Kismamadivat: tippek, mit hol vegyünk

Várandósan sem kell lemondanunk az öltözködés örömeiről! Íme, néhány tanács, hogyan alakítsunk ki stílusos, szexi és vidám kismamaruhatárat.

Kismamaruhák, melyeket a pénztárcád is szeretni fog

Nő a pocakod és a melled is ellenőrizhetetlenül növekszik, ráadásul ikreket vársz? Teljesen érthető, hogy a máskor szórakoztató ruhavásárlás a várandósság alatt egyenesen rémálommá válik. Vagy mégsem?

Rengeteg lehetőség van, hogy a várandósság alatt is remekül nézzünk ki, mégse nullázzuk le bankszámlánkat. Ha elriaszt a gondolat, hogy egy rakás pénzt kellene költened olyan ruhákra, amelyeket csak rövid ideig fogsz hordani, de azért mégsem szeretnél a párod kinyúlt kardigánjában járni, mérlegeld a következő tippeket.


Menj biztosra a kedvenc üzletedben

Először próbáld ki azokat a ruhaboltokat, ahol vásárolni szoktál. Nagyon valószínű, hogy találsz kismamarészleget, vagy hogy olyan szabásvonalat fedezel fel, amely tökéletesen illik a növekvő pocakodhoz is. Próbálj fel nagyobb méretet is azokból a ruhákból, amik tetszenek. 
A hosszú sztreccs topok, a rugalmas derekú szoknyák, az oldalt gombolós nadrágok, a mell alatti szabású blúzok, az empire szabásvonal, a rövid mellények mind tökéletesen állhatnak, ugyanakkor megfelelhetnek az aktuális trendeknek is.

A várandósság ideje alatt ne csak a szekrényeddel, hanem a testeddel is törődj. Tudd meg, hogyan ápold a bőrödet, ha striáktól vagy pattanásoktól szenvedsz.

A kismamadivatban is népszerű a kiárusítás és a leárazás

Kérdezd meg barátnőidet, ismernek-e remek turkálót vagy internetes bazárt. Egy kis szerencsével és elszántsággal kellemesen meg fogsz lepődni, milyen szép darabokra lehet bukkanni.
Ugyanaz a nagyobb méretű darab gyakran sokkal drágább a kimondottan kismamaruhákat áruló üzletekben, mint a hagyományos boltokban. Megéri azonban beszerezni egy-két jobb minőségű öltözéket is a különleges eseményekre. És ne feledd, hogy a végkiárusítások és a kedvezmények során márkás kismamaruhák is felbukkanhatnak! 


A kismama nadrág veled növekszik

Szánd rá a pénzt egy olyan nadrágra, amely veled együtt „növekszik“. Jó választás lehet például a klasszikus farmer, amely remekül kombinálható más darabokkal. A pár évvel ezelőtti kismama nadrágokat még össze sem lehetett hasonlítani azokkal, amelyeket a terhesség előtt hordtál. Az új rugalmas anyagok és a csípőnadrágok népszerűsége azonban igazán szexivé tették a kismama farmert. 

Szóval, drukkolunk, és hajrá, irány vásárolni!