praktikák lógó szemhéjak ellen

Praktikák lógó szemhéjak ellen

Fedezd fel a legjobb bőrápolási technikákat.

A fáradt szemeket az alváshiány, vagy a monitor előtt töltött rengeteg idő is befolyásolhatja. Megmutatjuk, hogyan enyhítsd és csökkentsd a szemkörnyéki ráncokat.

Minden, amit tudod kell szemhéjaid egészségéről

Ahogy öregszünk, úgy kezdünk el aggódni szemhéj körüli bőrünk miatt is. Most megválaszoljuk neked a téma leggyakoribb kérdéseit!

Megereszkedtek a szemhéjaim? Jelek, amire figyelni kell

A figyelmeztető jelek, amikre figyelni kell, a szem körüli karikák, illetve a szem alatti táskák feltűnése.

Lehet, hogy a probléma forrása mélyebbről gyökerezik, és valamiféle idegproblémát, izomgyengeséget vetít előre, de azért a lelógó szemhéj leggyakrabban az öregedés jele.

A jó hír az, hogy vannak olyan bőrápolási termékek és olyan tornagyakorlatok, amelyek segíthetnek a szemkörnyéki terület feszesítésében.
A megfelelő hidratálás az egyik legjobb megoldás, amivel megelőzheted az öregedés jeleit. A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Szemkörnyékápoló hialuronsavval és magnólia kivonattal hidratál és támogatja a bőr saját regeneráló funkcióját is.

Előzd meg szemeid megterhelését, 5 egyszerű gyakorlattal

  1. 20 percenként fordulj el a monitortól és pislogj folyamatosan, 4 másodperces időközökkel.
  2. Csukd be szemed és úgy forgasd szemgolyóidat.
  3. Melegítsd fel szemeidet tenyereddel és hagyd őket csukva pihentetni.
  4. Fordulj el a monitortól és fókuszálj egy másik tárgyra. Ismételd meg óránként.
  5. Csukd be szemed és utána nyisd ki, amilyen gyorsan csak tudod. Ismételd meg oldalirányban is.

Hogyan fiatalítsd meg szemhéjaidat?

A megereszkedett szemhéjak megszüntetése segít, hogy fiatalabbnak nézz ki. Tudd meg, hogyan óvd bőröd, házi praktikákkal és professzionális krémmel.

Viszlát, sötét karikák!

Ahogy öregszünk, az arcunk életünk festővásznává válik. A késő éjszakák nem tűnnek el nyomtalanul.

Szerencsére a speciálisan kifejlesztett ránctalanító krémeink segítenek megakadályozni a szemkörnyéki terület öregedését és csökkentik a sötét karikákat.

A NIVEA Q10 POWER Ránctalanító Szemkörnyékápoló termék Q10 koenzimmel és a kreatinnal csökkenti a szem alatti sötét karikákat. Ez a népszerű krém finommá teszi bőröd a szemkörnyéken és minimalizálja a sötét karikákat és finom ráncokat.

Ennek az öregedésgátló szemkrémnek az a szépsége, hogy mind a ráncok megelőzésére, mind a bőr természetes védekezőképességének javítására, mind pedig a meglévő ráncok csökkentésére tökéletes formulával rendelkezik.

Érezd a ragyogást

Érezd a ragyogást

Ki mondta, hogy 40 felett nem lehet ragyogó a bőröd? A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Szemkörnyékápoló frissíti a bőrt és fiatalos megjelenést kölcsönöz neki. Rendszeres használata rövidláncú hialuronsav, magnólia kivonat és kreatin tartalma segítségével támogatja a bőr természetes regenerációs képességét.

background

Ránctalanító, ápoló szemkörnyékápolók a fáradt, megereszkedett szemhéjakra