(44)

Sensitive 3-Day Beard Borotvagél

1/2

Érzékeny bőrre kifejlesztett borotvagél, mely segít megelőzni az irritációt, alapos és kényelmes borotválkozást tesz lehetővé: NIVEA MEN Sensitive 3-Day Beard Borotvagél.

Méret

Minden bőrtípus

Vásárlás Online

Előnyök

Tápláló
Kényeztető
Energetizál
Ápoló
Kamilla kivonat
E-vitamin
Napraforgó kivonat
Minden bőrtípus
  • Segít megelőzni az irritáció tüneteit: égető érzés, bőrpír, szárazság, feszülő érzés, mikro-vágások
  • Etil-alkohol-mentes, ápoló formula
  • Borosta puhító összetevők
  • Kamilla kivonatot tartalmaz
  • Érzékeny bőrre ajánlott

Hogyan használd?

1 NEDVESÍTSD BE
Meleg vízzel nedvesítsd be az arcod, hogy felpuhítsd az arcszőrzetet.
2 OSZLASD EL
A gélt egyenletesen oszlasd el a borotválni kívánt felületen.
3 MOSD LE
Borotválkozás után bő vízzel mosd le az arcod, hogy eltávolítsd a rátapadt borotvazselét.

Tudj meg többet erről a termékről

Nem okoz többé gondot a borosta eltávolítása! A kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett borotvagél különleges, kamilla tartalmú és nyugtató hatású összetevőinek köszönhetően segít megelőzni a kellemetlen bőrirritációt. Borosta puhító formulája biztosítja az alapos és kényelmes borotválást, akár egy húzással is! Mondj könnyedén búcsút Te is az arcszőrzetnek: NIVEA MEN Sensitive 3-Day Beard Borotvagél 200 ml.

Figyelmeztetés:

Figyelem! Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 3,5%-a tűzveszélyes.

Cikkszám 81739 (81739-09080-19)

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz alkohol (Etil-alkohol)

Tartalmazza: Water, Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sorbitol, Maltodextrin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Parfum

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Kamilla kivonat
E-vitamin
Napraforgó kivonat

Értékelések és vélemények

5,0
nagyon jó (44 Értékelés)
(42)
(2)
(0)
(0)
(0)
Enikő
2023. 11. 26.
Tökéletes
A kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett, kamillás, napraforgós nyugtató ha- tású NIVEA MEN Sensitive 3-day Beard borotvagéllel nem okoz többé gondot a borosta eltávolítása páromnak. Természetes összetevőinek köszönhetően segít megelőzni az irritációt, mint az égető érzést, bőrpírt, szárazságot, feszü- lő érzést, vagy a mikro-vágásokat. Borosta puhító formulája biztosítja a ké- nyelmes borotválást, akár egy húzással. 200 ml-es kiszerelésű, kifejezetten párom érzékeny bőrére lett kifejlesztve. Garantálja a napi borotválkozás telje- sen sima lefolyását. Kellemesen frissít, E-vitaminnal ápoló hatású. Segíti a könnyű borotválkozást. Szakállpuhító hatása van, és képes problémamen- tesen leborotválni az akár háromnapos borostát is arcáról és nyakáról is. Könnyű siklást biztosít a pengék számára használat közben.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Szófia
2023. 05. 24.
Remek
Párom ezt használja remek termék.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
László
2023. 01. 08.
Jó termék
Kamilla kivonatot tartalmaz
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?