A bohém fonás szerethető és különleges kinézetet ad azoknak, akik szeretik a fonott hajakat

DominoKati a NIVEA-val bemutatja, hogyan is készül. A sikeres német YouTuberrel, Instagram modellel, divat és életmód ikonnal, DominoKatival karöltve bemutatjuk a bohém fonás elkészítésének módját.

DominoKati a YouTube sztár

A NIVEA örömmel mutatja be neked ezt a videót, amit a YouTube divat- és szépségikonnnal, DominoKatival készített.

DominoKati bemutatja, hogyan készíts bohém fonást

A sikeres német YouTuberrel, DominoKatival karöltve a NIVEA segít bemutatni, hogyan készíts egyszerű fonást. DominoKati több YouTube csatornáján és rendkívül népszerű Instagram oldalán nyújt segítséget életmód és szépségtechnikákkal kapcsolatos tippekben, trükkökben, amivel rengeteg embert motivál szerte a világon. Készítsd el Te is ezt az elbűvölő bohém fonást lépésről lépésre! Ezt a hagyományos, romantikus frizurát tényleg nagyon könnyű elkészíteni.


Figyeld meg és sajátítsd el a csodálatos bohém fonás elkészítését

Inspirálódj és találd meg a kedvenc frizurád. Nézd meg DominoKati videóját és próbáld meg elkészíteni Te magad is!

Bohém fonás elkészítése DominoKatival

Hajfonási technikák százai léteznek a világon. Némelyiket egyszerű elkészíteni, de van, amit nehezebb. Kövesd a bemutatót és sajátítsd el a bohém fonás elkészítésének módját néhány egyszerű lépésben.

Első lépés: Válaszd el és göndörítsd be a hajad

Az első lépés, hogy kettéválasztod a hajad és befújod hajlakkal. A lakk megkönnyíti a frizura elkészítését. Használj sütővasat az egyik oldal begöndörítéséhez. A másik felét kösd fel, hogy ne zavarjon.

Második lépés: Jöjjön a fonás!

Egy puha sörtéjű hajkefével fésüld ki hajad mind a két oldalt. Elérkezett az idő, hogy befond! A fejtetőn kezdd el és addig fond a füleid felé, míg a végére nem érsz. Ha ezzel készen vagy, akkor rögzítsd egy hajgumival.

Harmadik lépés: A frizura befejezése

A kicsit kócos hatás elérése érdekében óvatosan, egy sűrű fogú hajkefével vagy stilfésűvel tupírozd meg hátul a szabadon hagyott hajad. A fonatlan hajat tekerd be egy laza kontyba, majd tekerd köré a fonatot és rögzítsd néhány hajtű segítségével. 

Negyedik lépés: Tedd egyedivé a kontyod

A stílusodtól függően az ujjaiddal lazítsd meg a tincseket annak érdekében, hogy egy kicsit kócosabb, bohémabb legyen a végeredmény. Arra azonban vigyázz, nehogy túlhúzd a szálakat! Végezetül fújd be hajlakkal, hogy elkészült frizurád tartósabb legyen.

Fonatok, fonatok mindenhol! A frizurák száma végtelen

A bohém fonáson kívül még számtalan módja van a hajfonásnak:

  • Halszálka fonás: Elegáns, az év bármely szakaszában, bármilyen ruhához különleges megjelenést kölcsönöz. A halszálka fonás elkészíthető rendezett és kócos hajjal egyaránt
  • Holland fonás: A holland és francia fonás a fejtetőn kezdődik és hátul a tarkónál ér véget, ami elbűvölő és fiatalos kinézetet biztosít, illetve nagyszerű lehetőség arra, hogy szabaddá tegyük a nyakunkat, ideális sportoláshoz.
  • Az úgynevezett tehenészlány fonás egy koronaként tekeredik a fejre és régi hagyományokat idéző kinézetet varázsol.