Micellás sampon mindennapos, gyengéd ápoláshoz

Hagyd, hogy gyengéd és lágy samponjaink csodát tegyenek Új NIVEA Micellás samponok normál és zsíros hajra, fejbőrre. Lágy hajápolóink mélyen, ugyanakkor gyengéden tisztítanak, frissé és gyönyörűvé varázsolják a fürtjeidet.

NIVEA Tisztító Micellás Sampon a friss hajért

Élvezd a friss és makulátlanul tiszta haj élményét mindennap a NIVEA Micellás Tisztító Samponnal, Citromfű Kivonattal.

Sampon zsíros fejbőrre: ints búcsút a zsíros hajnak és fejbőrnek

NIVEA Tisztító Micellás Sampon zsíros hajra, amely micellák segítségével mélyen tisztítja a hajat és a fejbőrt. Frissé és rugalmassá varázsolja a fürtöket, irritáció nélkül. 

 

Frissítő illat a citromfűnek köszönhetően

A NIVEA Tisztító Micellás Sampon citromfű kivonatot tartalmaz, amelynek köszönhetően hosszan tartó frissességet kölcsönöz a hajnak, miközben gyengéden tisztítja a szálakat és a fejbőrt. A gyógynövény üdeséget csempész a hajápolási rutinodba, és segít energikusan indítani a napot.

 

Mik azok a micellák?

A micellák olyan mikroszkopikus méretű molekulák, amelyek "víz (hidrofil)- és zsírkedvelő (lipofil)" részekből állnak. Ennek eredményeként képesek arra, hogy a vízben és a zsírban oldható szennyeződéseket is eltávolítsák. Hajmosáskor a zsírkedvelő részecskék odavonzák és magukba zárják a hajadon és a fejbőrödön felgyülemlett feleseges faggyút, amely öblítéskor könnyedén távozik a szálak felületéről a vízkedvelő részecskéknek köszönhetően.

Az új NIVEA Micellás samponok esetében az arctisztításból ismert micellás technológiát alkalmazzuk. Az ápolóban lévő gyengéd részecskék magukba zárják a szennyeződéseket, és a vízben feloldódva távoznak a hajról és a fejbőrről, alaposan megtisztítva a fürtöket, anélkül, hogy szárítanának. Tudj meg még többet a micellák által nyújtott kíméletes tisztításról.

 


Erősítő Micellás Sampon a hidratált, ellenálló hajért

Legyen hidratált és erős a hajad a NIVEA Erősítő Micellás Samponnal, amit az igénybe vett haj és az érzékeny fejbőr igényeinek megfelelően fejlesztettünk ki.

Élvezze az egzotikus illatot

NIVEA Erősítő Micellás Sampon a finom és egzotikus vízililiomra emlékeztető, kényeztető illattal. Engedd, hogy hajmosás közben magával ragadjon a szépségéről ismert növény csodás aromája. Élvezd a megnyugtató hangulatot, miközben a fürtjeid felfrissülnek és élettel telivé válnak. 

 

Gyengéd tisztítás mindennapos hajmosáshoz

Többé nem kell amiatt aggódnod, hogy a túl gyakori hajmosás kiszárítja a fejbőrödet. Az új NIVEA Micellás samponokkal minden nap gyengéden, mégis hatékonyan frissítheted fel a hajadat, miközben az hidratált és gyönyörű marad, és megfelelően gondoskodsz érzékeny fejbőrödről is.