GYÖNYÖRŰ ANYUKA

GYÖNYÖRŰ ANYUKA: NINCS IDŐD A SMINKELÉSRE?

Csupán 3 percre van szükséged. Nehéz időt szakítani a szépségápolásra, ha a babád állandó gondoskodást igényel. Villámgyors programunknak köszönhetően már 3 perc alatt gyönyörűvé varázsolhatod magad!

Villámgyors make-up, amire még a legleterheltebb anyuka is képes

Minden csak a kicsi körül forog, és a szépítkezésre nem marad idő. Friss anyukaként biztosan nem tölthetsz fél órát a fürdőszobában, 3 percet azonban valószínűleg tudsz magadra szakítani. Villámgyors szépítő programunkhoz nincs is többre szükséged! Elkészülni, vigyázz, rajt!
.

1 perc: Ne töltsd az időt alapozóval és make-uppal, a bőröd egységesítését egy perc alatt megoldod. Speciális szivaccsal vidd fel az arcodra a NIVEA Nappali BB krém spf 15 – sötétebb árnyalat – kellően hidratálja a bőrt és elfedi a bőrhibákat. 

15 másodperc: A tökéletesnek látszó bőrt fixáld transzparens púderrel

45 másodperc: A szemöldököd alá a belső szemsarokba ujjaddal vigyél fel világos szemfestéket. A szemedet ezzel nemcsak kiemeled, hanem hatásosan árnyékolod is. 

30 másodperc: A csábító tekintetért vigyél fel egy réteg fekete szempillaspirált. 

15 másodperc: Két gyors ecsethúzással vigyél fel az arccsontok alá természetes árnyalatú pirosítót. 

15 másodperc: Ne pazarold az időt óvatos rúzsozással. A Labello színezett ajakbalzsam kellemesen kiemeli, ugyanakkor ápolja is az ajkadat. Válaszd ki a kedvenc árnyalatodat. Cherry Shine Ajakápoló, Strawberry Shine Ajakápoló , Watermelon Shine Ajakápoló, Soft Rosé Ajakápolóvagy Blackberry Shine Ajakápoló?

Pár másodperc alatt a hajadat is tedd rendbe. Próbáld ki pl. a villámgyors egyedi kontyot vagy az elegánsabb oldalkontyot!

És kész is. Az idővel folytatott versenyt megnyerted, és valóban gyönyörű anyuka lett belőled! NIVEA KÉK TIPPEK - Véletlenül túl sötét alapozót vettél?

Mindannyiunkkal megtörtént már, hogy túl sötét alapozót vettünk véletlenül. A NIVEA Kék Tippek segítségével ez a probléma is a múlté. A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád!