Halszálka fonat, az egyik legtrendibb hajviselet

Így készítsd el magadnak lépésről lépésre A halszálka fonat szuper divatos, és minden szettet feldob. Készítsd el könnyedén útmutatónk alapján, lépésről lépésre. Ráadásul a 2020-as nyár legdivatosabb fonását több verzióban is kipróbálhatod. Megmutatjuk, hogyan csináld.

A halszálka fonat laza, kifinomult és elbűvölő

Ez a verzió szuperül egyesíti magában a klasszikus és a parketta fonást, és különösen a hosszú hajúaknak áll jól. A halszálka fonás bármely alkalomra megfelelő, passzol a hétköznapi viseletekhez, de az elegáns stílushoz is.

Ha a tarkódhoz közel készíted el, a halszálka fonat valóban lenyűgöző, ám laza megjelenést kölcsönöz majd Neked.

Halszálka fonat – a hírességek divatja

Sokan kedvelik a halszálka fonatot, mert egyszerű elkészíteni és csodásan mutat. A legnépszerűbbek a hétköznapi változatok, oldalra fonva a hajat, hanyagul átdobva a váll felett. A laza tincsek könnyed megjelenést biztosítanak viselőjüknek, ami fantasztikus érzést ad. Inspirálódj, ismerj meg itt még több elbűvölő hajviseletet. 

Halszálka fonat lépésről lépésre

ELSŐ LÉPÉS

Fésüld oldalra a hajadat.

Halszálka fonat lépésről lépésre

MÁSODIK LÉPÉS

Válassz le egy-egy tincset kétoldalt, és kezdd el fonni őket úgy, hogy a két tincset egyszerűen keresztezed egymás felett.

Halszálka fonat lépésről lépésre

HARMADIK LÉPÉS

Most válassz le egy vékonyabb tincset szintén az egyik oldal külső részéből, és fogd hozzá az első tincshez, amit leválasztottál, majd kereszteztél. Mindeközben mindkét tincset, amivel elkezdted a fonást, tartsd a kezedben. Ez adja a frizura halszálka jellegét.

Halszálka fonat lépésről lépésre

NEGYEDIK LÉPÉS

Folytasd a fonást, amíg a hajad végéhez érsz, majd rögzítsd hajgumival.


Egy hajviselet – több lehetőség

Csupán néhány trükkel teljesen új külsőt varázsolhatsz magadnak halszálka fonattal. Legyél kreatív, és alkoss egy teljesen új változatot a halszálka fonatból.

Más változatok

  • Fényes és erős. A halszálka fonat rendkívül változatosan elkészíthető. Tökéletes elegáns alkalmakra, ha például középen alakítod ki magát a fonatot. Ehhez szorosan kösd össze a hajadat, és készíts egy nagyobb volumenű fonatot, aminek csodás fénye van!
  • Extra volument szeretnél? Készíts oldalfonatot! Fésüld a hajadat oldalra úgy, hogy egy mély választékot készítesz, tupírozd be a hajtöveket, majd fond be! Ez a változat finom ragyogást kölcsönöz a frizurának, és szép kontrasztot alkot a tömött felső résznek és a halszálka fonatnak köszönhetően.
  • Más kifinomult változatoknál is tökéletesen látszik, hogy hosszú hajból elkészítve mennyire lenyűgöző tud lenni a halszálka fonat. Az oldalválaszték és a volumen a hajtöveknél igazán ütős páros. A fonat első részét lazán, majd egyre szorosabban készítsd el. Biztosan sokan megfordulnak majd utánad az utcán, ha így viseled a hajadat.
  • Még több tippért és hajfonási technikáért kattints ide.