NIVEA Cellular Luminous630

1 TERMÉK AJÁNDÉK*

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 PIGMENTFOLTOK ELLEN

Vásároljon 2 NIVEA Cellular Luminous630 arcápoló terméket és az olcsóbb termék árát visszatérítjük.

NIVEA Cellular Luminous630 arcápoló terméket
1 TERMÉK AJÁNDÉK

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 1 TERMÉK AJÁNDÉK*

* Az akció 2023. 08. 21. és 2023. 10. 01. között, Magyarországon vásárolt NIVEA Cellular Luminous630® arcápolási termékekre vonatkozik. A visszatérítés maximum kétszer vehető igénybe. Őrizze meg a vásárlási bizonylatot!

Az akció nem vonatkozik a Luminous630 termékcsalád három termékére, a NIVEA SUN Dark Spot Control napozó arckrém FF50-re, a NIVEA Luminous630 kézkrémre és a NIVEA MEN 2 az 1-ben Power Szérum Luminous-ra.

 

Az akcióban magyarországi bankszámlával rendelkező magánszemélyek vehetnek részt. A visszatérítési időszak 2023. október 15-ig tart. Az akciós visszatérítési keret legfeljebb 1000 darab akciós visszatérítés erejéig érvényes. A Beiersdorf Kft. fenntartja a szabályzat változtatásának jogát. A tájékoztatás nem teljeskörű, vonatkozó teljes körű szabályok itt.

 
ÍGY MŰKÖDIK

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
  1. VÁSÁROLJON két arcápoló terméket a NIVEA Cellular Luminous630 termékcsaládból az akció ideje alatt, és őrizze meg a vásárlási bizonylatot!
  2. REGISZTRÁLJA a vásárlási bizonylatot az alábbi regisztrációs űrlapon legkésőbb 2023. 10. 15-ig. Töltse ki a szükséges adatokat és töltse fel a vásárlási bizonylatot!
  3. VISSZATÉRÍTJÜK az olcsóbb termék árát! A nyugta ellenőrzése után az olcsóbb termék vásárlásának összegét visszautaljuk számlájára, legkésőbb a nyugta rögzítését követő 30 napon belül.

CELLULAR LUMINOUS630

HATÉKONY MEGOLDÁS PIGMENTFOLTOK ELLEN

A LUMINOUS630® termékcsalád termékei megoldást nyújtanak a pigmentfoltok ellen, melyeket a napfény, az életkor, az akné és hormonális változások, mint a terhesség és a menopauza okoznak. Megakadályozza a foltok visszatérését és helyreállítja a bőr természetes ragyogását. A LUMINOUS630® a NIVEA 10 éves kutatásának eredménye és sejt szinten fejti ki hatását. Hatékonyan szabályozza a melanin termelődést és segít mérsékelni az újabb foltok megjelenését.