Tippek érett bőrre

Tippek érett bőrre: a Q10 koenzimet tartalmazó krémek sokat segítenek

Q10 ránctalanító készítmények mindennapos használatra. Az évek múlásával a bőr veszít rugalmasságából, szárazabb lesz és kevésbé feszes. Az érett arcbőr megfelelő ápolásához a Q10 készítmények remek választásnak bizonyulnak. Segítségükkel késleltethetőek az öregedés nyilvánvaló jegyei.

Érett bőr, igényes megjelenés? A Q10 készítmények megoldást kínálnak!

Q10 krémekkel megőrizhető a bőr feszessége és rugalmassága. A rendszeres ápolás nélkülözhetetlen.

Megelőzéssel a narancsbőr és a ráncok ellen

  • Tudtad, hogy akár már 25-30 éves korodban megjelenhetnek az első ráncok?
  • A bőr öregedésének biztos jele, hogy veszít hidratáltságából és rugalmasságából. 
  • Az arcbőr természetes hidratáltságát nehezen őrzi meg, ám a megfelelő Q10 és hidratáló készítmények segítségével sokat tehetünk a rugalmasság érdekében. 
  • Az évek során a felkart és a mellkast gyakran éri napfény. Ennek következtében itt pigmentfoltok alakulhatnak ki. 
  • Az öregedés során a bőr vékonyabb lesz és annak zsírmennyisége is csökken. Q10 krémekkel fokozható a sejtaktivitás, ami rugalmasabb bőrt eredményez. 
  • A rugalmasságát vesztett bőrben gödröcskék keletkezhetnek. A cellulitisz ellen a személyre szabott edzésterv és a nyirokmasszázs remek választásnak bizonyulnak. 
Peeling

Az érett bőr ápolásához a bőrradír és az időnkénti infraszauna nélkülözhetetlen

A bőr a szükséges hatóanyagokat csak akkor tudja hasznosítani, ha előtte felkészítjük arra. A bőrradír használatával eltávolíthatjuk a bőrfelszínről az elhalt hámsejteket, aminek köszönhetően simább és selymesebb lesz. Az infraszauna is jó választás lehet a bőr feszességének megőrzéséhez.

Az érett bőr a Q10 készítményekkel ápolva kiváló állapotba kerülhet.

Érdemes tudnod, hogy az érett bőr egészen másfajta ápolást igényel, mint a fiatal. Célszerű tehát a Q10 készítményeket és a hidratáló összetevőkkel rendelkező krémeket bevezetni mindennapi testápolási rutinodba.
In-Shower

Az öregedés elleni küzdelemben a NIVEA Q10 készítményei a legjobb választásnak bizonyulnak!

A megfelelő bőrápolással sokat tehetsz az ápolt, fiatalos külső érdekében. A NIVEA szakértői az érett bőr ápolására azokat a Q10 koenzimet tartalmazó készítményeket javasolják, amelyeknek köszönhetően a bőr újra tápanyagban és energiában gazdag lesz.

A NIVEA Q10 Bőrfeszesítő ttstápoló C-vitaminnal a bőr számára nélkülözhetetlen bőrazonos Q10 koenzimet és C-vitamint tartalmazza, s így növeli a bőr feszességét és rugalmasságát.

A száraz bőr ellen a makadámdió olaj a legjobb fegyvernek bizonyul. 


Az érett bőr fokozott odafigyelést igényel

hazi-patika

A Q10 készítmények mellett a mosoly se maradjon el! Többet használ, mint gondolnád!

Nem csak a minőségi testápolásra és a Q10 készítményekkel történő ránctalanításra érdemes odafigyelni, hanem még egy apróságra is. A mondás szerint annyi éves vagy, amennyinek érzed magad. A belső szépség tényleg kisugárzik! Higgy benne, és vonzerőd megsokszorozhatod!
 
product-stage-bg