Göndör haj

HAJFORMÁZÓ TERMÉKEK GÖNDÖR HAJRA

A göndör haj egy kicsit kemény dió. Lehet fényűző, de egyben ijesztő is. Minden attól függ, milyen ápolásban részesíted a fürtjeidet. Indulj el a jó irányba.

Szelídítsd meg a fürtjeidet: Hogyan ápold a göndör hajat

Romantikus, lezser vagy hanyag és szexi: A göndör haj többféle formát ölthet. Találd meg a saját stílusodat, és tanuld meg megfelelően viselni a fürtöket.

Miért göndörödik a hajunk?

Azt, hogy milyen a hajad, nagyrészt a DNS befolyásolja. Ha a hajszálad keresztmetszete kör alakú, akkor a hajad egyenes, ha a keresztmetszet ovális, akkor göndör.

Egy másik tényező a haj növekedési szöge. A hullámos haj leggyakrabban a fejbőrből éles szögben nő ki, ami fürtöket eredményez.

Az afro fürtök lapos szőrtüszőkkel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a haj teljesen göndör. Ez a fajta szőrtüsző nagy mennyiségű olajat termel ugyan, de ez a haj spirális formáján keresztül nem jut el a hajvégekig, ezért az afrofrizuráknál oda kell figyelni a megfelelő táplálásra.

 

hosszú-vörös-hullámok

Hosszú, félhosszú és rövid - A hullám minden hajhosszhoz illik

Akár apró hullámaid, akár jól megtermett fürtjeid vannak, fontos a megfelelő ápolás. A primer termékek felkészítik a hajat a végső formázásra, megvédik a hajszárító melegétől, és segítenek abban, hogy a fürtjeid egész nap szépek maradjanak.

 

Mit igen és mit inkább nem

ÍGY IGEN

 • A hajápolási rutin első lépéseként használj gyengéd, mégis intenzíven ápoló sampont, amely megakadályozza a haj gyors zsírosodását, selyemfehérje és -olaj tartalma pedig segít egészségesen ragyogóvá és könnyen kezelhetővé tenni a hajad
 • Mosás után óvatosan fésüld át a hajadat ritka fogú hajkefével.
 • Hagyd a hajad kissé megszáradni a levegőn, mielőtt elkezded a szárítást.
 • Hajszárításkor használj diffúzort, aminek köszönhetően a haj dúsabb lesz.

ÍGY NEM

 • Mosás után ne szárítsd meg a hajadat törülközővel, mert ez töredezéshez vezethet.
 • A hajadat addig fésüld ki, amíg még nedves, akkor kevésbé fog összegabalyodni.
 • Ne szárítsd a hajad magas hőfokon, nehogy feleslegesen dehidratálódjon.
 

barna-hajú-frufruval

Göndör haj ötször másképp

Fürtök, amelyekhez hozzásegít a hajsütővas

Hosszú hajad van, és hullámokkal szeretnéd különlegessé varázsolni? Segít ebben a hajsütővas, a hajcsavarók, valamint a hajvasaló.

nő-hajvasalóval

Göndör haj ötször másképp

Frizurák hullámos hajra

A hullámos hajnak a réteges frizurák illenek, amiknek köszönhetően az egyes hullámok kiemelkednek. Adj még több volument és textúrát a hajadnak egy hajsütővassal vagy hajvasalóval.

Göndör haj ötször másképp

Hogyan legyenek rendes hullámaim

A nagy hullámok hanyagnak tűnnek, de megfelelően beállítva szexi és elegáns a frizura. Használj hidratáló sampont és kondicionálót, és fújasd ki a hajad egy diffúzor segítségével, hogy formát kapjon.

Göndör haj ötször másképp

Apró hullámok

Göndör haj ötször másképp

Lezser kinézet: Akár a tenger hullámai

Csak szeretnéd gyorsan életre kelteni a hullámaidat, és formát adni nekik? Segít ebben a Curl Hajformázó spray, amely a könnyű száraz olajnak és az Euceritnek köszönhetően rövid időn belül megszelídíti és különlegessé varázsolja a hajat.


Loknik itt, loknik ott, bárhová nézek, mindenhol loknikat látok!

A göndör haj rengeteg formázási lehetőséget kínál! Vess egy pillantást a különféle frizuráinkra, amelyek mindenkinek jól állnak.
 

Tippek a természetes hullámokhoz: frizurák és hajápoló készítmények

Az egyenes hajhoz hasonlóan a göndör haj is különleges ápolást igényel. Fontos a hidratálás, mert a hajszálak formájuk miatt hajlamosak gyorsabban kiszáradni. Ebben segíthet például a Hairmilk Shine sampon, amely tejfehérjét tartalmaz, és biztosítja a haj számára a szükséges tápanyagot és hidratálást.

A göndör haj remekül néz ki, akár rövid, akár hosszú. Kísérletezhetsz a vágással és a hosszal is.

A göndör hajadat ritka fogú fésűvel vagy kefével fésüld. Kerüld azokat a fésűket, amelyeknek a fogai túl közel vannak egymáshoz, mert feleslegesen összekuszálnád őket.

Ha a hajszíneden gondolkodsz, mindig hagyd a hajvégeket kicsit világosabbnak, aminek köszönhetően a göndör tincsek szépen kiemelkednek és dúsabbak lesznek.

A frizurát és a vágási technikát is az arcformád alapján válaszd ki. Kerek az arcod? Mit szólnál egy magas lófarokhoz? A szögletes arcformához ugyanakkor a kiengedett haj illik jobban.

Hullámok 3x: Próbáld ki a különböző stílusokat

Nőies és szexi: Hullámok hajsütővassal

A hajsütővas segítségével romantikus vagy dús hullámokat is készíthetsz, ez csak rajtad múlik. Ha apró hullámokat szeretnél, a göndörítés után ne fésüld ki nagyon a hajad. Ha nagyobb hullámokra vágysz, fésüld át néhányszor hajkefével. 

Hullámok 3x: Próbáld ki a különböző stílusokat

Csavard fel a hajadat hajvasaló segítségével

Ha hajvasalót használsz a hajad göndörítéséhez, mindig figyelj oda, hogy a hajadat a fejedtől kifelé tekerd fel. Csak így érheted el a természetes fürtök látszatát.

 

Hullámok 3x: Próbáld ki a különböző stílusokat

Göndör tincsek egy éjszaka alatt: Használj hajcsavarókat

A hajcsavaróknak köszönhetően könnyedén készíthetsz magadnak terjedelmes hullámokat anélkül, hogy hosszú órákat töltenél hajformázással. Éjszakára tegyél fel hajcsavarókat, reggel csak bontsd ki a hajadat, és rögzítsd a kapott frizurát a Diamond Gloss Care hajlakkal, hogy a hullámok szépek maradjanak egész nap.

 

Egyszerű tippek, amelyek minden körülötted lévő ember figyelmét felkeltik

Csupán néhány egyszerű lépés, és a gyenge hullámokból dús frizura lesz, amely senki figyelmét sem kerülheti el.

Hogyn készítsünk ellenállhatatlan angyali fürtöket

 1. Először mosd meg a hajadat. A Hairmilk Shine sampon intenzíven táplál, hidratál és természetes fényt kölcsönöz a hajnak.
 2. Egy törülközővel óvatosan nyomkodd ki a vizet a hajadból, de vigyázz, ne szárítsd meg.
 3. Diffúzorral óvatosan fújd ki és fésüld is át a hajad.
 4. Ha még dúsabb tartást szeretnél, hajtsd előre a fejed, és egy ideig szárítsd a hajadat lehajolva a hajtővektől a hajvégekig.
 5. Végül könnyedén formázd a frizurát és rögzítsd Care&Hold Soft Touch hajlakkal, amely segít a formázásban, és egyben biztosítja, hogy a gyönyörű frizura  hosszú órákon át kitartson.

Angyali fürtök lépésről lépésre

Szeretnél ma angyal lenni? Ügyes kezek, hajformázó termékek és a ráfordított idő segítenek egy ilyen frizura megformázásában.

természetes-külső

Randira mész? Válaszd a jól bevált klasszikust

A természetes hullámok mindenkit elvarázsolnak, és nem is tart túl sokáig az elkészítésük.

Természetes külső: Válaszd a rendezett és fénylő hullámokat

 1. Válaszd el a hajadat középen, és a hajsütővas segítségével kezdj el hullámokat létrehozni az egyes tincsekből
 2. Kezdd felülről, és haladj a haj közepe felé.
 3. Kész? Szuper! Most hagyd kihűlni a hullámokat.
 4. Széles hajkefével óvatosan fésüld át a hajad a hanyag hullámokért. Tényleg csak gyengéden fésüld.
 5. Majdnem kész, már csak a hullámokat kell rögzíteni a Volume Care hajlakkal, amely biztosítja, hogy frizurád egész nap szép maradjon.