Arcszérum: a sima bőr titka?

Arcszérum: a sima bőr titka?

Minden, amit tudni akartál az arcszérum előnyeiről Ismerd meg az arcszérumok erejét, hogy miért ennyire pozitív a hatásuk a bőrödre, illetve hogy hogyan találhatod meg a számodra legmegfelelőbbet a NIVEA ápolói között a ragyogó és arcbőrért.

Útmutató az arcszérumokhoz

A szérum divatos hívószó lett a bőrápolás területén az utóbbi években, de mire jók valójában, és hogyan hatnak a bőrödre?
Fiatal felnőtt nő szép, tiszta, üde arcbőre

Használhatok arcszérumot hidratáló helyett?

Az arcszérumokat úgy alkották meg, hogy hidratáló termékkel együtt, ne pedig helyette használd. A kedvenc szérumod után alkalmazz hidratálót is (például a NIVEA Cellular Expert Lift Éjszakai Arckrémet), és ébredj ragyogó, egészséges arcbőrrel.

Mit kell tudni az arcszérumról?

Az arcszérumok mára a mindennapi arcápolás elengedhetetlen részét képezik, és bebizonyosodott, hogy használatukkal szemmel látható és érezhető változás tapasztalható a bőrön.

A szérumok hatásmechanizmusa eltér a hagyományos hidratáló készítményektől. Mivel kevesebb mennyiségben, azonban koncentráltabban tartalmaznak hatóanyagokat, emellett kis mértékben találhatóak meg adalékanyagok (sűrítő és emulgeálószerek, olajok) a formuláikban, gyorsabb a felszívódásuk, az összetevők pedig mélyebbre hatolva, nagyobb mennyiségben juttathatják közvetlenül a bőrbe a jótékony komponenseket, maximálisan kihasználva a sejtműködést.

A szérumok erőteljes koncentrációja tökéletesen alkalmassá teszi őket arra, hogy specifikus területeket célozhass meg velük, legyen szó ráncokról, fáradtságról vagy tág pórusokról. Például a NIVEA Cellular Feltöltő Szérum Gyöngyök simává és ragyogóvá varázsolja a fáradt bőrt, segít visszaállítani a kontúrokat.


Az arcszérum előnyei

A szérumok fontos részévé váltak a bőrápolási rutinnak számos előnyös tulajdonságuknak köszönhetően.

Találd meg a bőrödnek megfelelő arcszérumot!

A bőröd egyedi, ezért fontos, hogy megtaláld azt a szérumot, ami tökéletesen illik hozzá, és azt az eredményt érheted el vele, amit látni szeretnél. A ráncok ellen érdemes anti-aging szérumot választani. A NIVEA Q10 Energy Szérum gyöngyök igen erős, Q10-et és hyaluronsavat tartalmazó formulája csökkenti a látható ráncokat, emellett megelőzi az újabbak kialakulását.

Másrészről, ha elsősorban a bőr kisimítása és a fáradtság jeleinek eltüntetése a célod, akkor válaszd a NIVEA Cellular Feltöltő Szérum Gyöngyöket, ami nagymértékben hozzájárul a regenerációs folyamatok felgyorsításához és a selymesen sima érzet biztosításához.

 
Boldog nő

Élmény a használata

Az arcszérumok arról ismertek igazán, hogy igazán koncentrált összetétellel rendelkeznek, ugyanakkor könnyedek, így gyorsan felszívódnak, ragacsos bőrérzet nélkül. Tökéletesek azoknak, akik nem szeretik a nehéz kozmetikumokat, illetve zsírosabb a bőrtípusuk.
 

Tanácsok, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az arcszérumodból

  • Mindig tiszta bőrön alkalmazd.
  • Kis pöttyökben vidd fel az arcodra, mielőtt finoman belemasszírozod a bőrödbe.
  • A masszírozás segíti a felszívódást.
  • Felvitel közben ügyelj a szemkörnyéki érzékeny bőrre.
  • Alkalmazz utána hidratálót, ami tovább növeli a bőr hidratáltságát.
 
Az arcszérumok 5 előnye

Pórusok felfrissítése

A kitágult pórusokat nehéz kezelni, ám egy könnyed, híg állagú szérum képes a azokat megtisztítani és eltávolítani a felesleges faggyút, így kevésbé látszanak, és a bőr textúrája is finomodik.
Az arcszérumok 5 előnye

A fáradtság jeleinek csökkentése

Az alváshiánytól az arcbőröd fakónak és fáradtnak tűnhet. Egy hatékony szérum elősegítheti a sejtregenerációt, így a bőröd akkor is ragyogó lehet, ha nem pihented ki magad.
 
Az arcszérumok 5 előnye

A bőr felszínének kisimítása

Mivel a szérum molekuláit nem blokkolják adalékanyagok, ezért képesek mélyen a pórusokba hatolni és kisimítani a bőr felszínét, így varázsolva puhábbá a textúráját.
 
Az arcszérumok 5 előnye

A finom vonalak és ráncok megjelenésének csökkentése

Az olyan szérumok, mint a NIVEA Q10 Energy Szérum Gyöngyök erőteljes összetétellel rendelkeznek, ami kisimítja a ráncokat, és az újak kialakulását is képes megelőzni. Rendszeres használatával a bőröd élettel teli és fiatalos lesz.
 
Az arcszérumok 5 előnye

Segítség a bőr hidratáltságának megőrzésében

Az arcszérumok egyik legszembetűnőbb előnye, hogy képesek megkötni a nedvességet a bőrben. A hyaluronsavat is tartalmazó összetétel javítja annak hidratáltságát, és erősíti a vízmegtartó képességét, hogy az arcbőröd élettel telinek és egészségesnek tűnjön.