Ezzel a trükkel imádnivaló kontyot készíthetsz magadnak

Egy szuper könnyen elkészíthető, imádnivaló frizura. Laura Ponticorvo egyszerűen elkészíthető frizuráival hódít, most pedig megmutatja Neked is, milyen könnyen kreálhatsz magadnak látványos hajat 4 lépésben.

Felső konty: egy egyszerű és szuper trendi frizura minden szezonban

Egy szuper, egyszerű és trendi hajviselet az év minden napján. A kontyok sokoldalúak, ráadásul gyorsabban és egyszerűbben elkészíthetőek, mint gondolnád!

Laura Ponticorvo: modell, világutazó, beauty blogger és online celeb

Laura Ponticorvo holland-olasz modell, fashionista, szépség blogger és médiaszemélyiség, aki hatalmas sikereket ért el, neve meghatározó lett az online világban. Segítségével megtudhatod, hogyan fejlesztheted tökélyre a felső kontyot és más frizurák elkészítését néhány egyszerű lépésben.


Egy elegáns felső konty tökéletes választás, ha össze szeretnéd fogni a hajadat

Első lépésként válaszd szét az alsó és felső tincseket az ujjaiddal. Ez fog abban segíteni, hogy később könnyedén el tudd készíteni a kontyot.

Laura Ponticorvoval egyszerűen elkészítheted a felső kontyot

Hagyd, hogy Laura lépésről lépésre megismertesse veled a felső konty készítés fortélyait. Csak négy egyszerű lépés, és máris kész a gyönyörű konty. Inspirálódj, és próbáld ki azt a stílust, ami bármikor és bármilyen évszakban szuper választás.


Lépésről lépésre: Készítsd el a tökéletes felső kontyot 4 egyszerű lépésben

Első lépés: Az ujjaiddal válaszd szét a tincseket, mielőtt összefogod a hajadat

Első lépésként válaszd szét a tincseket az ujjaiddal. Ez fog abban segíteni, hogy később könnyedén el tudd készíteni a kontyot. Használj kiöblítést nem igénylő hajápolót, így a fürtjeid simák és légiesek lesznek.

Második lépés: Fogd össze a hajadat a fejed tetején

Használd a hajkefédet és fogd össze a tincseket a fejed tetején, készít szoros felső lófarkat majd rögzítsd egy hajgumival. Így nem lesz laza a kontyod, a szálak révén pedig frissen mosott hatást fog kelteni.

Harmadik lépés: Szelidítsd meg a szálló hajszálakat

Használj egy kevés hajlakkot a szálló hajszálak megszelidítéséhez, így tökéletesen sima és egyenes hatást kölcsönözhetsz a frizurádnak.

Negyedik lépés: a konty elkészítése

Itt az idő, hogy elkészítsd a kontyot. Egy finom fogú fésűvel tupírozd fel a hajadat, hogy egy kis textúrát adj neki. Kezdd el csavarni a copfot addig, amíg kontyot nem kapsz. Tekerd körbe és hajtűkkel rögzítsd a helyére. Íme, az imádnivaló, letisztult konty

Felső konty: az időtlen, klasszikus frizura minden alkalomra

A konty az egyik legnagyszerűbb módja annak, hogy összefogd a hajadat, és szabaddá tedd a nyakadat. Ideális viselet a hőségben, különböző hivatalos alkalmakkor vagy szabadidős tevékenységekhez. Klasszikus, divatos, ami félhosszú vagy hosszú hajból is elkészíthető.

A felső kontyhoz könnyedén párosíthatsz bármilyen kiegészítőt

Az a nagyszerű a felső kontyban és más kontyos frizurákban, hogy hihetetlenül könnyen alakíthatóak. Szinte bármilyen outfitttel párosíthatóak, legyen szó klasszikus vagy hétköznapi viseletről. Hangsúlyozd ki vadonatúj fülbevalóidat vagy a kedvenc nyakláncodat felső konttyal.

Használj megfelelő termékeket a konty rögzítésére, és a mesés kinézet eléréséhez

Habár rendkívül egyszerű felső kontyot készíteni, egy kis extra segítséggel tartósabbá teheted a frizurádat. Megfelelő termékekkel könnyedén kezelheted a babahajakat, és a tincsek is formázhatóbbá válnak, különösen akkor, ha vékonyabb szálúak a fürtjeid.