TIPPEK AZ EGÉSZSÉGES ÉS GYÖNYÖRŰ HAJÉRT. PRÓBÁLD KI MÉG MA

VÁGJ BELE AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDBA – KELTSD ÉLETRE A HAJADAT

Az egészséges életmód és a jó minőségű kozmetikumok kombinálása a megfelelő út. Gyere és nézd meg, hogyan kezdj neki.

A HELYES HAJÁPOLÁS BELÜL KEZDŐDIK

Az egészséges életmódnak számos előnye van. Egyik közülük a gyönyörű haj.

Semmilyen ideiglenes megoldás. Legyen a hajad végleg egészséges és fénylő

Legtöbbünk azt szeretné, hogy a haja természeténél fogva erős és selymes tapintású legyen. Jó hír, hogy ilyen hajat könnyen „növeszthetsz“. A titok az egészséges életmódban, a megfelelő hajápolókban és a kitartásban van. Ha tartod magadat az alábbi tanácsokhoz, és kitartasz a hajápolásban, eléred a kívánt eredményt. És meg is tartod azt. 

4 tipp az egészséges és gyönyörű hajért! Első lépés a helyes hajmosás

  • A gyakori hajmosás feleslegesen terheli a hajat. Ideális hetente 2x megmosni. 
  • A sampont a hajtövekre vidd fel. Ennek köszönhetően a hajvégek nem száradnak ki annyira. 
  • Sűrű hajkefe helyett használj klasszikus fésűt. A ritkább fésűfogak kíméletesebbek a vizes hajhoz. 
  • Mosás után hagyd a hajadat szabadon megszáradni. A túl sok meleg levegő töredezett és száraz hajvégekhez vezet. 

 
Mindenki ismeri a helyes hajmosást? Nézd meg mik a megfelelő lépések, és tudd meg, hogyan kerülheted el a hajad sérülését hajmosás közben

Mutasd meg a hajadnak, mennyire szereted. A NIVEA Hairmilk-kel

Sokan csak a csomagolás és az illat alapján választanak sampont. A legfontosabb azonban az összettétel. Tudtad, hogy a fáradt, fénytelen és száraz haj a tej- és selyemproteinek hatására új életre kel? Éppen ezt a kombinációt találod a NIVEA Hairmilk Shine Hajápoló samponban. A selymes ápoló regenerálja és intenzíven hidratálja a hajat, hogy ne csak látszólag, hanem tapintásra is szép legyen. 

Tápláld és ápold a hajad

A tejproteines összetétel az Eucerittel nem csak a felszínt, hanem a hajszálak mélyét is hidratálja. Ennek köszönhetően a hajad a hajmosás után még hosszú ideig élettel teli lesz. A selyemproteinek pedig kívülről újítják meg a haj felszínét és szerkezetét. Hajad természetesen fénylő és selymes tapintású lesz. 


ÉTKEZÉS, MOZGÁS, ALVÁS. A HÁRMAS, AMELY NÉLKÜL NEM MEGY

Vitaminokkal és ásványi anyagokkal teli étrendre, rendszeres mozgásra és elegendő alvásra nem csak az arcbőrünknek, hanem a hajunknak is szüksége van. Csakis így nyerheti vissza természetes fényét és egészségét. 

Mi teszi a hajunkat igazán egészségessé?

A mai felgyorsult világban az ember csak ritkán talál időt az egészséges étkezésre és a mozgásra. Viszont éppen ez a kulcsa a szép hajnak. Ha nem adod meg a testednek a szükséges tápanyagokat, a bőröd sápadt, a hajad pedig száraz és fénytelen lesz. Ha a hajad ráadásul még lassan is nő, vagy netán hullik, az a tested világos jelzése, hogy változásra van szüksége. 

Mely élelmiszerek táplálják megfelelően a hajat? Az alap a kiegyensúlyozott étrend – kevesebb cukor és fehér liszt, ugyanakkor több vitamin, rengeteg fehérje és vas. 

A mozgás sem kevésbé fontos. Képes ugyanis jelentősen csökkenteni a stressz-szintet, amely gyakran felelős a lassú hajnövekedésért. Ne várj tovább. Ragadj tornacipőt, és felejtsd el a sztresszt legalább egy pillanatra! 

Aludd szépre magadat

Aludd szépre a hajadat. Az éjszakai alvás során ugyanis a hajszálak a vérkeringésből veszik fel a tápanyagokat, amelyek serkentik a haj növekedését és javítják a hajszálak minőségét. Az alvás segít megbékélni a stresszel is. Láss csodát, a hajunk minőségéhez a kedvünknek és a lelkiállapotunknak is köze van. 

Hogyan serkentsük a haj növekedését és támogassuk az egészségét? Pihenj

A túl sok stressz negatívan hat az egészségünkre és a hajunk állapotára is. Próbáld minimalizálni a stresszt, és pihenj rendesen. Akár aktívan is. Menj el jógázni, sétálni, ússz egyet. Ez mind remek szívesség a lelkünknek és a hajunknak is. 

Nem számít a hajtípus – akár göndör, akár hullámos, akár hosszú, akár rövid, az egészsége és a szépsége befolyásolja a közérzetünket. És ez jó ok arra, hogy törődj vele. 

ÚJ HAIRMILK SHINE TERMÉKCSALÁD

Fedezd fel az új NIVEA Hairmilk Shine termékcsalád erejét, és legyen a hajad olyan, amilyenre minden nő vágyik. Egészséges, természetesen fénylő és élettel teli. 

HAJÁPOLÁS A NIVEÁTÓL – A KÍVÜL-BELÜL EGÉSZSÉGES ÉS HIDRATÁLT HAJÉRT