Az oldalfonatok trendik, fiatalosak és figyelemfelkeltőek

Készíts egyszerű, mégis szemet gyönyörködtető fonatot. A népszerű influencer, Ana Lisa Kohler, a NIVEA-val közösen bemutatja, hogyan készíthetsz magadnak imádnivaló oldalfonatot. Nézd meg a videót, és meg fogod látni, mennyire egyszerű.

Oldalfonat: fiatalos, szemet gyönyörködtető és szuper trendi frizura egyszerűen

Egy szuper, fiatalos és trendi hajviselet amit gyorsabban és egyszerűbben elkészíthetsz, mint gondolnád!

Influencer, YouTuber, divat és szépségikon - Ana Lisa Kohler

Ana Lisa svájci divat- és szépségblogger hatalmas népszerűségnek örvend a YouTube-on és az Instagramon. Büszkék vagyunk rá, hogy Anával közösen olyan frizurát mutathatunk be Neked, ami friss, egyszerű, könnyen elkészíthető, mégis igen látványos.


Oldalfonat – minden idők kedvenc hajviselete egy kis csavarral

Számtalan módja van a hajfonatok elkészítésének. Próbáld ki ezt a gyönyörű oldalfonatot Ana Lisa Kohler útmutatásai alapján.

Nézd meg videónkat, és tudd meg, hogyan készítheted el a tökéletes oldalfonatot

Egyik oldalon egy lezser, fiatalos fonat, másik oldalon elbűvölő hullámok zuhataga; nézd meg útmutatónkat, és inspirálódj! Videónkban bemutatjuk, hogy ez az egyszerű, de látványos frizura, ami csupán kiöblítést nem igénylő ápolót, egy kis hajlakkot és egy hajsütőt igényel.


Készíts imádnivaló oldalfonatot

Első lépés – a választék elkészítése

Elsőként egy fésű segítségével készíts választékot, és alakíts ki két részt a hajadban. Azt a részt, amit nem fogsz befonni, fogd össze egy hajgumival.

Készítsd elő a hajadat a formázáshoz

Azért, hogy a hajad könnyen kezelhető legyen, használj kiöblítést nem igénylő hajápolót. Fésüld ki azokat a tincseket, amiket be fogsz fonni, hogy simák legyenek. Kissé be is nedvesítheted ezt a részt, hogy hidratáltak legyenek hajszálaid, és könnyebben a helyükön maradjanak.

Itt az idő, hogy gyönyörű fonatot készíts magadnak

Kezdd el befonni a hajadat a fejtetőtől kezdve, majd mielőtt befejeznéd, hagyj egyenesen kb. 10 centit a végén, a fonatot zárd le hajgumival. A fonatlanul hagyott oldalt bontsd ki, és fújd be hajlakkal az erősebb tartásért.

A tökéletes hajzuhatag elkészítése

Használj hajsütő vasat, és lazán göndörítsd be a tincseket. Egyszerre csak kis részt tekerj fel a hajsütőre. Mikor a teljes oldalt besütötted, húzd át a fonatot a másik oldalra a nyakadnál, majd rögzítsd hullámcsattal.

Befejezés

Egy nagy, széles sörtéjű kefével óvatosan fésüld ki a begöndörített tincseket, hogy játékosak legyenek. Egy kis hajformázó krémmel is végigsimíthatod őket, hogy megkoronázd a megjelenésedet, és tartósabbá tedd a hullámokat.

Számtalan módja van a hajfonatok elkészítésének

Ha hajfonatokról van szó, a különböző stílusoknak csak a képzelet szab határt. A francia, a holland, a halszálka és a koronafonás is igen népszerű, az egyszerű, három tincses változattól a lenyűgöző csipkefonásig bármit elkészíthetsz magadnak. Légy merész és kísérletezz!