HIDRATÁL ÉS VÉD

NIVEA NAPTEJ

A NIVEA naptejek egyszerre hidratálják és tartósan puhává varázsolják a bőrt, miközben csökkentik az esetleges nap okozta irritációkat. Mindezt úgy, hogy tökéletesen vízállóak, valamint megfelelő UVA- és UVB-védelmet biztosítanak bőrödnek.
 
Szűrés
Rendezés
Rendezés
Nem kell félned a naptól

Tudtad, hogy a bőr a tested legnagyobb szerve, amely védi az egészséged és az összes belső szerved? Minél jobban vigyázol a bőrödre, annál jobban véded a tested. Ezen felül az egészséges és ápolt bőr esztétikailag is szép látvány.
A napvédő krémek biztosítják, hogy a bőr enyhén megbarnuljon, gyönyörű és egészséges legyen. Teljes mértékben élvezheted a napot és az ahhoz kapcsolódó összes előnyt. A napfény támogatja az endorfinok, az úgynevezett jó hangulatú hormonok termelődését. Ennek hatásait az immunrendszer és a vérkeringés is érzi.

Hidratált és táplált bőr

A különböző típusú bőr, eltérő ideig képes égés nélkül védelmet nyújtani a napon. Általában véve, minél sötétebb a bőr, annál jobban védi a testet az UV-sugárzástól. A NIVEA fényvédő krémek azonban minden bőrtípusra alkalmazhatóak, mivel nem csak a napfénytől védenek, hanem táplálnak is.

Miért fontos megvédeni a bőrt a naptól? 

A sugarak behatolnak a bőrbe és visszafordíthatatlanul károsítják azt, illetve elősegítik öregedését. A napbarnító krém kiválasztásakor kulcsfontosságú a megfelelő faktorszám kiválasztása. A nyári szezon elején érdemes a lehető legmagasabb faktorszámú terméket választani, mivel a bőrünk nincs hozzászokva a napfényhez. Minél inkább „edzett” a bőr, annál jobban képes megvédeni minket az UV-sugárzás ellen.