Minden, amit tudni érdemes az arctisztító kendőkről

Arctisztító kendők micellás vízzel a gyengéd tisztításért Rendkívül fontos, hogy lefekvés előtt alaposan eltávolítsd a szennyeződést az arcodról, erről akkor se feledkezz meg, ha kevés időd van. Fedezd fel, hogyan teheted egyszerűbbé a bőrápolást, miközben bőröd friss és gyönyörű marad!

Tudomány a micellás arctisztító kendők mögött

Mi az a micellás víz, és miért olyan jók a micellák, ha gyengéd bőrtisztításról beszélünk? Segítünk megérteni, hogy miért olyan népszerű ez az arctisztító.

Mik azok a micellák?

A micellák olyan mikroszkopikus méretű molekulák, amelyek "víz- és zsírkedvelő" részekből állnak, és a szennyeződést gyűjtik össze.

Ahhoz, hogy a vízben és a zsírban egyaránt oldódó szennyeződést, valamint a sminket hatékonyan eltávolítsa az arcodról, a sminklemosónak mindkét képességgel rendelkeznie kell.

Arctisztítás esetén a folyadékban található molekulák átrendeződnek, és felveszik az általunk micellaként ismert alakzatot.

A micellás technológiával készült NIVEA termékekben ezt a természetes jelenséget alkalmazzuk.

micellás-arckendők

Hogyan működnek a micellák?

A micellák eltávolítják a piszkot, a sminket, a faggyút és más szennyeződést.

A titok a felépítésükben rejlik. A micellák kívülről lágyak, belülről viszont erősek. A vízkedvelő, külső részecskék lehetővé teszik, hogy a micellák a sminkeltávolító kendőhöz tapadjanak, míg a zsírkedvelő központ magához vonzza és megköti a szennyeződéseket.

Miért olyan fontos az arctisztító használata?

Az arcbőr egész nap ki van téve a szennyeződések és a baktériumok okozta ártalmaknak attól függetlenül, hogy akaratlanul érsz az arcodhoz, vagy például egy telefonbeszélgetés alkalmával kerül kapcsolatba a készülék a bőröddel.

A szennyeződés és a smink eltávolítása segít megakadályozni a pórusok eltömődését, az arcbőrt természetesen egészségessé és ragyogóvá varázsolja.

arctisztító-kendők-zuhanyozás

Miért beszél mindenki a micellás arctisztító kendőkről?

Fedezd fel a micellás víz tisztító erejének hatását a sminklemosó kendő adta kényelemmel kombinálva, amely megváltoztatja az arcápolási rutinodat.

5 ok, amiért érdemes beépíteni a NIVEA micellás kendők használatát az arcápolási rutinodba.

 1. Gyors, egyszerű arctisztító és sminklemosó kendők
  Micellás vízzel átitatott kendők, ezért nincs szükség arcmosásra. Csak töröld le az arcod, és kész.
 2. Tisztítás és hidratálás egy lépésben
  Az alapos, gyengéd, intenzív tisztításnak és hidratálásnak köszönhetően bőröd csodálatosan sima lesz. 
 3. Utazóbarát
  Mivel a micellás kendők egyszerre tisztítják, ápolják és hidratálják bőrödet, utazás esetén nem szükséges több flakont magaddal vinned. 
 4. A tökéletes sminkeltávolító kendő
  A micellás kendők könnyedén távolítják el a sminket, sőt, még a vízálló szempillaspirált is.
 5. Maradványok nélkül
  A micellás arclemosó kendők eltávolítják a sminket és maradványok nélkül tisztítják meg a bőrt.
arctisztító-kendők-sminkeltávolító
A micellás arckendők egyszerre rendelkeznek arctisztító és sminkeltávolító tulajdonsággal. Frissítő, hidratáló ápolást biztosítanak egy kendőbe zárva. Búcsút inthetsz az egész estés arcápolási rutinnak, üdvözöld az intenzív tisztítást, a hidratált és egészségesen ragyogó bőrt.

product-stage-bg