Téli frizuratippek Neked Header

HOGYAN KÉSZÍTS GYÖNYÖRŰ TÉLI FRIZURÁT

ISMERD MEG TÉLI FRIZURA- ÉS HAJÁPOLÁSI TIPPJEINKET.

A hideg idő és a túlzott hajformázás kiszáríthatja a hajadat. Fedezd fel, hogyan őrizheted meg tincseid egészségét hidratáló sampon segítségével, és ismerj meg néhány frizuraötletet, amelyeket a téli ruhatáradhoz igazíthatsz.

BEMUTATJUK TÉLI FRIZURATIPPJEINKET

Inspirálódj az évszakban könnyen elkészíthető, téli frizurákat bemutató útmutatónk segítségével, és fedezd fel styling tippjeinket, amelyek nem károsítják a hajadat.

Téli hajápolási rutin

Fontos, hogy hajápolási rutinunkat az évszakokhoz igazítsuk, hogy megőrizzük frizuránk rugalmasságát és fényét.

Télen általában gyakrabban használunk hajformázó eszközöket, mivel a hajat nem hagyjuk magától megszáradni. Ne feledkezz meg arról, hogy a NIVEA Diamond Gloss Care Hajlakk segít megvédeni a tincseket a hajszárító és a hajsütő vas melegétől, emellett fényessé varázsolja a fürtjeidet. 

A fűtés, valamint a sapka állandó viselése irritálhatja a fejbőrödet, ezért érdemes korpásodás elleni termékeket is használni a természetes hámlás elősegítése érdekében. A NIVEA Diamond Gloss Care Gyémántfény sampon ápoló hatóanyagainak köszönhetően gyengéden tisztít, megszünteti a korpásodást, valamint simává varázsolja a hajat.

TÉLI FRIZURÁK ÉS HAJÁPOLÁS

Gyönyörű frizura és fényes haj minden téli reggel. Tudd meg, hogyan ápolhatod a fürtjeidet száraz hajra való samponnal.

Mit tegyél, hogy a hajad télen is sima maradjon és ne álljon égnek

Az elektrosztatikus haj egész évben problémát jelenthet, de télen sokkal gyakrabban találkozhatunk vele a gyapjú sapkák viselése miatt. 

A száraz, vékony szálú haj esetében fordul elő leginkább, ezért a legjobb módja, hogy megelőzd a bolyhos megjelenést, az, ha hidratálod a szálakat, és gazdag, kényeztető termékekkel ápolod. A NIVEA Hairmilk sampon anélkül regenerálja a tincseket, hogy elnehezítené azokat.

Szárítás és formázás előtt használj hajhabot, ami szintén segít megőrizni a haj simaságát a hideg időben, ráadásul volument és fényt is kölcsönöz a frizurának. 

Fésülködés előtt fújj hajlakkot a kefére, hogy megelőzd az elektrosztatikus haj kialakulását.

Hogyan előzd meg, hogy lelapuljon a hajad

Hogyan előzd meg, hogy lelapuljon a hajad

Nem könnyű megőrizni a frizuránk tartását, ha sapkát viselünk. A dús hatás érdekében mindenképpen szárítsd be a hajadat. Emellett az is segít megemelni a hajtöveket, ha a tincseket a szárítás irányával ellentétesen átfordítod a másik oldalra. Leginkább olyan fonásokat érdemes készíteni, amelyek akkor sem lapulnak le, ha sapkát vagy kalapot hordasz.