilyen naptár ára költséges lehet, attól függően, milyen söröket választasz.
 
  1. A minőségi sörök iránti kereslet növekedése hazánkban is meghatározza a sörpiacot. Új márkák, ízek, fajták jelennek meg és egyre nagyobb teret hódít a kisüzemi sörfőzdék által készített kézműves sörök piaca is. Támogasd a magyar sörfőzdéket és vásárolj helyi söröket. Ezeket szaküzletekben találhatod meg, ha pedig nem akarsz boltokba járni, online is megrendelheted a sörfinomságokat.
  2. Utazás a Föld körül: Snow, Bud Light, Tsingtao, Skol, Harbin. Ez csak néhány a világ legkeresettebb sörömárkái közül. Adj a kedvesednek olyan kóstolót, amelyet nem felejt el egyhamar. A világ sörmárkáinak nagy részét speciális sörüzletekben vagy az interneten találhatod meg.

Vásárolj 24 különböző sört, csomagold be, számozd meg őket 1-től 24-ig, és gyönyörködj a kedvesed csillogó szemében, amint minden nap kinyit egy üveget. 

 

Egész éves bőrápolás: Adventi naptár kozmetikumokból

Előfordult már veled, hogy pont akkor toppantál be a fürdőszobába, mikor a férjed éppen a méregdrága, festett hajra való samponoddal mosta a haját? Természetesen nem értette, miért sikítasz olyan rémülten, és azt sem, miért vagy mérges rá, hiszen a sampon az sampon, nem igaz?Kerüld el elegánsan ezeket a szívrohamokat: Töltsd meg az adventi naptárát egész évre elegendő ápoló kozmetikumokkal. Semmiképpen se maradjon ki belőle: 

1. Dezodor

Ez olyan, mint a zokni. Az ajándék, ami egyszer sem hiányozhat. Akár több dezodort is vehetsz, abból soha sem elég. És a legjobb, hogy bármilyen illatot választhatsz.
Fresh kick

2. Tusfürdő

A dezodorhoz hasonlóan a tusfürdőből is választhatsz többfélét. Nem fog ugyan osztatlan örömöt okozni, de legalább soha többé nem fordul elő, hogy a férfi melletted rózsa vagy vaníliaillatban pompázzon. 
 

3. Borotválkozó gél

Le a borostával! A Sensitive Borotvagél kamillakivonattal és E-vitaminnal ápolja és selymessé teszi az érzékeny bőrt, és megvédi az irritációtól.  

4. After Shave

Senki sem szereti a borotválkozás utáni irritációt. A Sensitive After Shave Lotion megnyugtatja a kipirosodott arcbőrt és védi az irritációtól.

5. Krém

Lehet, hogy nem fog neki kelleni, de próbáld otthagyni a fürdőszobapolcon, és meglátod, hogy elfogy. A NIVEA MEN Creme ugyanis nem csak az arcbőrt, hanem a kezet és az egész testet is ápolja. Könnyen beszívódik, puhává és hidratálttá varázsolja a bőrt.

6. Ajakápoló

Búcsúzz el a repedezett száraz ajkaktól. A Labello Active For Men Ajakápoló B5 provitamint és FF 15-ös fényvédőt tartalmaz, így bármilyen időjárásban megbízhatóan ápolja az ajkakat

Ne felejtsd el kiegészíteni a kozmetikumokat édességgel, hisz a párod valószínűleg a sampontól nem lesz annyira boldog, mint például egy hatalmas csokoládétól. Csomagold be szépen az egyes ajándékokat, és a számokat se felejtsd el.

Saját adventi naptárt is szeretnél? Két lehetőséged van. Megveszed magadnak, vagy véletlenül mutasd meg a párodnak a NIVEA Adventi kalendáriumot és addig emlegesd, míg meg nem veszi ő neked.

Utalványok mindenre (is)

Nem akarsz egy rakás pénzt költeni az adventi naptárra? Indítsd be a fantáziádat, és készíts utalványokkal teli kalendáriumot. Mire? Mindenre! Írd fel egy papírkára az adott dolgot, tedd bele egy borítékba és számozd meg. 

És ha semmi sem jut az eszedbe, itt van pár apró ötlet. Készíts személyre szóló utalványt a következőkre:

  • Masszázs, romantikus vacsora, kedvenc desszert, kirándulás kívánság szerint, reggeli az ágyba, házimozi tetszés szerinti filmmel, forró fürdő egy pohár borral, meghívás moziba, különleges kívánságok napja, olyan nap amikor nem mondhatsz nemet, 2 óra némaság, foci- vagy hokimeccs a tv-ben tiltakozás nélkül, autómosás…

Édesség – az arany középút

Senki sem tud ellenállni az édességnek. Ideális választás, ha nem akarsz sokat gondolkodni, ugyanakkor boldoggá akarod tenni a párodat. Sőt, ez neked is jó, mert megoszthatja veled a finomságokat. Vedd meg, ami tetszik, és írj rá mindegyikre egy számot a napok szerint.

 
PS. Néha te lehetsz a karácsonyi manó, és ellophatod a naptárablakot, mielőtt a kedvesed kinyitná. Fennáll annak a veszélye, hogy néhány percig nem fog beszélni veled, de megéri az ablak tartalma miatt!