Gyors frissesség a hajnak, könnyedén

Gyors frissesség a hajnak, könnyedén

Hogyan használd a szárazsampont? Használati útmutatónk lépésről lépésre bemutatja, hogyan használd a szárazsampont, és milyen frizurákat tudsz könnyedén elkészíteni, amelyekkel pár perc alatt tökéletes lesz a megjelenésed!

A Te útmutatód ahhoz, hogy hogyan használd a szárazsampont

Csak néhány pillanat, és tiszta, élettel teli fürtöket varázsolhatsz magadnak otthon, vagy bárhol máshol.

Fújd be

Oszd részekre a hajadat, majd emeld fel a tincseket. Tartsd a NIVEA FRESH REVIVE Szárazsampont kb. 15 cm-re a hajadtól, és fújd egyenletesen a tövekre. Finoman rázd össze a hajadat, hogy biztosan eloszlasd a sampont a hajadon, és ne gyűljön össze egy helyre.

Masszírozd be

Hajtsd le a fejedet, majd masszírozd be a sampont az ujjaiddal a fejbőrödbe és a hajadba, hogy finoman elkezdjen hatni a töveknél. Így növelheted a hajad volumenét és rugalmasságát.

 

 

Legyél türelmes

Légy türelmes, és várj egy kicsit. A sampon egy-két perc alatt teljesen felszívja a zsírt a hajadról. Göndörítsd a pilláidat, tegyél fel egy kis rúzst, vagy dőlj hátra és relaxálj, amíg a szárazsampon frissé varázsolja a frizurádat.

 

Fésüld ki

Most, hogy a hajad friss és finom illatú, fésüld ki, hogy teljesen sima legyen, és ragyogó.

 

 

 

 

Ha úgy érzed, hogy szükséges, ismét fújj a hajadra a samponból

A NIVEA FRESH REVIVE Szárazsampon a 200 ml-es kiszerelésnek köszönhetően könnyedén elfér a táskádban és a munkahelyeden is veled lehet íróasztalodban, hiszen sosem tudhatod, mikor lesz szüksége a hajadnak egy kis felfrissülésre!

 

5 tipp a szárazsampon tökéletes alkalmazásához

  1. A kevesebb több. Ha túl sokat használsz a szárazsamponból, a hajad fénytelennek fog tűnni.
  2. Fontos, hogy csak a töveknél alkalmazd, ott, ahol a leginkább szükséges.
  3. A szárazsampon kifésüléséhez a sörtés kefe a legmegfelelőbb.
  4. Használd este, lefekvés előtt, hogy dús hajjal ébredj reggel.
  5. A szárazsampon használata után ne érj a hajadhoz, nehogy újra zsíros legyen.

A szárazsampon a haj minden árnyalatához megfelelő

Problémát okoz, hogy megfelelő szárazsampont találj a hajadhoz? Az új NIVEA FRESH REVIVE Szárazsampon a közepes árnyalatú és sötét tónusú hajhoz is megfelelő, tökéletesen beleolvad a hajad színébe, és kihangsúlyozza természetes fényét. Nincs többé szürke folt a hajon!


Hajformázás szárazsamponnal: legyél elbűvölő

Íme néhány szuper módszer, amellyel a legtöbbet hozhatod ki a szárazsamponodból és feldobhatod a természetes hajviseletet.

A gyors frissesség felgyorsítja a reggeli rutinodat

Nem mindenkinek van arra ideje, hogy minden nap hajat mosson, viszont egy-két nap után fürtjeidet néha enyhén zsírosnak és laposnak érezheted. Frissítsd fel frizurádat két hajmosás között a NIVEA FRESH REVIVE Szárazsamponnal. Felszívja a felesleges olajat, frissességet kölcsönöz, ugyanakkor felélénkíti a hajad színét. Mi sem egyszerűbb ennél. Fújj a termékből a hajtövekre, masszírozd be és fésüld ki! Így pillanatok alatt elkészülsz. Ha van egy kis időd és dús, hullámos hajat varázsolnál magadnak, csak vedd elő a hajvasalót! A szárazsampon segítségével tartósabbak lesznek a loknijaid.

Nem beszélve az egész nap tartó friss, mesés illatról.

Legyen csodás napod!

Hosszabítsd meg a két hajmosás közötti időt

Heti egyszer vagy kétszer javasolt hajat mosni, mivel a gyakori samponozás eltávolítja a hajszálakról a természetes zsírokat. Szárazsampon használatával két hajmosás között is könnyedén friss maradhat a hajad, és időt is spórolsz.

Csavard fel a hangerőt a NIVEA szárazsamponnal

A NIVEA FRESH REVIVE Szárazsampon nemcsak tisztítja és felfrissíti a hajadat, de volument és textúrát is kölcsönöz neki, aminek köszönhetően a formázás is egyszerűbb. A masszírozással teltebbé és rugalmassá varázsolhatod a hajadat, a különbséget azonnal érezni fogod.

Könnyen elkészíthető frizurák természetes hajhoz

A szárazsamponnal könnyedén és egyszerűen felfrissítheted fürtjeidet, tartást és textúrát kölcsönöz a frizurádnak. Íme néhány frizuraötlet:

  • Készíts magadnak laza hullámokat nagy átmérőjű hajsütővassal, majd az ujjaiddal válaszd szét a fürtöket a természetes hatás érdekében.
  • Készíts egy laza kontyot a fejed közepére, és húzz ki néhány szálat belőle a laza összhatásért. A szárazsamponnak köszönhetően a hajad sokkal dúsabbnak fog tűnni.
  • Készíts kontyot a fejed tetejére a hajad felső részéből úgy, hogy a felső részt minden oldalról összefogod, és körbecsavarod, majd hajtűvel rögzíted. Az alsó részt hagyd lógva. Plusz tipp: Erősebb rögzítéshez fújd be a hajtűket szárazsamponnal, mielőtt a használod őket.

Tökéletes az edzések utáni felfrissüléshez

Félsz kihagyni az edzést, mert nem szeretnéd, hogy tönkremenjen a hajad? A NIVEA FRESH REVIVE Szárazsamponnal nincs kifogás. Egyszerűen fújd be a hajtöveket edzés után, ami felszívja a nedvességet és a zsírt a hajadról, és finom illatúvá varázsolja.

Őrizd meg a hajad stílusát egy laza fonattal. Edzés után, ha egyszerűen és gyorsan szeretnéd összefogni a hajadat, frissítsd fel szárazsamponnal, fond össze lazán a fürtöket, ami nagyon praktikus és igazán trendi.

Szárazsampon - az új legjobb barátod

A szárazsampon tökéletes ahhoz, hogy teltséget és tartást adj a hajadnak. Döntsd előre a hajadat, fújd be, a frizurád egy szempillantás alatt dús és modern lesz.