Laura trükkjei az egyszerű, hullámos hajért

Három egyszerű lépés a hullámos haj elkészítéséhez. A gyönyörű és hullámos haj elkészítése korántsem olyan nehéz, mint gondolnád. Nézd meg Laura bemutatóját és készítsd el Te is saját frizurádat pillanatok alatt!

Laza, gyönyörű nyári hullámok: álomszerű, új külső a szépségedért

A hullámos haj sokak számára elérhetetlennek tűnik, pedig egyáltalán nem az! Sajátítsd el a lépéseket rövid videónkból.

Ismerd meg Laurát: divat, szépség, életmód blogger és modell

Laura Ponticorvo: holland-olasz modell, világjáró divatblogger és közszereplő, akitől nem állnak távol az egyszerű, mégis gyönyörű frizurák. Örömmel mutatjuk be Laurát, hogy megoszthassa veled csodás hajformázó trükkjeit. Laura az Instagram, illetve más egyéb online és offline megjelenéseknek köszönhetően az egész világon ismerté vált. Kevés tehetségesebb, képzettebb embert ismerünk, akiről tudnánk, hogy ilyen nagy segítséget nyújtana a témában. YouTube csatornáján Laura hasznos és szórakoztató videókat készít az egészséges életmód és a tökéletes szépségtechnikák alkalmazásáról, melyekről hetente többször is mesél. Engedd, hogy segítsen neked a csodálatos hullámos haj elkészítésében, három egyszerű lépésben.


Hullámos haj: Gyönyörű, időtlen klasszikus

Mindenki gyönyörű, hullámos hajat szeretne. Csodálatos megjelenést biztosít bármikor és könnyebb elkészíteni, mint gondolnád.

Lépésről lépésre: hullámos haj három gyors lépésben

Első lépés: A hajad előkészítéséhez használj hajlakkot

Az első lépés, hogy a tiszta hajat válaszd el több kisebb részre. Ha egyszerre túl nagy tincset próbálsz begöndöríteni, az megnehezíti a folyamatot és nem adja vissza a várt hatást. Használj egy kis hajlakkot a tincsek elválasztásához, így könnyebb lesz velük dolgozni. 

Lépésről lépésre: hullámos haj három gyors lépésben

Második lépés: Vedd elő a hajgöndörítőt!

Fésüld ki az egyes tincseket göndörítés előtt. Csavard rá a tincseket a hajgöndörítőre és tartsd ott néhány másodpercig. Addig ismételd, ameddig az összes tincset be nem csavartad. Mindig gondosan ügyelj arra, hogy távol tartsd az arcodtól a forró sütővasat.

Lépésről lépésre: hullámos haj három gyors lépésben

Harmadik lépés: Fésüld ki a hajad

A természetes hullámok eléréséhez használj egy sűrű sörtéjű kefét és finoman fésüld át göndör tincseidet. A végeredmény így selymes, laza hullámok.

Laurával minden frizura elkészítése egyszerűnek tűnik, de hidd el, ez tényleg az!

Laura lépésről lépésre segít abban, hogyan készíts laza, hullámos frizurát. Három egyszerű lépésre lesz szükséged, hogy elérd a kívánt végeredményt. Egy pillanat alatt elérheted azt, amire mindig is vágytál. 

Néhány gyors tipp, mielőtt elkezdenéd a hajgöndörítést

Mielőtt elkezded, fontos, hogy a hajad tiszta és száraz legyen. A haj és a fejbőr okozta olajok hátráltathatják a kívánt forma elérését. Használj hajhabot, ami megkönnyíti a hajgöndörítés folyamatát.

Hullámos frizura könnyen, jól megválasztott termékekkel

Új frizurádat így is könnyű lesz elkészíteni. De mit szólnál ahhoz, ha még ennél is egyszerűbben menne? Fújj lakkot a tincsekre, mielőtt elkezdenéd begöndöríteni őket. Így a lépések még egyszerűbbek lesznek,  a további tincseket pedig könnyeben le tudod majd választani. Fontos, hogy hajad megóvása érdekében a megfelelő fésűvel és sütővassal dolgozz.