BŐRÁPOLÁS TINIKNEK

Bőrápolás tiniknek – Ragyogó bőr

Tudd meg, hogyan törődj bőröddel bőrápolók segítségével. Rengeteg változással kell szembenézned, amíg felnősz. Bőrápolási tanácsainkkal segítünk, hogy hogyan vedd vissza az irányítást életed egy része fölött és hogyan lesz a bőröd újra hibátlan.

Bőrápolás tiniknek - különleges változás

Tudd meg, hogy mi történik bőröddel, amíg felnősz, és hogyan nézhetsz ki a legjobban akkor is, amikor a hormonjaid éppen rossz viccet űznek a testeddel.

Mi történik a bőröddel kamaszkorban?

Emlékszel azokra a gondtalan napokra, amikor nem volt bőrödön egyetlen pattanás sem? Amikor csak másoktól hallottad, hogy milyen jó is volt, amikor még 10 évesek voltak. 

Pubertáskorban bőröd több olajat termel, melyet faggyúnak neveznek.

Ez két módon hathat a bőrödre. Az egyik leggyakoribb változás, hogy bőrtípusod szárazból vagy vegyesből zsírossá válik, pattanások jelennek meg rajta, pórusaid eltömődnek.

Sok lány aggódik, hogy ez azért van, mert nem tartja elég tisztán a bőrét. Valójában azonban az az oka, hogy a bőr túl sok faggyút termel, ami a pórusokban rakódik le.
boldog-diáklány

Az érzelmek hullámvasútján

A tizenéves lányoknak sok mindennel kell megküzdeniük: fiúkkal, vizsgákkal, a ciklusukkal, és mindezek tetejébe, a tested igazi csatatérré válik a hormonok miatt. Egyik pillanatban még sírsz, a másikban már nevetsz. De mint az élet minden szakasza, egyszer ez is elmúlik és számos izgalmas dolog követi.
csinos-középiskolás-lány

Ki az a tükörben?

Kamaszkorban a tested folyamatosan változik. Amikor a tükörbe nézel, pattanásokat fedezhetsz fel magadon, és azt veheted észre, hogy elkezd kerekedni a csípőd. Az új alakodnak megfelelő ruhákkal és a bőrtípusodhoz illő hidratálókkal azonban újra jól fogod érezni magad a bőrödben.

Bőrápolás tiniknek - élvezd nőiességed

Minden lány ragyogó bőrről álmodik. Kövesd bőrápolási tippjeinket, és használd a NIVEA hidratálókat a pattanások és a zsíros bőr kezelésére.

Hogyan alakíthatja át a NIVEA Soft a mindennapi bőrápolási rutinodat?

A fiatal nőknek olyan bőrápoló termékekre van szükségük, amelyek elfoglalt életmódjukhoz és bőrtípusukhoz is egyaránt alkalmazkodnak.

A NIVEA Soft ideális hidratáló tiniknek, ami praktikus, három az egyben termék. Kitűnően alkalmas a kéz, az arc és a test ápolására is, kis méretének köszönhetően pedig könnyedén az iskolatáskába csúsztatható. 

Az E-vitamint és jojobaolajat tartalmazó könnyű formula gyorsan felszívódik és frissíti a fiatal bőrt. 

Érezd jótékony hatását, ahogy erőre kapsz, és készen állsz a napra, függetlenül attól, hogy az élet milyen feladatokat tartogat számodra.
nivea-soft

Hidratáló a NIVEA-tól

Akár a tökéletes megoldást keresed a zsíros bőr kezelésére, akár rugalmas bőrre vágysz, a NIVEA Soft megfelelő társad lesz a puha és friss bőr elérésében. A hidratáló krém nyugtatja és puhítja a bőrt a pórusok eltömítése nélkül.

Bőrápolási tanácsok tiniknek: 5 lépés a hibátlan bőrért

  1. Válassz a bőrtípusodnak megfelelő arctisztítót – olajmenteset a pattanásos és hidratálót száraz bőrre.
  2. Használj naptejet és ápoló, FF tartalmú hidratálót az év többi részében.
  3. Ne tisztítsd az arcod naponta kettőnél többször.
  4. Igyál sok vizet.
  5. Rendszeresen tisztítsd sminkkefédet.
background