Ránctalanító krém

Ránctalanító krém segítségével eltüntethetőek a szem alatti karikák

Varázsold tekinteted frissé Q10 krémmel! A szem alatti karikák és a száraz bőr igencsak rányomják bélyegüket megjelenésünkre. Mindegy, hogy a hosszúra nyúlt éjszaka, vagy a genetika tehető felelőssé a problémákért, nem kell együtt élnünk velük. A megfelelő ránctalanító krém és arckrém segítséget jelenthetnek.

Mi okozza a szem alatti karikákat?

A sokunk számára problémát okozó szem alatti karikák többféle okra is visszavezethetőek. A túl kevés alvás, vagy a tetemes mennyiségű alkoholfogyasztás is gondot jelenthet. A száraz bőr és a sötét karikák ellen is eredményesen vethető be a Q10 arckrém.

Hogyan segítheti a ránctalanító krém a szem alatti karikák csökkentését?

Ha nem sikerül az éjszaka folyamán eleget aludni, annak negatív hatásait másnap biztosan meglátjuk a szem környékén. Itt kifejezetten kevés a zsírszövet, ezért a kialvatlanság, az alkoholfogyasztás, a dehidratáltság azonnal nyomot hagy e területen. Mivel a vékony bőrrétegen az erek átütnek, ezért barna vagy kékes árnyalatú lesz itt a bőr. A szem alatti karikák sokaknál genetikai tényezőkre vezethetőek vissza, másoknál az életmód vagy a kialvatlanság tehetőek felelőssé. Amennyiben genetikai okok miatt szenvedsz a problémától, úgy még kipihent állapotban is észlelheted magadon a sötét karikákat szemeid alatt. A száraz bőr ellen is sokat tehetsz a megfelelő arckrém választásával. 

Mi áll leggyakrabban a szem alatti sötét karikák kialakulásának hátterében? Segíthet a Q10 krém?

  • A sokaknál jelentkező szem alatti sötét karikák gyakran vezethetőek vissza az életmódra. Az átmulatott éjszakák és a túlzásba vitt alkoholfogyasztás, dohányzás mind egészségtelen arcszínt, az ásványi anyagok hiányát és nem ritkán a vérben levő oxigén mennyiségének csökkenését okozzák.
  • Az ásványi anyagok elégtelen beviteléért sokszor éppen a nem megfelelő táplálkozás tehető felelőssé. Fontos, hogy odafigyeljünk a vas, a cink és a C-vitamin megfelelő mennyiségű bevitelére, hiszen ezek hiánya is szem alatti sötét karikákat okozhat. 
  • Amennyiben a legjobb arckrémek és ránctalanító krémek sem segítenek, úgy érdemes elgondolkodni azon, hogy esetleg betegség állhat a háttérben. Ilyenkor célszerű akár orvoshoz is fordulni.
  • Egyre több allergiás beteg van manapság. A szem alatti elszíneződéseket a viszketés miatti állandó dörzsölés is okozhatja. A szénanáthában szenvedőknél általában gyakrabban jelennek meg szem alatti karikák 
  • Sokan töltjük a munkanapot számítógép előtt. Ez hatással van a szem állapotára és az alatta megjelenő karikákra is.
  • Még a rendszeres arcápolás és a megfelelő ásványi anyagok bevitele ellenére is problémás lehet a terület a stressz hatására. A pszichés tényezők egyértelműen hatással vannak külsőnkre.


Extra gondoskodás

Mit tehetsz akkor, ha sötét karikák éktelenkednek szemeid alatt? Fontos, hogy mindenképpen ügyelj a megfelelő folyadékbevitelre. Ezen felül a hatékony arcápolás és a minőségi szemkörnyékápoló krémek is segíthetnek a fiatalos vonások megvalósítása érdekében.

Speciális arckrémek a szemek alatti karikák eltüntetéséhez

Házi tisztító és hidratáló arcpakolás a szem alatti karikák megelőzése érdekében

  • Sokan ismerik a fekete tea-trükköt, melyhez nincs szükség másra, csak kiáztatott teazacskókra. Ezeket a csukott szemen kell tíz percig tartani, és a duzzanat gyorsan a múlté lesz. Mindez a teában levő csersavaknak köszönhető, melyek ráadásul antioxidánsokkal is ellátják a bőrt.
  • A hidratálás mandulaolaj segítségével is megvalósítható. Mindössze néhány csepp használata csodát tesz. 
  • Ha éppen nincsen mandulaolaj otthon, akkor az uborka is remek választás lehet. A benne levő ásványi anyagok és vitaminok eredményesen vethetőek be a hidratálás érdekében. Helyezzünk a csukott szemekre egy-egy karikát, s hamarosan nyoma sem lesz a szem alatti karikáknak. 
  • Speciális arcpakolás házilag is elkészíthető, ehhez számos hasznos alapanyagot találhatunk a hűtőben. Jó hír, hogy a téli hideg jótékony hatással van az arcbőr keringésére is, így a havas időben szebbek lehetünk a friss levegőn tartózkodástól.

Speciális arckrémek a szemek alatti karikák eltüntetéséhez

Az értékes hatóanyagokban gazdag arckrémek és ránctalanító készítmények eredményesen vethetőek be a vonzó külső érdekében.

A szemkörnyékápoló készítmények a legjobb választásnak bizonyulnak akkor, ha állandóan sötét karikák éktelenkednek szemeid alatt. A NIVEA Q10 POWER ránctalanító nappali arckrém értékes hatóanyagokkal látja el a bőrt, és egyszerre enyhíti a duzzanatokat, valamint a ráncokat. Annak érdekében, hogy mihamarabb friss és üde legyen tekinteted, megéri a NIVEA Q10 POWER szemkörnyékápolót is bevetni, mely már számtalanszor bizonyította kiváló minőségét.


Hatékony segítség fakó bőrre és a karikákra

Gazdag ásványianyagok és ránctalanító hatóanyagok egyetlen krémben. Ismerd meg a NIVEA titkát!

A szem alatti karikákon a megfelelő arckrém használatán túl korrektorral is segíthetünk. A krém vagy ceruza formájában is beszerezhető készítmény ecsettel, szivaccsal, vagy egyszerűen az ujjbeggyel is gond nélkül felvihető az érintett területre. Az arcápolás szerves részét képező korrektor kiválasztásakor törekedj arra, hogy a smink színétől egy árnyalattal világosabb mellett dönts, ennek köszönhetően lesz a hatás teljesen természetes.