Fedezd fel a NIVEÁ-t!

Információt vagy termékeket a következő kategóriában:

Esküvői frizurák

Inspiráció esküvői frizurákhoz

Találj rá a tökéletes esküvői frizurára!

Minden menyasszony egy gyönyörű esküvőről álmodik. Gondoskodj az eszményi hajkoronáról a hajformázásról és esküvői frizurákról szóló tippekkel!

Az esküvői frizurák titka

A tökéletes esküvő kulcsa a felkészülés. Légy mindig naprakész kiegészítő ötleteinkkel és esküvő tervezési tippjeinkkel!

Tippek az esküvői készülődéshez és a tökéletes esküvői frizurához

 

Az esküvő előtt

  • Tarts legalább egy frizura próbát!
  • A nagy nap előtt egy hónappal vágass a hajad végéből!
  • Mutasd meg a fodrászodnak az esküvői ruhádat és hajkiegészítőidet, hogy olyan frizurát készíthessen, amely illik hozzájuk!

Az esküvő reggelén

  • Válaszd ki a megfelelő szobát a készülődéshez - fontos a sok természetes fény, és elég hely a fodrásznak és a koszorúslányoknak.
  • Ha hajvasalót vagy hajsütővasat használsz, ne felejts el hővédő terméket alkalmazni a hajadon!
  • A tökéletes tartásért használj NIVEA Diamond Gloss Care Gyémántfény Hajlakkot a kész frizurán!Tippek a legjobb esküvői frizurákhoz

Inspirálódj a nagy napra - a fonatoktól kezdve az elegáns, felfogott frizurákig, és szuper tippek a koszorúslányok frizurájához.

Esküvői frizurák - összeillő frizurák a koszorúslányoknak és a menyasszonynak

Valóban illeszkednie kell a te esküvői frizurádnak a koszorúslányokéhoz? Régebben ez elvárás volt az esküvőkön, azonban ma már nagyobb a szabadság ebben a döntésben is.

Talán csak egy összeillő hajdíszt szeretnél, vagy mindössze annyi a fontos, hogy egységesen leengedve vagy feltűzve viselitek a hajatokat.

Ha úgy döntesz, hogy összeillő frizurát választotok, először is a különböző hajhosszokat kell figyelembe venned. Ez meghatározhatja, hogy a feltűzött vagy leengedett haj mellett döntötök. 
Azt is érdemes észben tartanod, hogy kinek milyen arcformája van, valamint, hogy mi illik az esküvő stílusához és helyszínéhez.

Fonott és feltűzött frizurák

Fonott és feltűzött frizurák

Rengeteg lehetőséged van - a fonatoktól kezdve az elegáns, göndör fürtökön át a buja fürtökig, amelyek keretezik az arcodat. Ha kültéri esküvőt terveztek, és szeles területen tartjátok, érdemes inkább egy feltűzött frizurát választani, hogy az időjárás ne nehezítse meg a nagy napot.

Esküvői frizura otthon vagy a fodrásznál?

Esküvői frizura otthon vagy a fodrásznál?

Mivel rengeteg részletet kell megtervezni egy esküvővel kapcsolatban, sok terhet levehet a válladról, ha a hajadat másra bízod. Ha viszont inkább takarékoskodnál, akkor is varázsolhatsz magadnak gyönyörű frizurát otthon a jól ismert NIVEA termékekkel.