Kérdéseid vannak a fürdésről, zuhanyozásról vagy a szappanokról?

Itt megtalálhatod a választ a gyakori kérdésekre.

1. ÁRT-E A BŐRÖMNEK A TÚL SOK ZUHANYOZÁS VAGY FÜRDÉS?

A szakértők által kifejlesztett NIVEA fürdőtermékek az összetevők speciális kombinációját tartalmazzák. Ennek köszönhetően segítenek megvédeni a bőrt a nedvességvesztéstől és a jólápoltság érzetét nyújtják a bőrnek. A zuhanyozás vagy fürdés nem károsítja a bőrt. Azonban a bőr típusától, egyedi tulajdonságaitól és a víz hőmérsékletétől függően a bőrgyógyászok gyakran legfeljebb napi két zuhanyozást vagy fürdést javasolnak, mert így fenntartható a bőr saját egyensúlya. Az érzékeny és száraz bőrűeknek figyelniük kell bőrük reakcióira, hogy megállapíthassák, számukra mennyi a zuhanyozás és fürdés felső határa.

2. HONNAN TUDHATOM, HOGY MELYIK TERMÉK MEGFELELŐ SZÁMOMRA?

A számodra megfelelő NIVEA fürdőtermék kiválasztása azzal kezdődik, hogy meghatározod, mire van szükséged és mire vágysz, majd azt is hozzáveszed, melyek a kedvenc illataid és mi az az általános hangulat, amely illik hozzád. A NIVEA krémtusfürdők között vannak különleges ápolást nyújtó termékek, melyek tökéletesen illeszkednek a mindennapos bőrápolás gyakorlatába, és a termékcsaládban megtalálhatod a kényeztető krémtusfürdőket is, melyek egyedi illataikkal élvezetes élménnyé teszik a fürdést és az ápolás mellett örömteli pillanatokkal is megajándékoznak. Ha a frissesség érzésére vágysz, válaszd az áttetsző csomagolású tusfürdőket. Az áttetsző, gyöngybuborékokat tartalmazó formulák felfrissítenek, miközben az olajgyöngyöknek köszönhetően hatékonyan ápolják is a bőrt. Ha inkább kádban szeretsz fürdeni, a NIVEA Creme Care Krémtusfürdőt ajánljuk, mely a NIVEA eredeti illatát és ápoló hatású összetevőit tartalmazza. A NIVEA fürdőtermékek sorában megtalálhatók a különleges igényeket kielégítő – a nagyon száraz vagy érzékeny bőr számára készült – termékek is. Ezután már csak az a feladatod, hogy a választott kategóriában megtaláld  a neked legjobban tetsző illatot.


3. MILYEN TOVÁBBI ÁPOLÁST NYÚJTANAK A NIVEA FÜRDŐTERMÉKEK A BŐRÖMNEK?

A legjobb ápoló hatás érdekében az összes NIVEA fürdőtermék nagyon kímélő felületaktív anyagokat tartalmaz, a termékcsalád bőrbarát voltát bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják. A legtöbb termék pH-semleges. Ráadásul sok terméket úgy fejlesztettek ki, hogy még a szárazabb bőrtípusok igényeinek is megfeleljenek, ilyen például a sheavajat tartalmazó NIVEA Creme Smooth Krémtusfürdő vagy a makadámiaolajjal gazdagított NIVEA Care & Magnolia Krémtusfürő vagy a NIVEA Creme Care Krémtusfürdő, mely az eredeti NIVEA Creme-nél használt ápoló olajokat és  provitamint tartalmaz. Az érzékeny bőrre kifejlesztett különleges formulák még a legérzékenyebb bőrnek is pontosan az igényekre szabott, gyengéd tisztítást és ápolást biztosítanak; ilyen termék a rendkívül kímélő, természetes kamillakivonatot tartalmazó bőrbarát pH- értékű NIVEA Creme Sensitive Krémtusfürdő, melynek az illata egyszerre gyengéd és korszerű.

4. MENNYIT KELL HASZNÁLNOM A FÜRDŐTERMÉKEKBŐL, HA EZ NINCS FELTÜNTETVE A CÍMKÉN?

Egy kisebb „nyomásnyi” (legfeljebb 30 ml) elegendő, de a termékek egyedileg adagolhatók, attól függően, hogy milyen intenzitást (pl. mennyi habot) szeretnél.

5. HAJMOSÁSRA IS HASZNÁLHATOM A NIVEA FÜRDŐTERMÉKEKET?

Igen, a NIVEA tusfürdők általában hajmosásra is használhatók, például a NIVEA MEN férfi tusfürdőket úgy fejlesztették ki, hogy test, arc és haj tisztítására egyaránt alkalmasak legyenek. E termékeknek a hajmosás során nyújtott jó teljesítményét férfiak részvételével végzett termékhasználati vizsgálatok bizonyítják. Azonban a NIVEA fürdőtermékeket elsősorban arra tervezték, hogy megfeleljenek bőröd igényeinek.
Ahhoz, hogy a hajad is a legjobb ápolást kapja, a NIVEA hajápoló termékeinek széles választékát ajánljuk, melyben számos, a különféle hajtípusokhoz illeszkedő sampont találsz. Különösen a hosszabb, festett és/vagy megviselt hajnak van szüksége különleges ápolásra, speciális összetevőkre. Ilyen esetekben a NIVEA Repair & Targeted Care sampont, a NIVEA Color Care & Protect sampont vagy a NIVEA Diamond Gloss sampont ajánljuk.

6. MELYIK NIVEA FÜRDŐTERMÉK HASZNÁLATA A LEGJOBB AZ ÉRZÉKENY BŐRŰ NŐK SZÁMÁRA A TERHESSÉG ALATT?

A várandósság alatt a bőr tulajdonságai ideiglenesen megváltozhatnak, mivel a hormonok hatással vannak a szervezet vízháztartására, és a bőr a tűréshatárát megközelítő stressznek van kitéve. A bőrnek ekkor kell nyújtania a legjobb teljesítményt. A magasabb hormonszint és a bőr tágulása a szárazság érzésének kialakulásához vezethet. Ilyenkor tartózkodni kell a nagyon meleg vízben való túlzott mértékű fürdéstől, mivel ez fokozza a bőr kiszáradását. Azonban a NIVEA fürdőtermékek, például a NIVEA Creme Care Krémtusfürdő, a NIVEA Creme Soft Krémtusfürdő vagy a természetes kamillakivonattal  készülő, nagyon gyengéd NIVEA Creme Sensitive Krémtusfürdő a jólápoltság érzetét nyújtják a bőrnek. Kifejezetten ajánljuk az 55%-nyi természetes olajat tartalmazó NIVEA Natural Oil Olajtusfürdő terméket, mely segít megőrizni a bőr rugalmasságát.

7. MIÉRT REPEDEZNEK MEG A SZILÁRD SZAPPANOK?

Sajnos ez a probléma többé-kevésbé bármilyen szilárd szappan hosszú távú használata során jelentkezik. A repedések akkor alakulnak ki, ha a szappant a rendszeres használat során ismételten benedvesítik, majd kiszárítják. A repedések azonban nem befolyásolják a termék tisztító hatását. A repedezés csak esztétikai problémát okozhat, amennyiben a repedésekben szennyezőanyag-szemcsék gyűlnek össze és ez sötét elszíneződésként jelenik meg a szappan anyagában.


További kérdésed van?

Kérjük, használd a kapcsolatfelvételi űrlapot.

Lépj velünk kapcsolatba
product-stage-bg