Tavaszi frizurák hosszú és rövid hajúaknak

Tavaszi frizurák hosszú és rövid hajúaknak

Légy trendi a legmenőbb tavaszi frizurákkal! Üdvözöld a tavaszt stílusos frizurával! Tudd meg, hogyan hozhatod ki a hajadból a legtöbbet hajfonat tippjeinkkel és termékeinkkel, amelyek életre keltik a külsőd!

Tavaszi frizurák hosszú hajúaknak

Felfrissítenéd a frizurád anélkül, hogy veszítenél a hosszából? Lehelj életet a hosszú tincsekbe ezekkel a tavaszi frizurákkal!

A legjobb tavaszi frizurák hosszú hajúaknak

Hosszú hullámok

A laza stílus elképesztően sokoldalú és előnyös, tartalmat és tartást adva a hosszú hajfürtöknek. Fond be a hajad éjszakára, hogy reggelre laza hullámokkal ébredhess! Hogy egész nap megmaradjanak, fixáld őket a NIVEA Diamond Gloss Care Gyémántfény Hajlakk segítségével!

A legjobb tavaszi frizurák hosszú hajúaknak

Fonatok

A fonatok megmentik az előnytelenebb frizurával induló napokat. Ha álcáznád, hogy hajad nem frissen mosott, próbálj ki egy gyors "tehenészlány" fonatot. Egyszerűen készíts két fonatot, keresztezd őket a fejeden és rögzítsd csatokkal.

A legjobb tavaszi frizurák hosszú hajúaknak

Halszálka fonás

A halszálka fonás egy modern verziója a hajfonatoknak. Először is válaszd két részre a hajad! Helyezz át egy kis részletet az egyik részből a másikba, aztán egy kis részletet a második részből az elsőbe! Folytasd a műveletet, amíg tudod, majd lazítsd meg a fonatot!

A legjobb tavaszi frizurák hosszú hajúaknak

Kontyok

A kontyok a legsokoldalúbb tavaszi frizurák hosszú hajúaknak. Egy szoros konty tökéletes lehet a munkahelyünkre, míg egy laza konty néhány kihagyott, hullámos tinccsel igazán bájos külsőt varázsol.

A legjobb tavaszi frizurák hosszú hajúaknak

Laza, göndör fürtök

Növeld hajad volumenét és frissítsd fel a stílusod kerek, göndör fürtökkel! Vidd fel nedves hajadra a NIVEA Volume Care Dúsító Hajhabot az extra tartásért és csillogásért! Szárítsd be és göndörítsd a hajad egy friss, modern külső eléréséért!

Lezser hippi frizura
Varázsolj félhosszú hajadból olyan frizurát, amellyel mindenkit elkápráztatsz! Praktikus lófarok vagy lezser hippi frizura, fésüld úgy a hosszú hajad, hogy minden nő irigyelje. Videóink segítségével igazán könnyű dolgod lesz.


Tavaszi frizurák rövid hajúaknak

Tél végén a haj sokszor száraz és élettelen lehet. Fedezz fel stílusos új frizurákat, amelyek erőt, tartást és fényt adnak a rövid hajnak!

Kisimult bubifrizura

A legmodernebb nőknek. Szüless újjá ezzel a csinos, rövid frizurával, ami ugyanolyan jól néz ki egy pólóval vagy egy ceruzaszoknyával és egy blézerrel kombinálva. Formázás előtt védd meg a hőtől a NIVEA Care & Hold Hajhab segítségével!

 

Hullámos bubifrizura

Mutasd a benned rejlő Carrie Bradshaw-t ezzel a játékosan kacér frizurával! Rejtsd el a szertehulló, kósza szálakat egy kevés NIVEA Diamond Gloss Gyémántfény Hajbalzsam segítségével!

Pixie frizura

A pixie frizura tökéletes, ha erőt és tartást szeretnénk adni a fáradt hajnak. Hogy a szőkített tincseknek extra ragyogást adjunk, ehhez a frizurához használd a NIVEA Diamond Gloss Care Gyémántfény hajlakkot!

Retro bubifrizura

Semmi sem elegánsabb egy retro bubifrizuránál! Használj hajcsavarókat lefekvés előtt, hogy reggel már csak annyi dolgod legyen, hogy befújod a hajad NIVEA Diamond Gloss Care Gyémántfény Hajlakkal!