(32)

Sensitive Cool Borotvagél Érzékeny bőrre

200 ml

Előnyök

Etil-alkohol mentes
Szakállas bőr
Puha szakáll
  • Égető érzés nélkül védi a bőrt az irritációtól
  • Kellemes, hűsítő érzést nyújt
  • Puhítja a borostát az ellenállásmentes borotválkozáshoz
  • Etil-alkohol-mentes bőrbarát formula
  • Érzékeny bőrre

Tudj meg többet erről a termékről

Kellemesen hűsítő borotvagél érzékeny bőrre. Etil-alkohol mentes formulája gyengéd a bőrhöz és védelmet nyújt a borotválkozás során kialakuló bőrirritáció tünetei ellen. Puhítja a borostát a kényelmes, ellenállás nélküli borotválkozáshoz. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag igazolt érzékeny bőrű férfiakon. A termék elérhető borotvahab verzióban is: NIVEA MEN Sensitive Cool Borotvagél Érzékeny Bőrre 200 ml.

Figyelmeztetés:

Figyelem! Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos kilyukasztani vagy elégetni üres állapotában is. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 5%-a tűzveszélyes.

Cikkszám 88542 (885420908019)

Értékelések és vélemények

4,9
nagyon jó (32 Értékelés)
Sort Toggle
Géza
4/10/2021
Ajánlom
Érzékeny bőrömet kellőképpen hűsíti és nyugtatja ez a nagyszerű termék!
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Viktória
3/27/2021
Érzékeny bőrre a legjobb
Párom jobban szereti a gél állagú borotválkozó termékeket. Nem irritál, nem pirosodik ki tőle a bőr és puha tapintást eredményez.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Gabriella
3/17/2021
Hatásos
Hűsít és nyugtat, szívesen használja párom.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1Használat

A borotvagélt a bőr benedvesítése után egyenletesen el kell oszlatni a borotválni kívánt felületen. Használat előtt felrázandó.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETEVŐK

Kamilla kivonat

Tengeri alga

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz alkohol (Etil-alkohol)

Tartalmazza: Water, TEA-Palmitate, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Maltodextrin, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Limonene, Parfum, CI 42053