NIVEA SZÁRAZSAMPON

NIVEA SZÁRAZSAMPON - HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

BEMUTATKOZIK A NIVEA FRESH REVIVE SZÁRAZSAMPON
Különböző árnyalatokban kapható, hogy te is megtaláld a hajszínednek megfelelőt. Az új NIVEA szárazsamponok felfrissítik, életre keltik hajadat, és nem hagynak nyomot a fejbőrön.

Mi a szárazsampon, és hogyan működik?

A szárazsampon rendkívül hatékonyan, rövid idő alatt távolítja el a szennyeződést a zsíros hajról és rugalmassá teszi a hajat két hajmosás között is.

Milyen gyakran mossunk hajat?

Semmi nem ér fel a frissen mosott haj érzésével, de a túl gyakori samponos hajmosás eltávolíthatja a természetes olajokat a hajról, ami szárazzá és töredezetté válhat. Próbáld meg, hogy csak heti 2-3 alkalommal mosod meg a hajad, hogy megőrizd egészséges állapotát.

Miért használjunk szárazsampont? Frissítsd fel a kinézeted pillanatok alatt!

Mindannyiunknak vannak rossz napjai, amikor a hajunkat nehéznek és erőtlennek érezzük. A NIVEA FRESH REVIVE Szárazsampon egész napra friss érzést és finom illatot biztosít, így két hajmosás között sem kell kompromisszumot kötnöd. A hajad friss és élettel teli lesz.

5 gyakori kérdés a szárazsamponról

1. Hogyan működik a szárazsampon?
A szárazsampon felszívja a felesleges olajokat a hajról és a fejbőrről, miközben friss illattal ajándékozza meg.

2. Mikor találták fel a szárazsampont?
Az ázsiai emberek már a 15. század végén használtak agyagport a frizurájuk frissítésére. Az első szárazsampon azonban kereskedelmi forgalomban csak 1940-ben vált elérhetővé a vásárlók számára.

3. Mikor használjak szárazsampont?
Ha gyorsan fel szeretnéd frissíteni a hajadat! Nincsenek szabályok arra vonatkozóan, hogy mikor használj szárazsampont – akár egy esti kimenő előtt, edzés vagy szabadtéri program után is megteheted.

4. Mennyi szárazsampont használjak?
A mennyiséget tekintve, haladj lépésről lépésre. Csábító lehet több szárazsampon alkalmazása, de a kevesebb több. Ne ess túlzásba – mindig tehetsz többet és többet, de az eleve sok anyagot sokkal nehezebb eltávolítani!

5. Miből készül a szárazsampon?
A NIVEA szárazsamponok természetes rizs keményítőt tartalmaznak, amik a zsír mértékének akár 60%-át képesek felszívni, és mindegyik hajszín árnyalathoz megfelelőek, emellett egyedi illatkomponensekkel kényeztetnek.

5 hiba, amit kerülj el, ha szárazsampont használsz

1. Ne használj belőle túl sokat.
A szárazsampont csak a hajtövekre kell felvinni. Ha túl sok kerül a haj többi részére, kiszáríthatja a loknikat, és ettől fénytelennek tűnhetnek.

2. Ne tartsd túl közel a fejbőrödhöz.
Legjobb, ha legalább 15 cm távolságra tartod használatkor, így egyenletesen éri a haj minden részét, anélkül, hogy elszínezné azt.

3. Ne felejtsd el bemasszírozni a fejbőrödbe.
Az ujjaid melegének köszönhetően a termék a hajtövekre kerül, így felszívja a felesleges olajokat, ezzel egyidejűleg extra volument és tartást biztosít. Ha kihagyod ezt a lépést, a szárazsamponod nem fog hatékonyan működni!

4. Használj a hajszíned árnyalatához megfelelő szárazsampont.
Fontos, hogy az általad használt szárazsampon egybeolvadjon a hajszíneddel. A NIVEA FRESH REVIVE szárazsampon 2 különböző árnyalatban kapható, így megfelel közepes árnyalatú és sötét haj számára is.

5. Ne fésüld ki túl gyorsan.
A szárazsamponnak időre van szüksége a haj és a fejbőr tisztításához – várj legalább egy percet, mielőtt kifésülöd.

NIVEA szárazsampon: Élvezd a gyengéd frissesség erejét

Gyengéden tisztítja és felfrissíti a hajat, miközben megőrzi annak természetesen színét - praktikus csomagolásban, tökéletes társ ha úton vagy!

Hogyan alkalmazzuk a szárazsapmont?

 1. Tartsd a flakont legalább 15 centire a hajadtól, és permetezz a tövébe.
 2. Emeld fel a tincseket, hogy alatta is be tudd fújni a hajad tövét.
 3. Használd az ujjaidat, masszírozd a szárazsampont a fejbőrödbe.
 4. Jó tanács: lógasd kicsit előre a hajad, mielőtt belemasszírozod a kívánt mennyiséget.
 5. Hagyd egy-két percig állni, hogy a szárazsampon kifejtse csodás, nedvszívó hatását.
 6. Fésüld vagy keféld ki a friss és rugalmas tincsekért.

Egy gyengéd szárazsampon, amely nem hagy nyomot a fejbőrödön.

A szárazsampon tökéletes arra, hogy napközben felfrissítsd a hajadat, de néha olyan maradványokat hagy maga mögött, ami irritálja a fejbőrt. A NIVEA FRESH REVIVE termékcsalád három problémát szüntet meg egyetlen fújással:

 1. Gyengéden, fejbőr-irritáció nélkül tisztít
 2. Felfrissíti a hajadat egész napra, és kellemes NIVEA illattal ajándékoz meg
 3. Élettel telivé varázsolja a hajat, maradványok nélkül

Különböző, finom illatokban kapható. A NIVEA szárazsampon a leggyorsabb módja annak, hogy frissességet és csillogást adj a másod- vagy harmadnapos hajadnak. Emellett a stílust illetően sem kell kompromisszumokat kötni – a NIVEA szárazsampon erősebbé és ellenállóbbá teszi a hajadat, megkönnyítve ezzel a gyönyörű, természetes frizurák elkészítését.

A NIVEA FRESH REVIVE szárazsampon előnyei

 • Meghosszabbítja a két hajmosás közötti időt
 • Felszívja a felesleges zsírokat, a fejbőrön keletkező maradványok nélkül
 • Tartósságot és rugalmasságot ad
 • Könnyedén eloszlik a hajon, megőrzi színét és természetes fényét
 • Tartós frissességet biztosít a tincseknek

Minden-hajszín árnyalathoz-megfelelő

Ints búcsút a szürke foltoknak! Két különböző változatban: közepes árnyalatú és sötét hajúak számára is elérhető. Az összetevők könnyen igazodnak a természetes hajszínedhez és gyönyörű befejezést biztosítanak.

Gyors frissesség a hajnak, könnyedén

Használati útmutatónk lépésről lépésre bemutatja, hogyan használd a szárazsampont, és milyen frizurákat tudsz könnyedén elkészíteni, amelyekkel pár perc alatt tökéletes lesz a megjelenésed!