(3)

Sensitive Borotvagél Érzékeny bőrre

200 ml
Vásárlás Online

Előnyök

Etil-alkohol mentes
Ápoló
Nyugtató
Ápoló
  • Etil-alkohol-mentes ápoló formula
  • Könnyed siklást biztosít a borotvapenge számára
  • Alapos és kényelmes borotválkozást eredményez
  • Borotválkozás közben védi és ápolja a bőrt
  • Érzékeny bőrre

Tudj meg többet erről a termékről

Etil-alkohol mentes ápoló formulájának köszönhetően nyugtatja és ápolja a bőrt borotválkozás alatt. A kamillát és E-vitamint tartalmazó formula védelmet nyújt a borotválkozás során kialakuló bőrirritáció tünetei ellen, emellet könnyű siklást biztosít a pengék számára használat közben. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag igazolt érzékeny bőrű férfiakon. A termék elérhető borotvahab verzióban is: NIVEA MEN Sensitive Borotvagél Érzékeny Bőrre 200 ml.

Figyelmeztetés:

Figyelem! Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos kilyukasztani vagy elégetni üres állapotában is. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 5%-a tűzveszélyes.

Cikkszám 81740 (817400908019)

NIVEA újdonság

Értékelések és vélemények

5,0
nagyon jó (3 Értékelések)
Zoltán
8/23/2017
Nagyon kíméletes
Érzékeny bőrre kerestem gélt, sikerült megtalálnom. Nagyon kis mennyiség elegendő, kellően felhabosítható. A bőr írritáció nálam minimális, a korábban használt termékekkel összehasonlítva pedig elenyésző. Az illata nagyon kellemes.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Attila Őze
7/31/2015
tökélet S
Eddig használtak közül a legjobb.Egyetlen kifogásom van-az ára.Kisebb/olcsóbb kiszerelésben szívesebben/könnyebben megvenném,pl. műanyag tubusban.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Tamás
7/10/2015
szuper
Nekem elég érzékeny az arcom, így nagyon nem mindegy mit használok borotválkozásnál ha nem szeretnék teljes körű bőr irritációt. Ezzel a termékkel nagyon régen egymásra találtunk a legnagyobb megelégedésemre.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan

1Használat

A borotvagélt a bőr benedvesítése után egyenletesen el kell oszlatni a borotválni kívánt felületen. Használat előtt felrázandó.

Special Ingredients

Kamilla kivonat

E-vitamin

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz alkohol (Etil-alkohol)

Tartalmazza: Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Maltodextrin, Tocopheryl Acetate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Parfum