NIVEA Kids: Játékos és varázslatos fürdés

Fedezd fel a semleges pH-értékű, bio aloe vera kivonatot tartalmazó NIVEA Kids tusfürdőket. Ideális ápolás a gyermekek finom és érzékeny bőrének.

Újdonság a NIVEÁtól

JÁTÉKOS ÉS VARÁZSLATOS FÜRDÉS

Gyermeked ugyan már 3 éves, és a gyerekkádat felváltotta a klasszikus "felnőtt" kád vagy a zuhanyzósarok. Finom bőre azonban még mindig ugyanazt az ápolást igényli. Válaszd hát a legjobb és legkímélőbb megoldást! Bemutatjuk az új NIVEA Kids tusfürdő termékcsaládot gyermekeknek. Bio aloe vera kivontattal a kíméletes ápolásért és gyümölcsös illattal a játékos pillanatokért.

NIVEA KIDS

Az érzékeny gyermekbőr számára kifejlesztett tusfürdő termékek

Gyermeked bőre sokkal vékonyabb a felnőttek bőrénél. Ezért kiemelten fontos, hogy milyen gyermekkozmetikumot használunk, és az milyen összetevőket tartalmaz. A NIVEÁnál szakértőkkel együtt kifejlesztettünk egy új formulát, amely kíméletesen tisztít és hidratál is. Ezért a következő fürdésnél bátran válaszd a 2 az 1-ben tusfürdő és samponjaink bármelyikét. Gyümölcsillatúak, bio aloe vera kivontatot tartalmaznak, és használatuk után a vékony hajszálak nem száradnak ki és nem gubancolódnak össze. Kímélő összetételüknek köszönhetően még a szemet sem csípi, így a fürdés könnyek nélkül lezajlik.
összetevők-aloe-vera-nivea-kids

Bio aloe vera kivonat

Az aloe vera hidratálja, ápolja és támogatja a bőr természetes védőrétegét.
összetevők-gyümölcsillat-nivea-kids

Gyümölcsillat

Erdei gyümölcs, alma és barack. Az új NIVEA Kids tusfürdőkhöz gyümölcsillatot adtunk, aminek köszönhetően a fürdés még nagyobb mulatság lehet. 
összetétel-semleges-pH-nivea-kids

pH-semleges

NIVEA Kids tusfürdő termékcsalád semleges pH-értékkel. Nem tartalmaz szappant, kíméletes a bőrhöz, ezáltal a gyermekek bőréhez is.
NIVEA-kozmetika-NIVEA-kids

Tippek és trükkök

Változtasd a fürdést a nap legmókásabb pillanatává

Pillants rá az alábbi tippekre és trükkökre, amelyek a fürdést a nap legjobban várt eseményévé változtatja a gyermeked számára!
gyermek-fürdés
  • Biztonság mindenek előtt: Ha csak pár centi víz van a kádban, akkor is maradj végig a fürdőszobában, és figyelj gyermekedre fürdés közben. 
  • Megfelelő hőmérsékletű víz: A fürdővíz ideális hőmérséklete megegyezik a gyermek testhőmérsékletével. Mindig ellenőrizd a vizet, mielőtt beleültetnéd a gyermeket. És igyekezz megőrizni az ideális vízhőmérsékletet egész idő alatt. 
  • Kezdd szárazon: Ha gyermeked ideges és fél a víztől, engedd játszani a száraz kádban, és csak pár perc múlva engedd meg a vizet. Tereld el a figyelmét a kedvenc mesehőseivel. 
  • Legyen a fürdőszoba örömteli hely: Igyekezz a fürdőszobát olyan hellyé változtatni, ahová a gyermek szívesen megy. Mondjuk kapcsold össze a fürdést a kedvenc meséje olvasásával. Miközben a kicsi fürdik, Te csak olvass.
  • Gyermeklaboratórium a fürdőszobában: Legyen az esti fürdés remek mulatság. Vegyél elő néhány tárgyat, és a gyermekkel együtt próbáljátok kitalálni, melyik marad fenn a víz felszínén, melyik süllyed el, aztán teszteljétek!