Legyen a bőröd tökéletes: A C-vitaminnak köszönhetően

Hatékony antioxidáns, amely kész csodákra képes a bőröddel. A C-vitamin erősíti az immunrendszert és a szívet. Kevesen tudják, hogy emellett az arcbőrre is szószerint csodaszerként hat.

A C-vitamin nem csupán erősebb immunrendszert, hanem szép arcbőrt is biztosít

C-vitaminnak
Legyen feszesebb és simább a bőröd. A C-vitaminnak köszönhetően. 

Erős immunrendszer, egészséges szív, megfelelő koleszterinszint és tökéletes arcbőr. A hatékonyság ennyire színes palettájával csak egyetlen anyag rendelkezik – mégpedig a C-vitamin. Mégis kevesen tudják, hogy a C-vitamin szó szerint varázslatosan hat a bőrünkre. Gyere, és nézd meg, hogyan pótolhatod kívül-belül, és élvezd a szép arcbőrt egész évben! 

A tiszta C-vitamin nagy hatékonyságú antioxidáns, amely javítja a bőr szerkezetét és kinézetét is. És még sokkal többre is képes! A nem csak a citrusfélékben fellelhető csoda ellenállóbb, feszesebb és simább arcbőrt is biztosít. Elősegíti a sebek gyógyulását, és segít megszabadulni a pigmentfoltoktól. Nem rossz ez egyetlen vitamintól, igaz? 


C-VITAMIN HIÁNY = FÁRADT ÉS FAKÓ ARCBŐR

vitmain c

Mintha egy nagyot aludtál volna

Kóstolj bele a C-vitamin hatásaiba várakozás nélkül is. Ha ragyogó bőrre vágysz, válassz ilyen összetevőt tartalmazó krémet. Nekünk bevált például a NIVEA Q10 Energetizáló ránctalanító nappali krém. A bőrsaját Q10 koenzimen kívül tiszta C-vitamint is tartalmaz. 

E két anyag kombinációja növeli a bőr oxigénfelvevő képességét, amely segíti a megújulását. Az arckrémet már az első nehezebb éjszaka után szeretni fogod. Az összetétele ugyanis ugyanazt nyújtja a bőrnek, amit egy kiadós alvás. Ennek köszönhetően a bőröd láthatóan feszesebb és kisimultabb lesz

Reggelente kifakult, fáradt arc néz vissza rád a tükörből? Akkor mindenképpen pótolnod kell a C-vitamint. A vérszegénység, amely egészségtelen arcbőrrel jelentkezik, pontosan az efféle vitaminhiány következménye. De ne félj, nem kell rögtön a legközelebbi gyógyszertárba szaladnod, és tablettákat sem kell felhalmoznod. C-vitamint számos élelmiszerben is találhatsz. 

Pótold a C-vitamint természetes úton!

Egyáltalán nem újdonság, hogy az ételek nyomot hagynak az arcunkon. Ha az étlapunkon főleg gyorsételek szerepelnek, és rendszertelenül is étkezünk, az nem csak a testalkatunkra és a kondíciónkra, hanem az arcbőrünk és a hajunk állapotára is rányomja a bélyegét. Vigyél az ételeidbe is C-vitamint, és viseld gondját a testednek belülről is. 


vitamin C

Brokkoli

Nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint és magnéziumot. Adj a salátádhoz sajtos brokkolit, vagy készíts belőle levest, és két legyet üthetsz egy csapásra. 
vitamin c

Kivi

Szereted ezt a kicsi egzotikus gyümölcsöt? Jól teszed, hiszen a kiviben jó nagy adag C-vitamin rejlik, ne felejtsd el hát időről időre hozzáadni a menüdhöz. 

Piros paprika

Készíts friss zöldségsalátát, és ne felejts el hozzáadni egy kis piros paprikát. Fél paprika 142 mg C-vitamint tartalmaz.

Csipkebogyó

Az ősz e csodája tartalmazza a legtöbb C-vitamint, 100 g gyümölcshúsban 500 mg C-vitamin található. Sétálj egyet, gyűjts és száríts csipkebogyót, télen pedig készíts belőle teát. 

Mennyi C-vitamin lesz elég?

A C-vitamin ugyan remek társa a testünknek, de jóból is megárt a sok. Egy felnőtt ember ajánlott napi C-vitamin adagja kb. 60 mg körül mozog. Ez a mennyiség 3 darab gyümölcsnek vagy zöldségnek felel meg. 

Lassítsd le az öregedést. Még ma!

A Q10 koenzimmel kombinált C-vitamin varázslatos hatással van az első ráncokra is. Tudod, hogyan segít a C-vitamin megelőzni a ráncok kialakulását? Lehetővé teszi a bőrnek, hogy több tápanyagot és oxigént juttason minden rétegébe. Ez lelassítja az öregedést és biztosítja, hogy a bőr kisimultabb, puhább és kipihentebb legyen. Mely termékekben találod meg ezeket az összetevőket? Például az új NIVEA Q10 energetizáló termékcsalád tagjaiban!

Kezdj el dolgozni a C-vitamin belső és külső pótlásán már ma. A különbséget nagyon hamar tapasztalni fogod! 

vitamin c