Q10 energy

ADD MEG A BŐRÖDNEK A SZÜKSÉGES ENERGIÁT!

A NIVEA ENERGY energetizáló termékcsaláddal.

ENERGIÁVAL TELI TERMÉKCSALÁD

ÁPOLÁS, AMELY ENERGIÁVAL LÁTJA EL A BŐRÖDET

Fáradt és kimerült a bőröd? Tudjuk, hogyan szerezzük vissza a báját! Válaszd a micellás arctisztító és az antioxidánsokkal teli arcápoló kombinációját, amely azonnal ragyogóbbá teszi és feltölti a bőrödet. A krémek, a maszkok, a szérumok és az ampullákban lévő összetevők a C- és E-vitaminon kívül bőrazonos Q10 koenzimet is tartalmaznak, amely már az első napon megkezdi a bőr kisimítását.
NIVEA Q10 Energy

RAGYOGJ!

TRÜKKÖK HOGYAN ÉBRESZD FEL A BŐRÖDET

Kezdd a napot olyan bőrrel, amely szó szerint ragyog az energiától és a szépségtől. A NIVEA Energy termékcsalád lépésről lépésre segíti elérni a feszesebb és ragyogóbb bőrt. Azonnal felveszi a harcot a korai öregedés ellen, regenerál és rugalmassá varázsolja a ránctalan bőrt.
Micellás víz

0% SZENNYEZŐDÉS, 100% ENERGIA

A siker alapja a tiszta bőr. Az Energy micellás víz képes erre. Este egy mozdulattal megszabadítja a bőrödet a sminktől és a szennyeződésektől. Reggelre a maga energiájával és frissességével tökéletesen felkészíti a bőrt az előttünk álló megterhelő napra és a nappali krém ápolására.

NAPI ENERGIAADAG A FÁRADT BŐRNEK

Indítsd Q10 Energy ránctalanító nappali krémmel a napodat, ami maximális erővel fejti ki hatását. Az antioxidánsok hármas erejével újra teltté ragyogóvá a bőrt, harcol a ráncok kialakulása ellen, és megvéd a szabad gyökökkel szemben.

 

RAGYOGÓ BŐR 10 PERC ALATT

Néha muszáj kikapcsolni ahhoz, hogy újra feltöltődjünk energiával. Ha túlhajszoltad magad, a Q10 Energy Fátyolmaszkkal visszanyerheted bőröd ragyogását.


AZ ANTIOXIDÁNSOK EREJE

RUGALMASSÁG A BŐRÖDNEK

Szeretnéd visszaállítani bőröd rugalmasságát és megelőzni a korai öregedést? Hívd segítségül az antioxidánsokat! A bőrazonos Q10 koenzim, valamint a Q10 Energy bőrápoló család C- és E-vitaminja gyorsan reagál, és visszaadja a bőrnek, ami hiányzik. A micellás vízben található niacinamid és áfonya segít megvédeni a bőrt a szabad gyökök hatásaitól.

A C-vitamin friss energiával tölti fel a bőrt, amely elősegíti annak még hatékonyabb megújulását.

Az áfonyában hihetetlenül magas a polifenolok aránya, amelyek hatékonyan vehetik fel a harcot a szabad gyökök ellen, hogy a bőrt a lehető legtovább feszesen és rugalmasan tartsák.

Azáltal, hogy segít a bőrnek megőrizni rugalmasságát, az áfonya lehetővé teszi az oxigén behatolását a bőrbe, amely ezután puha és ragyogó lesz. Olyan kicsi és mégis annyi mindent tud!

 

A niacinamidot B3-vitaminként ismerheted. Segíti a bőrt a fehérjék felépítésében, és a szó szoros értelmében rögzíti a bőrben a szükséges folyadékot. A niacinamidot tartalmazó termékek napi használata megvédi a bőrsejteket a napfény okozta környezeti stressztől, a szennyezett környezettől és a méreganyagoktól.

Q10 Energy Logo

Az idő múlásával bőrünk kevesebb Q10 koenzimet termel, amely a bőrben egy természetesen előforduló anyag. Az energizáló hatással bíró antioxidáns szintjének fokozatos csökkenése kritikus a bőr rugalmasságának szempontjából. A Q10 Energy termékcsalád bőrazonos Q10 koenzimmel támogatja a megújulást.

A környezeti hatások okozta stressz szintén egy olyan faktor, amellyel szembe kell néznünk a mindennapokban. Az időjárási körülmények, valamint a levegő minősége mind gyengíti és károsítja a bőrszerkezetet. A Q10 Energy termékekben található, anitoxidáns hatású E-vitaminnak köszönhetően javul a bőr védelmi rendszere.

 

ISMERD MEG A BŐRTÍPUSOD?

TALÁLJUK MEG A HOZZÁD ILLŐ Q10 KOENZIMES TERMÉKET

Mi jelenti a legnagyobb kihívást a bőröddel kapcsolatban? Szeretnél a ráncok csökkentésére összpontosítani? Ragyogóbbá tennéd a bőrödet? Csak válaszolj néhány gyors kérdésre, és megmondjuk, melyik NIVEA Q10 termékcsalád illik hozzád a legjobban.