A tökéletes borotválkozás

NIVEA BOROTVAGÉLEK

Puhítsd meg a szőrszálakat borotvagéljeinkkel. Gazdag habzású, lágy állagú zselé, amely finomítja az arcszőrzeted, extra védelmet nyújt, miközben tökéletes pengesiklást biztosít az ápolt és sima arcbőrért.
 
Ha szeretnéd kényelmesen érezni magad borotválkozás után, akkor használj borotvagélt. A gazdagabb habnak köszönhetően a borotva könnyebben csúszik az arcon és nagyobb védelmet biztosít az irritáció ellen.

Mi a különbség a hab és a gél között?

Nem véletlen, hogy a borotválkozási gélek egyre népszerűbbek a férfiak körében. A gél nagyon gazdag és sűrű habot hoz létre, ellentétben a borotvahabbal, amelynek könnyű állaga és finomabb szerkezete van.

A gél ezért könnyen behatol a bőrbe, és azonnal hidratálja. Ugyanakkor tökéletesen befedi a szőrszállakat és puhítja azokat. A borotva könnyedén csúszik az arcon, ami tökéletesen sima és hidratált lesz. 

Ha nem vagy biztos benne hogy a hab vagy a gél a jobb választás számodra, próbáld ki mindkettőt. Összetételüknek köszönhetően mindkét termék kényezteti arcodat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden ember kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő terméket.