Szemkörnyékápoló: vitalizál és élénkít

Kényeztető gondoskodás a csillogó tekintetért. A szemkörnyéki területek ápolása különösen fontos. Tegyél magadnak egy szívességet és igazítsd optimálisan a bőrápolást a szükségleteidhez.

Gyönyörű szemek minden nap

A szemkörnyék része speciális védelmet igényel?

A szemeinknek hatalmas szerepe van abban, hogy milyen benyomást teszünk másokra. Pont ezért van szüksége a szemeink körüli érzékeny bőrnek extra-intenzív ápolásra. Itt szinte nincsenek is faggyúmirigyek vagy támogatást nyújtó zsírszövetek, ami azt eredményezi, hogy ezen a területen a bőr sokkal erősebben reagál a külső környezeti hatásokra. A száraz levegő, a napfény, valamint az alváshiány és az egészségtelen étkezés ráncokat, sötét karikákat okozhat a szemek alatt. Több mint 10.000 alkalommal pislogunk egy nap folyamán, illetve az arckifejezéseink is nyomot hagynak az arcunkon. A finom vonalkák, illetve a nevetőráncok kíméletesen halványíthatóak, a megfelelő ápolást nyújtó termékek segítségével. Egy szemránckrémnek például helyreállító és vitalizáló hatása van. De nemcsak a megfelelő arcápolás segítségére van szükség a szemkörnyék bőrének ragyogóan széppé varázsolásához, hiszen ebből a szempontból az egészséges életmód szintén fontos szerepet játszik.
Paar
A szép szemek feltűnőek – szóval ne felejtsd el a szemek alatti érzékeny bőr ápolását!

A problémás szemkörnyék

Sötét karikák 
Egy hosszú, kevés alvással töltött éjszaka után, reggel sötét karikák jelenhetnek meg a szemeid körül. A szemkrém azonban segíti a keringést és kiegyenlíti a folyadék-egyensúlyt. Ezzel egy időben a szövet megerősödik és a mikro-keringés élénkebbé válik. A szemkorrektor tökéletesen alkalmas a terület színének világosítására. A természetes hatás érdekében, alkalmazd ezt a terméket kismennyiségben a szemeid alatt. 

Bedagadt szemek 
Az éjszakai bulizás, a szerelmi bánat vagy a hosszú ideig tartó számítógépezés azt eredményezheti, hogy a szemek reggelre elnehezülnek és bedagadnak, viszont a puffadtság általában eltűnik a nap során. Ha hideg uborkaszeleteket teszel a behunyt szemhéjaidra, az különösen előnyös lehet. 

Szarkalábak 
A szarkalábak, a nevetőráncok és a szem alatti finom vonalkák a bőr öregedés első jeleinek tekinthetőek. A jelenségek oka az érzelmek arcon való kifejezésében, a környezeti hatások ártalmában, illetve az egészségtelen életmódban rejlik. A rengeteg hidratáló anyagot tartalmazó Q10 Power Ránctalanító Szemkörnyékápoló szemkrém segíteni tud a tünetek megszüntetésében!

Támogasd a bőröd természetes regenerálódását

Egy dologra különösképpen szükséged van, ha észrevehetően egészségessé szeretnéd tenni a bőrödet: ez pedig a bőséges hidratálás! Ahogy öregszünk, a bőrsejtjeink egyre kevésbé képesek természetes módon regenerálódni. Éppen ezért ápold a bőrödet sejtaktiváló összetevőkkel. Egy UV-szűrővel ellátott szemkörnyékápoló kiegészítő védelmet kínál a számodra.

Színezés a szemek ragyogásáért

A megfelelő ápolás és a színezés kombinációja segíthet abban, hogy csillogó és éber tekinteted legyen. A színezett mikro-pigmenteket, lumicionolt és magnólia kivonatot tartalmazó Hyaluron Cellular Filler Szemkörnyékápoló segíthet ebben az esetben. A termék nemcsak a szem alatti sötét területeket tünteti el, hanem a puffadtságot is, valamint halványítja a szarkalábakat és csökkenti a ráncok számát. Az azonnali hatásnak köszönhetően, rögtön csillogó lehet a tekinteted. A formula igazán kíméletes és könnyed, hiszen speciálisan a szemek körüli érzékeny bőr ápolására fejlesztették ki.
Szemek
Anya-lánya

Koenzim Q10 – energia a sejtjeid számára

A koenzim Q10 igazán erőteljes hatással bír. Az anyag energiával látja el a bőrt, megvédi a sejtjeinket az ártalmas szabadgyököktől és felgyorsítja a fontos anyagcsere folyamatokat. A Q10 Power Szemkörnyékápoló a Q10-et és a kreatint egyesíti magában, egy igazán hatékony formulában. Ennek a terméknek a segítségével biztosíthatod a sejtjeid számára szükséges energiát abból a célból, hogy természetes módon történhessen meg a sejtregenerálódás. A szemkörnyéki ráncok észrevehetően halványodni fognak, összhangban a bőröddel.

Szőlőmagolajjal a ragyogó és fiatalos tekintetért húszas éveink közepétől a bőrünk fokozatosan veszít feszességéből. Testünk egyre kevesebb kollagén képes termelni, ami belülről támogatja a bőrt. A NIVEA Hidratáló Ránctalanító Szemkörnyékápoló szőlőmagolajjal és antioxidáns hatású E-vitaminnal gazdagított formulájával segít megvédeni az érzékeny szemkörnyéket a ráncok fokozott kialakulásától.

Szemkörnyékápolás
Szemkörnyékápoló

Alkalmazd megfelelően a szemkörnyékápolót!

A szemkörnyékápoló gyengéden érdemes felkenni, nem pedig dörzsölve. Az a legjobb, ha az ujjhegyeidet használod a krém óvatos felvitelére, a szemed belső részével kezdve, kifelé haladva.
Szemmasszázs

Enyhítő szemmasszázs a ráncok megelőzésére

A bőrsejtek regenerálódása segíthető masszázs útján. A kényeztető masszázsolajok a bőrt fontos tápanyagokkal is ellátják. A mandulaolaj és a szőlőmag olaj sok E-vitamint és egyéb antioxidánst tartalmaz. Óvatosan masszírozz pár olajcseppet a bőrödbe az ujjhegyeid apró, körkörös mozgatásával.
product-stage-bg

Tippek és gyakorlatok a relaxált szemkörnyékért

Relaxált szem

Relaxálás a szemek számára: két, rendszeresen elvégezhető gyakorlat

A szemkrémen túl, néhány percnyi relaxációval is kényeztesd a szemedet! Ezeknek a gyakorlatoknak köszönhetően, serkentheted a szemkörnyéki területek keringését: 

Pislogás:

 1. Formálj egy szemüveg alakú kört a hüvelykujjad és a mutatóujjad segítségével a szemed körül. 
 2. Húzd a szemed körüli bőrt felfelé és lefelé óvatos mozdulatokkal.  
 3. Most pedig körülbelül húsz alkalommal nyisd ki és csukd be a szemed az ujjaid által okozott ellenállás ellenére. 
 4. Csukd be a szemedet és relaxálj.
Cirógatás:
 1. Csukd be mindkét szemedet. 
 2. A középső ujjad segítségével három másodpercig nyomd meg a szemed belső szélének legmélyebb pontját.
 3. Körözz a szemeden kétszer és paskold meg óvatosan a bőröd felületét az ujjbegyeid segítségével.

A teendőid listája a szemráncok megelőzése érdekében

 • A forró napokon viselj nagyméretű, UV szűrővel ellátott napszemüveget. Ez meg fogja védeni a szemeidet a napfénytől és a hunyorgást is feleslegessé teszi.
 • Hagyd abba a dohányzást! A folyamatos cigarettázás miatt kiszárad a bőr. Ha pedig a bőr nem eléggé hidratált, akkor gyorsabban kialakulnak rajta a ráncok. 
 • Az érzékeny szemkörnyéki területet lásd el bőven nedvességgel, speciális szemkrém használatával.
 • Igyál sokat, hogy belülről is feltöltsd magadat elegendő nedvességgel.
 • Az egészséges táplálkozás nagy jelentőséggel bír: a különféle zöldségek, magok, gyümölcsök, vadon termett növények és diók magas antioxidáns-tartalommal rendelkeznek, amelyek szebbé teszik a bőrt és késleltetik a ráncok kialakulását.
 • Alkalmanként feküdj le korán. Ez lehetővé teszi, hogy a bőröd az alvás alatt regenerálódhasson.
Víz