high-top-ponytail-with-aleksandra-furka

Aleksandra bemutatja, hogyan készíthetsz trendi lófarkat

Ez az egyszerű, magas lófarok biztosan lenyűgöz.

Aleksandra Furka életre kelti a magas lófarkat, és megmutatja, hogyan készítheted el.

Könnyű elkészíteni és jól mutat. A lófarok soha nem megy ki a divatból

Nemcsak egyszerűnek tűnik, hanem az is. Aleksandra bemutatja a videóban, hogy valóban milyen egyszerű elkészíteni ezt a frizurát.

Divat, szépségápolás, inspirációs videók? A YouTube sztár, Alexandra Furka segít

A lengyel YouTube és Instagram modell, Aleksandra Furka, tudja, hogyan készítsen művészi frizurákat. Személyiségének és sikeres csatornáinak köszönhetően komoly hírnévre tett szert. Inspirálódj videójával, és készítsd el magadnak ezt az imádnivaló frizurát!

Egy klasszikus stílus – a magas lófarok fantasztikusan mutat, ezért olyan népszerű

Szépség, kecsesség, kényelem, a magas lófarok egyszerre tükrözi mindegyiket. Készítsd el egyszerűen Aleksandra Furka segítségével.

Nézd meg, hogyan készíti el Aleksandra a magas lófarkat

Aleksandra Furka hajformázási technikája egészen lenyűgöző. Inspirálódj videónkkal, és tudd meg, hogyan késztheted el a magas lófarkat 6 egyszerű lépésben. Csupán egy hajkefére, hajlakkra, hajgumira és néhány hajtűre van szükséged.

Step by step útmutató a sikkes, magas lófarok elkészítéséhez

Számos lófarok típus közül választhatsz

Lehet alacsonyan vagy magasan, a lófarkat számos variációban elkészítheted. Fogd össze a tarkó közelében, fond be vagy készíts csavart copfot, a lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt. Fésüld simára, tupírozd be vagy készíts hullámos tincseket, és legyél lenyűgöző.

mas-lofarok-variaciok-snack-kep

Lófarkat bárki készíthet magának, a különböző stílusok között mind a rövid-, mind a hosszú hajúak megtalálhatják a számukra megfelelőt. Akár sportos frizurára vágysz, amely segít, hogy ne hulljon a hajad az arcodba vagy a nyakadba, akár egyenes stílust szeretnél, vagy valamilyen elegáns megoldásra vágysz, rengeteg lehetőség közül választhatsz!