Hogyan ints búcsút a töredezett hajvégeknek?

Hajápolási tippek, hogy a töredezett hajvégekből csillogó tincseket formálj Néha a hajformázásnak a hajad látja kárát. Kövesd javaslatainkat és próbáld ki ezeket a töredezett hajvégekre kifejlesztett ápolási technikákat, annak érdekében, hogy visszanyerd hajad szépségét.

Mik is azok a töredezett hajvégek?

Tudd meg, mi okozza a töredezett hajvégeket és hogyan ismerheted fel ennek jeleit, annak érdekében, hogy te magad is tudd ápolni a hajad.

Mik azok a töredezett hajvégek?

A töredezett hajvégek a haj alsó részén találhatóak. Kettő vagy több részre vált hajszálak, amelyek túlzott hő vagy egyéb károsító hatásoknak voltak kitéve.

Ahogy a neve is mutatja, a töredezett hajvégek csak a hajvégeknél találhatóak. Azonban a töredezett hajvégek könnyen tönkretehetik a hajszál szerkezetét a szál teljes hosszában.

Ha a hajadat túlzott hőnek és formázásnak teszed ki, akkor megsértheted annak külső védőburkát, ezáltal elősegíted a töredezett hajvégek megjelenését.

Talán hallottál már a trichoptilózisról is. A név mögötti jelentés: haj, ami túlzótt hőnek és formázásnak van kitéve, ezáltal töredezik a vége.

 

Mi idézi elő a töredezett hajvégeket?

A trichoptilózis leginkább a haj túlzott hőnek és formázásnak való kitételével alakul ki. A túl gyakori hajvasalás vagy göndörítés eltávolíthatja a külső védőrétegét a hajnak, melytől elvékonyodik és sokkal hajlamosabb lesz a csomósodásra.

 


Hogyan előzd meg a töredezett hajvégek kialakulását?

Még ha nagyon óvatosan is használod a hajvasalót, akkor is töredezetté válhatnak hajszálaid. Ismerj meg tippeket a töredezett hajvégek megelőzésére!

Helló egészséges haj!

A legjobb módja, hogy elkerüld a töredezett hajvégeket: a megelőzés. Válaszd a hajadnak megfelelő ápolást hajerősítő termékekkel. Ha úgy látod, hogy töredeznek hajvégeid, akkor a legbiztosabb módja annak, hogy megszabadulj tőlük, az az, ha fodrászhoz mész.

Sampon a célzott ápolásra és regenerálásra

Ha erős, ragyogó hajra vágysz, akkor a NIVEA Hairmilk Shine Sampon makadámia olajjal és Eucerinnel a megfelelő sampon számodra. Belülről erősíti a haj szerkezetét és segít regenerálni a töredezett végeket.

2 in 1 Express Sampon és Balzsam Egyben - intenzív ápolás & fésülhetőség

Sampon és kondicionáló egyben az optimális ápolásért és egészségesnek tűnő fényért, a lehető leggyorsabban. Akác kivonattal gazdagított formulája rövid idő alatt maximálisan ápolja és fésülhetővé teszi a hajat.