(2)

Sensitive 3-Day Beard Borotvagél

200 ml

Előnyök

Tápláló
Kényeztető
Energetizál
Ápoló
  • Segít megelőzni az irritáció tüneteit: égető érzés, bőrpír, szárazság, feszülő érzés, mikro-vágások
  • Etil-alkohol-mentes, ápoló formula
  • Borosta puhító összetevők
  • Kamilla kivonatot tartalmaz
  • Érzékeny bőrre ajánlott

Tudj meg többet erről a termékről

Nem okoz többé gondot a borosta eltávolítása! A kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett borotvagél különleges, kamilla tartalmú és nyugtató hatású összetevőinek köszönhetően segít megelőzni a kellemetlen bőrirritációt. Borosta puhító formulája biztosítja az alapos és kényelmes borotválást, akár egy húzással is! Mondj könnyedén búcsút Te is az arcszőrzetnek: NIVEA MEN Sensitive 3-Day Beard Borotvagél 200 ml.

Figyelmeztetés:

Figyelem! Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 3,5%-a tűzveszélyes.

Cikkszám 81739 (817390908020)

Értékelések és vélemények

5,0
nagyon jó (2 Értékelések)
Kerekes Gyula András
10/16/2020
A legjobb kategóriájában
Közvetlenül Gilette termékről váltottam konkrétan erre, és nagyon elégedett vagyok. A gél jobban fed, nincs az a harsány férfias illata, erről azonban egy vakteszten is megmondanám hogy Nivea termék, fellelhetőek benne a klasszikus illatok. A többnapos borosta/szakállra kifejlesztett termék, kellemesen hűsítő mentollal. Fontos szempont volt hogy sensitive kategória legyen, más márkákkal szemben ennél már nem pattogzott ki a bőröm.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Anett
10/9/2020
valóban érzékeny bőrre
Férjem bőre érzékeny. Kipirosodik, néha hámlik. Gyakori hidratálásra van szüksége. Borotválás közben nem szárítja a bőrét, hanem hidratálja. Javult bőre állapota. Hűísítő érzésű, így nyári időben használja.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1Használata

A gélt a bőr benedvesítése után egyenletesen oszlasd el a borotválni kívánt felületen. Használat közben tartsd függőleges helyzetben a palackot.

Special Ingredients

Kamilla kivonat

E-vitamin

Sunflower Oil

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz alkohol (Etil-alkohol)

Tartalmazza: Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sorbitol, Maltodextrin, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Parfum