Rövid haj?
Nőies és szexi!

Már régen nem érvényes, hogy a rövid haj kizárólag férfiaknak való. Ellenkezőleg, a jól kiválasztott frizura sikkes és önbizalmat ad. Még mindig kételkedsz? Segítünk dönteni.

5 ok a rövid hajra

  1. A rövid haj kihangsúlyozza az arcodat. Néha szürke kisegérnek érzed magad? Ennek vége! A rövid haj szépen kihangsúlyozza az arcvonásaidat. 
  2. A frizurádat nyáron fogod a legjobban értékelni. Kényelem, lazaság, könnyedség. Hosszúhajú barátnőid titokban irigyelni fognak. 
  3. Nincs többé összegubancolódott haj! Igazán megéri. Emlékezz csak vissza, hányszor átkoztad könnyes szemmel az összegubancolódott hajadat. 
  4. Búcsúzz el a hosszadalmas hajmosástól és a véget nem érő szárítástól. A rövid frizura hamarabb megszárad, mint a hosszú haj
  5. A rövidebb haj növeli az önbizalmad. És nincs szebb látvány egy önbizalommal teli nőnél.  


Kényeztesd

Elhatároztad, hogy eldobod a hosszú sörényedet, és az elegáns és kényelmes rövid hajra voksolsz? Segítünk, hogyan ápold megfelelően, hogy egészséges és szép maradjon.

Mindennek az alapja a megfelelő hajápoló kozmetikum

A rövid haj könnyebben sérül, mint a hosszú. Nem kell azonban félned, a jól kiválasztott hajápoló termékkel mindent meg tudsz oldani. Hajmosáshoz a Hajerősítő micellás sampont ajánljuk, amely táplálja és rugalmassá varázsolja a hajat. Ugyanakkor óvja a fejbőrt a kiszáradástól és megőrzi a bőr természetes pH-értékét.  

A kókuszolaj nevű csoda

Tudtad, hogy a kókuszolaj a legjobb természetes hajápoló? Elegendő, ha a samponnal való hajmosás után belemasszírozod a hajadba, hagyod 2 percig hatni, majd alaposan leöblíted. A hajad így gyönyörűen selymes, fénylő és egészséges lesz

Hajformázó: a legjobb barát

Aggódsz, hogy a frizurád nem mindig áll úgy, ahogy kellene? Ne félj, a Volume Care hajformázó hab ezt játszva megoldja. A hajad nem csak ragyogóan fényes lesz, hanem a hajformázást is alaposan megkönnyíti. A hajformázó dúsabbá is teszi a frizurát, ami a rövidebb fazonoknál kész csodákra képes. Olvasd el további tippjeinket, hogyan legyen sokkal dúsabb a frizurád


És végül a lakk

Hogy a frizurád ugyanolyan szép maradjon egész nap, rögzítsd Volume Care hajlakkal. De ne vidd túlzásba. A túl sok hajlakk fölöslegesen elnehezítheti a hajat

 


Tényleg olyan gyorsan nő?

Egyszercsak úgy fog tűnni, mintha a hajad villámgyorsan nőne. A rövid frizurán ugyanis minden centiméter meglátszik. Tudod, hogy mit jelent ez? Gyakoribb kikapcsolódást a fodrásznál. Hidd el, könnyen megszereted ezt a rituálét!

Hogyan válasszuk ki a legjobb frizurát?

Elérkeztünk a leglényegesebb ponthoz, ami nem más, mint a megfelelő fazon kiválasztása. A legrosszabb, amit tehetsz, ha kinyomtatsz a netről egy képet, elmész a fodrászhoz, és azt mondod: Ez kell nekem! Sajnos, ez nem így működik. 

Mindenkinek más az arca, így mindenkinek más hajforma áll jól. Ezért bízd magad szakemberre, és hagyd, hogy tanácsot adjon. A jó fodrász biztosan segít kiválasztani a neked való frizurát. Ha félsz ilyen módon kockáztatni, jusson eszedbe, hogy aki mer, az nyer


Gyűjts ötleteket

A legnagyobb tévhit, hogy a rövid hajat nem lehet változtatni. Igen, copf biztosan nem lesz belőle, mégis nyerhetsz vele. Engedd, hogy olyan nők inspiráljanak, akik a vörös szőnyegen sétálnak, vagy nézd meg a mi fotóinkat.