Egyszerű, könnyen elkészíthető frizurák

Egyszerű, könnyen elkészíthető frizurák

Hozd a legjobb formád, egy gyors és könnyű frizurával Hektikus napirend? Az idő nem a te oldaladon áll? Ezekkel a hajformázási termékekkel és időt spóroló technikákkal megmutathatod természetes szépséged.

Használj egyszerű, könnyen elkészíthető frizurát

Ne álmodozz több időért, inkább tanulj meg gazdálkodni azzal a kevéssel, ami van, hogy kihozd a maximumot frizurádból!

Spórolj az idővel - Viselj kevesebb sminket!

A sminkelési rutin kihagyásának gondolata rémisztő lehet, de a sminkeléssel töltött idő csökkentése nem azt jelenti, hogy le kell mondani a szép bőrről. A minimál smink is tud elegáns lenni. Használj szemceruzát, szempillaspirált és nude színű szemhéjfestéket. 

 

Spórolj az idővel - Ne moss hajat minden nap!

A közhiedelemmel ellentétben nem szükséges naponta hajat mosni. A túl gyakori hajmosás eltávolítja a haj számára szükséges természetes olajokat. Minél gyakrabban mosod, annál gyakrabban cserélődnek ezek az olajok, ezért gyorsabban is fog zsírosodni.

 

Nézz ki fantasztikusan, kevesebb erőfeszítéssel

Az elfoglalt nőknek egyszerűen nincs idejük reggel hosszú perceket fordítani a szépségápolásra.

Ahelyett, hogy órákat tölthetnénk a sminkünk és frizuránk elkészítésével, az élet szinte mindig közbeszól.

Függetlenül attól, hogy elfoglalt üzletasszony, diák, vagy többfunkciós anyuka vagy, nem kell teljesen elhanyagolnod a bőr- és hajápolást.

Az egyensúly megtalálása és a természetes szépség csak gyakorlatiasság kérdése.

Az éjszakai hajcsavarás, vagy a konty segítenek az egyszerű, de nagyszerű frizurák elkészítésében nap, mint nap.


Egyszerű, könnyen elkészíthető frizurák - útmutató lépésről lépésre

Tudd meg, hogyan készíts egyszerű frizurákat, és fedezd fel, hogy hajformázási termékeink hogyan segítenek még jobban kinézni rövidebb idő alatt.

Dupla kontyok

Kezdésként a NIVEA Volume Care hajhabot fésüld be a hajadba. Köss két lófarkat. Ezután mind ezeket fond be egyszerű hármas fonással. Csavard fel a fonatokat kis zsemle formákba, majd fújd be őket NIVEA Volume Care hajlakkal és rögzítsd őket hajtűkkel.

Dupla lófarok

Adj dússágot a NIVEA Volume Care hajhab hajtöveken való használatával. Készíts lófarkat a haj fülek vonalától felfelé eső részéből, majd rögzítsd egy hajgumival. A maradék hajat kösd össze egy lentebbi lófarokba. Ez az előbbi alatt helyezkedik el, így a copf hosszabnak tűnik majd.

 

Fókuszban a könnyed frizurák - Amazon copf

Könnyen elkészíthető frizura, ami elég jól néz ki a bulizáshoz, de nem kell vele sokat bajlódni. Fogj egy hosszú rugalmas szalagot és készíts egy laza lófarkat. Kösd meg a végét, majd lefelé haladva keresztezd a haj többi részén. Csomózd meg és húzkodd ki egy kicsit a tincseket.

STÍLUS TIPPEK - KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ Hosszú hajra

Ezekkel a gyors és könnyed frizura trükkökkel nem fogsz beleragadni hajformázási rutinodba. Formázd a hajad alvás közben: vidd fel a NIVEA Volume Care Hajhabot, mielőtt befonnád a tincseidet. Ragyogó és szinte kész hullámos frizurával fogsz ébredni!

 

Hajformázó termékek egyszerű frizurákhoz

Egy hosszú és sűrű nap előtt egy gyors és könnyen elkészíthető frizurára van szükséged, ami egész nap tart. Akár egy tengerparti hullámos vagy egy könnyen elkészíthető frizurát szeretnél, hívd segítségül a hajformázó termékeket.

Kontyhoz vagy lófarokhoz használd a NIVEA Volume Care hajlakkot, ami másodpercek alatt segít a kívánt hatás elérésében.


A hajformázó termékek nem csak a tartás növelésében segítenek. A NIVEA Care & Hold Hajhab segít regenerálni a hajat és erősíteni szerkezetét.