Napozás után

Napozás után: frissítsd fel és kényeztesd a bőröd

HOGYAN GONDOSKODJ A BŐRÖDRŐL NAPOZÁS UTÁN

Napozás után a bőrödnek speciális törődésre van szüksége: NIVEA napozás utáni termékek. Ez a gondoskodás megadja azt a törődést, amire napozás után szükséged van.

Hűsítő gondoskodás napozás után

Ha hosszabb időt töltesz a napon, a bőrödnek különleges odafigyelésre van szüksége. Válaszd a NIVEA napozás utáni termékeit, mint például a napozás utáni testápolót. Ezeket kifejezetten napsütötte bőrre fejlesztettük ki, hogy a bőröd azt kapja, amire ilyenkor szüksége van.

Termékek, melyekre napozás után szükséged lehet

Ha hosszabb időt töltesz a napon, a bőrödnek különleges odafigyelésre van szüksége. Válaszd a NIVEA napozás utáni termékeit. Mint például a napozás utáni barnulást támogató testápoló vagy a napozás utáni testápoló. Ezeket kifejezetten napsütötte bőrre fejlesztettük ki, hogy a bőröd azt kapja, amire ilyenkor szüksége van. Egy intenzív napozás utáni hidratáló segít gyorsan regenerálni a száraz bőröd:  

  • Lehűti a felhevült bőrt.
  • Gondos odafigyeléssel megnyugtatja a bőrt.
  • Segít visszaállítani a bőr rugalmasságát.
  • Regenerálja a bőrt.
  • Hidratálást nyújt  a napsütötte bőrnek.  

 

A NIVEA napozás utáni termékek finom állaga teszi a krém használatát könnyeddé az érzékeny bőr számára, ami biztos, hogy jó érzést nyújt a használója számára is. Amikor a NIVEA SUN aloe vera kivonatot tartalmazó, napozás utáni testápoló terméket használod, akkor nem csak 48 órás intenzív hidratálást adsz a bőrödnek, hanem fenntartod a bőr rugalmasságát is, ezzel pedig eléred a puha és selymes bőr érzését. Kattints, ha többet szeretnél tudni arról, melyik napvédő a legjobb számodra.
 

 

Tökéletes gondoskodás napozás után

Egy strandon töltött nap után, az odafigyelés segít a napsütötte bőrön.

Napozás utáni testápoló - Csináld magad!

A különféle tejtermékes pakolások, joghurtból vagy kefírből, megnyugtatják és ellazítják a napsütötte bőrt.

Napozás utáni testápoló - Csináld magad!

Az uborkaszeletek jó hatással vannak a felhevült bőrre, és kellő nedvességet nyújtanak.

Napozás utáni testápoló - Csináld magad!

Az avokádópüré segít, ha a nap kiszárította bőröd: telítetlen zsírsavakkal, A- és B-vitaminnal lát el.

Napozás utáni testápoló - Csináld magad!

Az olyan gyümölcsök, mint például a banán és az eper, természetes úton regenerálják a bőrt, kellő nedvességet nyújtanak számára.

Hűsítés és nyugtatás a bőrnek napozás után

Egy hosszú napozással töltött nap után a bőrnek intenzív hidratálásra van szüksége. A NIVEA napozás utáni termékeket külön a bőr szükségleteire és ápolására alkottuk meg:

  • gondoskodunk a hidratálásról, 
  • a bőr felfrissítéséről, és 
  • a hűsítő hatásról.

 

Hidratálhatod a bőrödet akár tusolás közben is: használd a napozás utáni terméket zuhanyzás közben, nedves bőrön, hogy rögtön beszívja azt. Ezután csak öblítsd le! A NIVEA zuhanyzás közbeni testápolóval észrevehetően puha és hidratált bőröd lesz napozás és tusolás után.

 

Napozás utáni gondoskodás - egyszerűen használd zuhanyzás közben

A NIVEA napozás utáni zuhanyzás közbeni testápoló megnyugtatja és felfrissíti a bőrt napozás után - használd miközben tusolsz! Intenzíven hidratál, a felfrissült és sima bőr érzetét nyújtja. A napozás utáni gondoskodás még sohasem volt ennyire könnyű!

 


Amit hajlamosak vagyunk elfelejteni

Amikor naptejet használunk, olyannyira a gyerekek bekenésére koncentrálunk, hogy rendszerint megfeledkezünk magunkról. A nehezen elérhető helyek, gyakran gondot okoznak számunkra. Ilyenkor nyugodtan kérjük a családtagok és barátok segítségét!