A bőrradír csodákra képes!

A bőrradír csodákra képes!

TE MÁR MEGTALÁLTAD AZ IGAZIT?

Az arcradírozás képes láthatóan finomabbá és fiatalossá tenni az arcbőrödet. Ehhez azonban ki kell választani a megfelelő terméket, de nem árt, ha tudod azt is, hogyan használd helyesen. A NIVEA segít ebben. Engedd, hogy a bőrradír felfedje az arcbőröd igazi szépségét.

28 nap. Pontosan ennyire van szüksége arcbőrünknek a regenerálódásra. Ha kicsit segíteni akarod a megújulásban, használj bőrradírt. Ez ugyanis ragyogóvá és frissé varázsolja a fáradt bőrt. Az arcradír eltávolítja az elhalt hámsejteket és serkenti a vérkeringést. Ennek köszönhetően használat után a bőr gyönyörűen selymes lesz és készen áll arra, hogy beszívja az arcápoló krémek tápanyagait. Az arc finom dörzsölése során kíméletesen eltávolítható az elfáradt hámsejtek és csak a gyönyörű rózsaszín és egészséges arcbőr marad.

Bőrtípusod szerint válassz arcradírt

Nem minden bőrradír felel meg az arcbőrödnek. A radírozó termékek összetétele ugyanis minden esetben megfelel egy bizonyos bőrtípusnak. A problémás és vegyes arcbőrre tökéletes például a fehér agyagot tartalmazó NIVEA 3in1 Arctisztító, amely bőrradírként is használhatsz, ami felszabadítja a pórusokat és megelőzi a mitesszerek kialakukálást. Az eredmény: gyönyörű matt és ragyogó arcbőr. 
Vagy próbáld ki a NIVEA Urban Skin Detox Arcmaszk. Alaposan tisztítja, lágyítja és kisimítja a bőrt. E-vitamin tartalmú kíméletes összetétele egyensúlyban tartja a bőr nedvességtartalmát, így az ragyogóvá válik és selymes tapintású lesz. 

TIPPÜNK: Kényeztesd arcodat bőrradírral a nyaralás előtt. Ennek köszönhetően egyenletesen barnul majd a bőröd. 

 

Milyen gyakran használjunk bőrradírt?

Semmiképpen sem naponta. Többnyire bőven elég hetente 2-3 alkalommal. Mindig, mikor eltávolítod a bőr legfelső rétegét, beindul a bőrmegújulás teljes folyamata. Ez viszont eléggé igénybe veszi a testünket. Normál, illetve zsíros és problémás bőr esetén legfeljebb hetente 2-3 alkalommal peeling terméket, száraz bőrre azonban inkább csak kéthetente egyszer alkalmazd. 


Gyors peeling 3 lépésben

A bőrradírt legjobb este alkalmazni. Így időt adsz a bőrödnek, hogy éjszaka megújuljon és reggelre szépen ragyog majd. Hogyan járj el?

  1. A nedves, megtisztított arcra vidd fel a peeling-készítményt. 
    Először ujjaiddal vidd fel a bőrradírt a homlokodra, az orrodra és az álladra. Arcodat soha ne dörzsöld túlságosan, a durva bánásmód felsértheti a bőrödet. Elég, ha a bőrradírt finom körkörös mozdulatokkal elkened az arcodon. Az orrodnál fentről az orrhegy felé haladj, majd nagyon óvatosan masszírozd a készítményt az orcákra is. Kerüld a szem és a száj környékét
  2. A peeling lemosása után használj arctisztító tonikot, amely felfrissíti és megnyugtatja a bőrt. 
    Használd például a NIVEA Kímélő arctisztító tonikot, amely mandulaolajat és Hydra IQ-t tartalmaz. Kíméletesen tisztítja és finoman hidratálja az arcbőrödet. Így tökéletes lesz a szokásos nappali krém befogadására. 
  3. Végül hidratáld a bőrödet nappali vagy éjszakai krémmel. 
    Ha az arcod tökéletesen tiszta, alaposan hidratáld. Vigyél fel a bőrödre nappali vagy éjszakai krémet és hagyd pihenni. Vagy használj arcápoló maszkot, ami intenzíven hidratál és felfrissíti az arcbőrt.