Q10 energy

ÚJ NIVEA Q10 ENERGY C- ÉS E-VITAMINNAL GAZDAGÍTVA

Q10 ENERGY TERMÉKCSALÁD

Q10 ENERGY TERMÉKEK: ARCÁPOLÓK A RAGYOGÓBB BŐRÉRT

C- és E-vitamin, valamint Q10 koenzim erőteljes kombinációjával gazdagított termékcsalád. Krém, szérum, maszk, ampulla az antioxidánsok hármas erejével. Felejtsd el a finom vonalakat, a fáradtság jeleit, és nézz szembe a világgal, maximális erővel.

HÁROM INNOVATÍV ÖSSZETEVŐ

HÁROMSZOROS HATÉKONYSÁG AZ ANTIOXIDÁNSOK EREJÉVEL

A bőrazonos Q10 koenzim, valamint a C- és E-vitamin erőteljes kombinációjával gazdagított Q10 Energy különleges formulája feltölti a rohanó mindennapok miatt kimerült bőrödet, mindent megad számára, amire szüksége van, hogy megőrizze ragyogását.

A C-vitamin friss energiával tölti fel a bőrt, amely elősegíti annak még hatékonyabb megújulását.

Az idő múlásával bőrünk kevesebb Q10 koenzimet termel, amely a bőrben egy természetesen előforduló anyag. Az energizáló hatással bíró antioxidáns szintjének fokozatos csökkenése kritikus a bőr rugalmasságának szempontjából. A Q10 Energy termékcsalád bőrazonos Q10 koenzimmel támogatja a megújulást.

A környezeti hatások okozta stressz szintén egy olyan faktor, amellyel szembe kell néznünk a mindennapokban. Az időjárási körülmények, valamint a levegő minősége mind gyengíti és károsítja a bőrszerkezetet. A Q10 Energy termékekben található, anitoxidáns hatású E-vitaminnak köszönhetően javul a bőr védelmi rendszere.

 


FOKOZD A RAGYOGÁST

ENERGIZÁLD A BŐRÖDET TÖBBFÉLE MÓDON

A Q10 Energy termékcsalád hatóanyagban gazdag bőrápolási rendszer, amelynek tagjai elősegítik, hogy bőröd ragyogóvá váljon, erőteljes összetevői intenzíven fejtik ki hatásukat, akkor, amikor a leginkább szükség van rá.

Q10 Energy Ránctalanító Energetizáló Nappali Arckrém

Kezdd frissen a napot egy energizáló nappali krémmel, ami maximális erővel fejti ki hatását. Az antioxidánsok hármas erejével újra teltté varázsolja a bőrt, harcol a ráncok kialakulása ellen, és megvéd a szabadgyökökkel szemben.  

Q10 Energy Ránctalanító Energetizáló Szérumgyöngyök

Azonnali és intenzív módját keresed a fáradt bőr felfrissítésének? Az erőteljes szérum hatékonyabbá teszi nappali bőrápolási rutinodat.

 

 

Q10 Energy 7 Napos Ampulla Kúra

Vannak olyan időszakok, amikor extra táplálásra van szüksége a bőrünknek. Kényeztesd magad otthon a szalon kezelések hatékonyságával anélkül, hogy plusz rutint iktatnál be az elfoglalt mindennapokba. 

 

Q10 Energy 10 Perces Fátyolmaszk

Néha muszáj kikapcsolni ahhoz, hogy újra feltöltődjünk energiával. Ha túlhajszoltad magad, a Q10 Energy Fátyolmaszkkal visszanyerheted bőröd ragyogását.SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

A NIVEA Q10 ENERGY az első olyan termékcsalád, ami három antioxidáns erejével kínál tökéletes anti-ageing rutint

A NIVEA Q10 ENERGY az első olyan termékcsalád, ami három antioxidáns erejével kínál tökéletes anti-ageing rutint.

Miért olyan különlegesek a NIVEA Q10 ENERGY termékek?

Az új NIVEA Q10 Energy termékcsalád kozmetikumai három antioxidánst tartalmazó, továbbfejlesztett formulával készülnek az erőteljes antioxidatív hatás érdekében. A gondosan válogatott hatóanyagok, a bőrazonos Q10 koenzim, a C- és E-vitamin intenzív ápolást nyújtanak a három antioxidáns erejével, védik a bőrt a sejtszintű stressz, valamint a szabadgyökök ellen. Az ápolók a fáradtság jeleit mutató fiatalabb bőr számára is megfelelőek, egészséges ragyogást biztosítanak.

Interjú Dr. Dominik Göddertzcel, a Beiersdorf AG NIVEA Anti-ageing arcápolási termékeivel foglalkozó laborjának vezetőjével.

TÖBB CIKK

EZEK A CIKKEK SZINTÉN ÉRDEKELHETNEK

MI A FIATALSÁG TITKA? ÁPOLD BŐRÖDET Q10-ET TARTALMAZÓ KOZMETIKUMOKKAL!

Miért tűnnél idősebbnek a korodnál? Q10 ránctalanító termékekkel megelőzheted a korai bőröregedést.

 

 

 

A LEGJOBB RÁNCTALANÍTÓ RUTIN: ÉREZD JÓL MAGAD A BŐRÖDBEN

Attól függően, hogy hol tartunk az életben, bőrápolási rutinunkat érdemes korunkhoz és igényeinkhez igazítani természetes szépségünk fokozása érdekében. Olvasd el tippjeinket a fiatalosan ragyogó bőrért.

MI AZ A Q10?

A Q10 koenzim a ránctalanító bőrápoló termékek piacának egyik innovatív hatóanyaga. Előnyeit intenzív kutatások bizonyítják.