Gyors NIVEA Klub kalauz

Olvasd el 6 tippünket, és tudj meg mindent az előnyökről, amikhez hozzájuthatsz, és az aktivitásokról, amelyek a klubban zajlanak!

6 tipp, hogyan használd ki maximálisan a NIVEA Klub tagságodat

1. Jelentkezz be az oldalunkra

Az első lépés, amit mindig meg kell tenni, az a bejelentkezés. Egyetlen látogatás során se hagyd ki. A bejelentkezésnek köszönhetően egyszerűbb lesz játszanod, beszámolót írnod vagy kihasználnod a NIVEA Klub nyújtotta előnyöket. A bejelentkezést megkönnyítheted, ha bejelölöd a „Mindig legyek bejelentkezve“ mezőt. 

2. Vegyél részt aktívan a kvízekben, a tesztelésekben és a további nyereményjátékokban

A kizárólag NIVEA Klub tagoknak szóló nyereményjátékainkban az év során több ezer terméket és ajándékot sorsolunk ki. Az aktuális játékok és klubtevékenységek listáját megtalálod a NIVEA Klub főoldalán. Vedd fel a kedvenceid közé a honlapunkat a böngésződben, és ellenőrizd rendszeresen, nehogy lemaradj valamiről! 

3. Vegyél részt klubjátékokon

A NIVEA Klub tagjai számára készítettünk egy játékot, amelyben havonta 10 darab NIVEA termékekkel és ajándékokkal teli csomag várja gazdáját. Kezdj el pontokat gyűjteni és nyerj minden hónapban! 

4. Értékeld a termékeinket

Rendszeresen használsz NIVEA termékeket? Mondd el nekünk, mennyire vagy elégedett velük! A visszajelzés nem csak számunkra, hanem azok számára is fontos, akik az adott terméket ki szeretnék próbálni. Az adott terméket szóban és csillagokkal is értékeld. Minden értékelésért pontokat kapsz a klubjátékban. Olvasd el a teljes útmutatót, hogyan tudod értékelni a termékeket. 

5. Figyeld a hírleveleinket és a közösségi oldalainkat

Tedd az info@nivea.hu email címet a kedvencek közé, hogy egyetlen hírlevél se keveredjen el. A kék-fehér világ újdonságait nagyjából havonta kétszer olvashatod. Megtalálsz minket a Facebookon és az Instagramon is. Add az oldalainkat a kedvenceid közé (vagy – az Instagram esetében – az ismerőseid közé), lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon. A közösségi oldalakon olyan nyereményjátékok is megjelennek, amelyek a honlapunkon nem, ezért érdemes minden csatornánkat követni. 

6. Bármilyen változáskor frissítsd az adataidat

Sajnálnánk, ha csak azért maradnál le a termékmintáidról vagy a nyereményedről, mert megváltozott a postacímed, a telefonszámod vagy az email címed. A változásokat bármikor jelezheted a felhasználói felületeden miután bejelentkeztél.