Márka és vállalat

Üdvözlünk a NIVEA oldalán. Információk a NIVEA márkáról és a Beiersdorf cégcsoportól.

NIVEA & BEIERSDORF

A vezető nemzetközi kozmetikai nagyvállalatok egyikeként a fogyasztók szempontjait szem előtt tartva lenyűgöző, innovatív termékeket kínálunk számukra.

NIVEA History - 100 évnyi alkotás

Márkáink általános bizalomnak örvendenek – kezdve a NIVEA-tól, a világ egyik legelismertebb bőrápolási márkájától a többi nemzetközileg sikeres márkáig, mint a Labello, Eucerin, La Prairie, 8×4 és Hansaplast/Elastoplast.
 
A Beiersdorf több mint 130 év tapasztalattal rendelkezik a bőrápolás terén és innovatív, kiemelkedő minőségű termékekkel képviselteti magát az egész világon.

Tudj meg többet!
NIVEA Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

A családok már több mint 100 éve választják termékeinket a kiváló bőrápolás érdekében. Ez idő alatt szerte a világon a NIVEA valódi családtaggá vált az otthonokban, így a mindennapi törődés természetessé vált számunkra.

 

Tudj meg többet!

Fenntarthatóság a Beiersdorfnál

A Beiersdorfnál fontosnak tartjuk, hogy üzleti tevékenységünket fenntartható formában, ökológiai és szociális felelősséggel végezzük.

Tudj meg többet!

Karrier a Beiersdorfnál

Munkatársaink lelkesedése és elkötelezettsége teszi lehetővé vállalatunk fejlődését. Fontos számunkra, hogy dolgozóink büszkék legyenek a Beiersdorf-ra, annak értékeire és márkáira.

Megnézem