Találj egy arcszérumot a bőrgondjaira

A szérum általában egy vékony viszkozitású termék, amelyet helyileg alkalmaznak, és amely fokozottan koncentrált mennyiségű hatóanyagot tartalmaz bőröd felpezsdítése érdekében. Gyorsan felszívódik, és a legjobb, ha tisztítás után és közvetlenül a hidratálás előtt használod őket.
 
Arcszérumot keresel a pigmentfoltok világosítására és arcbőröd megvilágosítására? Próbáld ki a NIVEA Cellular Luminous 630 pigmentfoltok elleni arcszérumot. Ha pedig valami hidratálóbbat keresel, ami egyben kisimítja az arcbőröd, nézz szét a NIVEA hialuronsavval készült arcszérumai között.A NIVEA arcszérumok további kulcsfontosságú összetevői közé tartozik a bakuchiol, a Q10 és az E-vitamin.

Fedezd fel a NIVEA arcszérumok kínálatát az alábbiakban, hogy megtaláld a bőrtípusodnak és igényeidnek a megfelelőt.

Az arcszérumokat kötelezően be kell építeni a bőrápolási rutinba. A NIVEA szérumok választéka minden bőrtípust kielégít és gondot megválaszol, akár száraz bőrre való arcszérumot, akár hialuronsavas szérumot keresel, a NIVEA-nál mindent megtalálsz.

 

Öregedésgátló arcszérumok

Ha egy kis segítséget szeretnél a ráncok vagy a megereszkedett bőr megjelenésének csökkentésében, egy speciális öregedésgátló arcszérum lehet a tökéletes megoldás. A Q10 Energy ránctalaníto szérum gyöngyök szérum bőrazonos Q10-et tartalmaz, hogy a bőrnek kifinomult és ragyogó arcszínt kölcsönözzön.

Ahogy öregszünk, a kollagéntermelés csökken. Egy kollagénes arcszérum használatával segíthetjük a bőr kollagéntermelését, így az dúsabb és fiatalosabb ragyogást kap. A bakuchiol szérum egy másik hihetetlen termék az öregedésgátláshoz. A bakuchiol a retinol növényi alapú alternatívája, és ugyanolyan hatékony, segít serkenteni a sejtforgalmat, hogy csökkentse a finom ráncokat.

 

Pigmentfoltok elleni arcszérum

A NIVEA Cellular Luminous 630 pigmentfoltok elleni arcszérum a pigmentfoltok ellen 4 hét alatt világosítja azokat és csökkenti azok méretét, miközben kiegyensúlyozza a bőr melanin termelését, hogy megakadályozza az új foltok megjelenését.

 

C-vitaminos arcszérum

A C-vitaminnak számos előnye van, az öregedési folyamatok lassításától kezdve a napkárosodás, a sötét foltok, a ráncok és még a pattanások megjelenésének javításáig. A C-vitaminos arcszérum használatával a bőr koncentráltan kapja meg ezt az összetevőt, kihasználva annak összes előnyét.

 

Arcszérum száraz bőrre

A száraz bőrnek igazán jót tehet egy szérum, különösen a hialuronsavas szérum képes mélyen hidratálni a bőrt, és a szervezetben természetes módon jön létre. A NIVEA Cellular Hyaluron professzionális arcszérum azonnali és mély hidratálást biztosít, miközben kisimítja a bőrfelszínt és rugalmasságot kölcsönöz.

 

Kombinált szérum

Ha kombinált vagy zsíros bőröd van, bizonyára olyan szérumot szeretnél, amely úgy is hidratálja a bőrt, hogy azt zsírossabbá vagy olajosabbá tenné. Gyakori hiba azt feltételezni, hogy a kombinált/zsíros bőrnél nem szükséges a hidratálás, ám ugyanúgy szüksége van erre a bőrnek, mert ha nem hidratáljuk a zsírosabb bőrt, akkor a bőr túltermeli a zsírokat, hogy kompenzálja a vizet.