Miért mosolyogj többet?

Miért mosolyogj többet?

A NEVETÉS MEGTÖRI A JEGET ÉS A VÉRNYOMÁST IS CSÖKKENTI.

Tudtad, hogy egy felnőtt általában 20x nevet naponta? Gyermekként viszont szinte megszakítás nélkül mosolyogtunk. Olvasd el az okokat, amiért a napi rutinod részévé kellene tenned a nevetést, és vágj bele az új kihívásba!

A mosoly oldja a stresszt

A mosoly oldja a stresszt

Egy perc őszinte nevetés, amitől csorog a könnyed és fáj a hasad, 40 perc mély relaxációnak felel meg. Nevetéskor a szellemi és a fizikai feszültség is oldódik, testünket endorfin és szerotonin árasztja el, így a stressznek esélye sincs. 

És tudod, mi benne a legjobb? A testet könnyű megbolondítani. Ha éppen nincs is kéznél egy komikus, és az interneten sem jön szembe semmi vicces, zárkózz be egy szobába, és egyszerűen kezdj el nevetni. Először kicsit bután fogod érezni magad, de az eufória hulláma gyorsan eláraszt, és egy perc nevetés után úgy fogod érezni, mintha újjászülettél volna


De ráncos leszek!

Ez a nők (és nemcsak a nők) leggyakoribb félelme, ha a gyakori nevetésről van szó. Az érv, miszerint a nevetőráncok igazából a női arc ékességei, nem igazán működik. Szerencsére a 21. században élünk, így megelőzhetjük, de legalábbis csökkenthetjük a ráncainkat.

A titok, ami segít a hölgyeknek a ráncok redukálásában nem más, mint a Q10 koenzim. Éppen neki köszönhetően üde és rugalmas a bőrünk. Tedd a mindennapos bőrápolás részévé, és nevess reggeltől estig. 

A Q10 koenzim több NIVEA terméknek is az összetevője. A Q10 Power termékcsalád készítményeiben kreatin is kiegészíti. Tehát egy újabb anyag, amely hatékonyan harcol a ráncok ellen. 

Q10 power

Jobb immunrendszer és több barát

Jobb immunrendszer és több barát

Végezz el egy kisebb kísérletet. Egy napig mosolyogj szélesen már reggeltől. Az emberek nemcsak viszonozni fogják a mosolyodat, hanem a beszélgetés kezdeményezése is könnyebben megy majd. Nem hiába mondják, hogy a mosoly megtöri a jeget. Így könnyebben köthetsz új barátságokat is. 

Már beszéltünk arról, hogy a nevetés megszünteti a stresszt. De még ennél is többről van szó. Tudtad például, hogy a nevetés csökkenti a vérnyomást, és egész sor hasznos anyag kiválasztását is segíti a testben? A mosoly kellemes védelmet nyújthat az influenza időszakában is

Ingyenes jókedv bármikor

Megtörtént már veled valamikor, hogy rossz kedved volt, valami megnevettetett, és máris sokkal jobban lettél? Ez lényegében olyan boldogság pirula, amely mindig kéznél van, és még csak nem is vényköteles. Hasonlóan hatnak ránk a cuki állatkák vagy a kisgyerekek, hacsak fényképen is. Még azt is rebesgetik, hogy 15 perc nevetés két nappal hosszabbítja meg az életünket. Megéri kipróbálni, nem? 

 

Tanulj meg nevetni!

Többet nevetni viszonylag egyszerű feladatnak tűnik, de nem mindig olyan könnyű. Összegyűjtöttünk számodra pár tippet, amelyek segítenek ebben a (nem) könnyű kihívásban:
  1. Állj a tükör elé: Még ha erőltetettnek is tűnik számodra, működik. Mosolyogj magadra, és figyeld meg, hogy festesz közben. 
  2. Keresd a mosolygós embereket: A mosoly ugyanis ragadós.
  3. Idézz fel egy vicces helyzetet: Húzz elő egy szórakoztató filmjelenetet vagy egy viccet, amit nem rég olvastál. 
  4. Oszd meg egy baráttal: Együtt mindig könnyebb! 
  5. Tornásztasd a mimikai izmokat: Hallottál már az arcjógáról? Pár gyakorlatról van szó, amelyek erősítik az arcizmokat. 
  6. Kezdj el mosolynaplót vezetni: Minden este elalvás előtt jegyezz le egy dolgot, ami aznap mosolyt csalt az arcodra. Ha borús hangulatba kerülsz, olvass bele a naplóba. 

NE FÉLJ A RÁNCOKTÓL!

Q10 Power

ÚJ TERMÉKCSALÁD SZÁRAZ BŐRRE