Esküvői frizurák

Inspiráció esküvői frizurákhoz

Találj rá a tökéletes esküvői frizurára!
Minden menyasszony egy gyönyörű esküvőről álmodik. Gondoskodj az eszményi hajkoronáról a hajformázásról és esküvői frizurákról szóló tippekkel!

Az esküvői frizurák titka

A tökéletes esküvő kulcsa a felkészülés. Légy mindig naprakész kiegészítő ötleteinkkel és esküvő tervezési tippjeinkkel!

Tippek az esküvői készülődéshez és a tökéletes esküvői frizurához

 

Az esküvő előtt

  • Tarts legalább egy frizura próbát!
  • A nagy nap előtt egy hónappal vágass a hajad végéből!
  • Mutasd meg a fodrászodnak az esküvői ruhádat és hajkiegészítőidet, hogy olyan frizurát készíthessen, amely illik hozzájuk!

Az esküvő reggelén

  • Válaszd ki a megfelelő szobát a készülődéshez - fontos a sok természetes fény, és elég hely a fodrásznak és a koszorúslányoknak.
  • Ha hajvasalót vagy hajsütővasat használsz, ne felejts el hővédő terméket alkalmazni a hajadon!
  • A tökéletes tartásért használj NIVEA Diamond Gloss Care Gyémántfény Hajlakkot a kész frizurán!Tippek a legjobb esküvői frizurákhoz

Inspirálódj a nagy napra - a fonatoktól kezdve az elegáns, felfogott frizurákig, és szuper tippek a koszorúslányok frizurájához.

Esküvői frizurák - összeillő frizurák a koszorúslányoknak és a menyasszonynak

Valóban illeszkednie kell a te esküvői frizurádnak a koszorúslányokéhoz? Régebben ez elvárás volt az esküvőkön, azonban ma már nagyobb a szabadság ebben a döntésben is.

Talán csak egy összeillő hajdíszt szeretnél, vagy mindössze annyi a fontos, hogy egységesen leengedve vagy feltűzve viselitek a hajatokat.

Ha úgy döntesz, hogy összeillő frizurát választotok, először is a különböző hajhosszokat kell figyelembe venned. Ez meghatározhatja, hogy a feltűzött vagy leengedett haj mellett döntötök. 
Azt is érdemes észben tartanod, hogy kinek milyen arcformája van, valamint, hogy mi illik az esküvő stílusához és helyszínéhez.

Termékek, amelyek minden frizurát a helyén tartanak egész nap

Mi ezeket ajánljuk neked