sampon

A hajad számára ideális sampon

Személyre szabott gondoskodás az egészséges, fényes hajért. A hajad optimális ápolása érdekében egy olyan samponra van szükséged, amelyik tökéletes a hajad típusának szempontjából. Itt találsz egy áttekintést a hajtípusok jellemzőiről és arról, hogy ezek milyen védelmet igényelnek. Ennek a segítségével ki tudod hozni a hajadból a legjobbat.

Tökéletesen ápolt haj

A haj egészsége, szépsége és csillogása a megfelelő ápoláson múlik. Ez pedig a hajtípusodnak megfelelő sampon kiválasztásával kezdődik.

Lépésről lépésre olyanná válhat a hajad, amilyenről mindig is álmodtál

A rendszeres hajápolás során olyan sampont kellene használnod, amelyik megfelelő a hajad szükségletei szempontjából.  A jó minőségű samponok teljesen eltüntetik a koszt, a hajformázók maradványait és a zsírt, valamint kivételes frissességet biztosítanak a hajad számára.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt érhesd el, masszírozz egy mogyorónyi nagyságú adagot a samponból a hajvonaladba, majd oszlasd el a terméket a hajad többi részén is. 

Ha egy kicsivel több nyomást alkalmazol a samponnal való munka során, akkor hatékonyabb lesz a zsír eltávolítása. A samponnak nincs szüksége hatóidőre, ezért akár azonnal le is öblítheted. A vízzel teljesen mosd ki a hajadból a sampont.

Érd el, hogy megforduljanak utánad, az ápolt hajadnak köszönhetően

A speciális, ápolásra való samponok - mint például a Diamond Gloss Care Gyémátnyfény Sampon - ragyogó fényt kölcsönöznek a hajadnak

A megfelelő hajápolás azon múlik, hogy milyen a hajtípusod

A megfelelő sampon kiválasztásának azon kell alapulnia, hogy milyen a hajad szerkezete és állapota.

 

Természetes ápoltság: fényes haj a természetes összetevők segítségével

Papaja

Papaya kivonattal gazdagított sampon mélyen regenerálja a hajat és selymessé varázsolja azt.

Természetes ápoltság: fényes haj a természetes összetevők segítségével

Citrombalzsam

Tiszta fejjel: a citrombalzsamot tartalmazó sampon garantált felfrissülést biztosít.

Természetes ápoltság: fényes haj a természetes összetevők segítségével

Bambusz

Láthatóan egészséges: a bambuszkivonatos formula a gyökerektől kezdve erősíti meg a hajat és igazán ellenállóvá teszi.


Hogyan tudhatom meg, hogy milyen a hajam szerkezete?

Szépen strukturált

A hajunk alapvető építőanyagát a keratin jelenti. A folyékony keratinnal elkészített sampon segít megőrizni a haj szerkezetének egészségét, valamint a károsodott haj helyreállítását is támogatja.

Normál, száraz vagy zsíros haj

A hajszerkezeted milyensége 90%-ban az öröklésen múlik, de egy fodrász meg tudja állapítani, hogy pontosan melyik típusba tartozik a hajad. Viszont, ha nem szeretnéd rögtön alávetni magad ennek a vizsgálatnak, akkor bizonyos jelek alapján megállapíthatod, hogy milyen a hajad típusa. Ha a rendszeres mosás ellenére van egy vékony zsírréteg a hajadon, ami kissé vékonynak tűnik, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy zsíros típusú hajad van. 

Amikor a hajad úgy néz ki, mint a szalma, valamint érdes és matt a szerkezete, akkor valószínű, hogy sérült hajról beszélhetünk. Talán inkább vékony a hajad és inkább arra lenne szükséged, hogy nőjön a térfogata? Ebben az esetben normál hajad van. 

Általánosságban véve a külső hatások is képesek maradandó kárt okozni a hajnak. A dauer nagyon kiszárítja a hajat, de a magas hőmérsékleten történő szárítás és a gyakori színezés is gyengítheti. 

Kérj a fodrászodtól tanácsot az ápolással kapcsolatban és a szükségleteidnek megfelelően gondozd a hajadat annak érdekében, hogy sokáig szép maradhasson.