(5)

Sensitive Borotvahab Érzékeny Bőrre

200 ml

Előnyök

Etil-alkohol mentes
Ápoló
Nyugtató
Tápláló
  • Etil-alkohol-mentes formula
  • Véd a bőrirritációk kialakulásától
  • Alapos és kényelmes borotválkozást biztosít
  • Érzékeny bőrre
  • Bőrbarát hatása bőrgyógyászatilag igazolt

Tudj meg többet erről a termékről

A kamillát és E-vitamint tartalmazó, etil-alkohol-mentes formulájának köszönhetően nyugtatja és ápolja a bőrt borotválkozás alatt. Védelmet nyújt a borotválkozás során kialakuló bőrirritáció tünetei ellen, emellett könnyű és biztonságos siklást biztosít a pengék számára használat közben. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag igazolt érzékeny bőrű férfiakon. A termék elérhető borotvagél verzióban is: NIVEA MEN Sensitive Borotvahab Érzékeny Bőrre 200 ml.

Figyelmeztetés:

Figyelem! Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos kilyukasztani vagy elégetni üres állapotában is. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet tömegének 4%-a tűzveszélyes.

Cikkszám 81720 (817200908019)

NIVEA újdonság

Értékelések és vélemények

5,0
nagyon jó (5 Értékelések)
Mónika
10/19/2020
Sensitive borotvahab
A férjem kedvence. Évek óta ezt használja, nagyon szeretem az illatát. Nem pattog ki tőle a bőre.
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Tibor
10/18/2020
A legjobb
Nagyon szeretem ezt a cuccot én csak ezt használom már!
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?
Bálint
7/6/2018
Hatékony termék, szuper ápolás
Már nagyon régóta a Sensitive borotvahabot használom,és eszembe sem jutna lecserélni. Az illata tökéletes, a penge csak úgy siklik az arcomon, és megakadályoz minden vágást, bőrőm nem érzem száraznak a borotválkozás után. Ajánlom mindenki számára,kiemelten az érzékeny bőrű férfitársaimnak!
Bejelentés

Zavaró tartalom jelentése

Szeretnél zavaró tartalmat bejelenteni?

Hogyan használd?

1Használat

A borotvahabothabot egyenletesen el kell oszlatni a borotválni kívánt, benedvesített bőrfelületen. Használat előtt felrázandó.

Special Ingredients

Kamilla kivonat

E-vitamin

Összetevők listája

Megjegyzés
Az összetevőlista csak tájékoztató jellegű. Mivel termékeink összetételét mindig a legújabb kutatások eredményeihez és fogyasztói igényekhez igazítjuk, a honlapunkon szereplő felsorolás eltérhet a termék csomagolásán feltüntetett összetevő listától. Mindig nézd meg a termék csomagolásán szereplő összetevőket.

Nem tartalmaz alkohol (Etil-alkohol)

Tartalmazza: TEA-Stearate, Isobutane, Laureth-23, Glycerin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Maltodextrin, Tocopheryl Acetate, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-7M, Potassium Stearate, Butane, Propane, Piroctone Olamine, Linalool, Parfum