KÉSZÍTSD EL A SAJÁT ADVENTI NAPTÁRADAT

KÉSZÍTSD EL A SAJÁT ADVENTI NAPTÁRADAT

KÉSZÜLJ FEL A KARÁCSONYRA

Közeledik a karácsony! Mutasd meg a szeretteidnek, hogy gondolsz rájuk, és időt szánsz arra, hogy meglepetést készíts nekik. Ajándékozd meg őket egy kedves, könnyen elkészíthető DIY adventi naptárral.

KEDVES AJÁNDÉKOK A SZERETTEIDNEK

Soha nem lehetsz túl idős a kedves kis adventi naptárakhoz!

SZÁMOLJ VISSZA KARÁCSONYIG

Ki nem szereti a karácsonyi időszakot? Hulló hópelyhek, a nagy és gyönyörű karácsonyfa feldíszítése és a szeretteidnek szánt ajándékok csomagolása. Habár az ünnepek közeledtével valószínűleg te is automatikusan karácsonyi hangulatba kerülsz, amint megnyitnak a különböző vásárok, de mi is összegyűjtöttünk néhány adventi naptár ötletet, amiket könnyedén elkészíthetsz otthon, és amelyek melegséggel töltik meg a szívedet. 

Van valami különleges a kis számozott ablakok kinyitásában és a mögöttük rejlő ajándékokban. Ez az oka annak, hogy annyira szeretik a gyerekek és a felnőttek is az adventi naptárakat. Azért, hogy megédesítsd az év egyik legkülönlegesebb ünnepére való felkészülést, lepd meg a családodat, valamint a barátaidat egyedi készítésű adventi naptárral, és mutasd meg, hogy mennyire fontosak a számodra. 

Görgess lejjebb, hogy felfedezd, miként készíthetsz adventi naptárat, és rejthetsz el bennük apróságokat egyszerűen, amelyekkel mindenki arcára mosolyt csalhatsz.

ADVENTI NAPTÁR ÖTLETEK HÖLGYEKNEK

diy-adventinaptar-otletek-holgyeknek

DIY ADVENTI NAPTÁR ÖTLETEK HÖLGYEKNEK

Legyen szó a legjobb barátodról, anyukádról vagy a nővéredről,
a különleges nők az életedben megérdemlik a törődést
. Első DIY adventi naptár ötletünk nagyon egyszerű. Tégy bele egy régi fadobozba csillogó papírba csomagolt kis ajándékokat, amelyek elbűvölővé teszik a meglepetésedet. 

MIT TEGYÉL A HÖLGYEKNEK KÉSZÜLŐ ADVENTI NAPTÁRBA

Ne szabj határt a képzeletednek, amikor azon gondolkodsz, hogy milyen ajándékok kerüljenek a naptárba. 

Mikor volt utoljára olyan, hogy csak egyszerűen rajzoltál anyukádnak? Biztosan nagyon szeretni fogja azt a nosztalgikus érzést, amit ez az ajándék ébreszt benne. 

Soha nem tévedhetsz azzal, ha apró szépség- és bőrápolási termékeket rejtesz el a DIY adventi naptáradban. 

A hidratáló krémeknek, ajakbalzsamoknak, az utazó méretű tusfürdőknek és testápolóknak mindenki örül. 

Természetesen minden édesszájú imádni fogja a csokikat és a cukorkákat. Különleges emlékeket megörökítő fényképekkel pedig még személyesebbé teheted a meglepetéseket.

ADVENTI NAPTÁR ÖTLETEK FÉRFIAKNAK

DIY ADVENTI NAPTÁR ÖTLETEK FÉRFIAKNAK

Mutasd meg az apukádnak, a férjednek, a párodnak vagy a legjobb barátodnak, hogy gondolsz rá. Kölcsönözz a DIY adventi naptáradnak kézműves külsőt egy darab kezeletlen fával és ráragasztott ruhacsipeszekkel. A napok beszámozásához vágj ki egy furnérlemezből karácsonyra utaló formákat és fess rá számokat.

MIT TEGYÉL A FÉRFIAKNAK KÉSZÜLŐ AZ ADVENTI NAPTÁRBA

A fiúk mindig fiúk maradnak. 

Mindegy, hogy hány éves, egy férfinak készülő adventi naptárba klassz játékokat és apró kütyüket érdemes tenni. 

Például próbálj meg olyan játékautót találni, ami az illető aktuális járművének a mása, és azt tedd bele az adventi naptárba. 

Biztos, hogy nem tévedsz olyan vicces ajándékkal sem, mint például egy mókás bögre. 

Vagy mi a helyzet a menő és vicces usb-s cuccokkal, amiket a munkahelyen tud használni egy férfi? 

Végül, de nem utolsó sorban fontos megjegyezni, hogy a férfiak is szeretnek törődni magukkal. Az utazó méretű sampon, a borotvahab és természetesen egy bőrápoló krém is tökéletes ajándék, amit minden férfi értékelni fog a következő utazásnál.

ADVENTI NAPTÁR ÖTLETEK GYEREKEKNEK

DIY ADVENTI NAPTÁR ÖTLETEK GYEREKEKNEK

Mindenki odavan az adventi naptárakért, de különösen a gyerekek szeretik az apró meglepetéseket, és számolgatni a napokat a karácsonyfa körüli nagy ünneplésig. Még egy egyszerű DIY adventi naptár ötlet: használj fa ruhafogasokat! Dolgozz élénk színekkel, például a karácsonyra oly jellemző pirossal.

MIT TEGYÉL A GYEREKEKNEK KÉSZÜLŐ ADVENTI NAPTÁRBA

Az első dolog, ami eszünkbe jut, ha arra gondolunk, hogy milyen ajándékkal lepjük meg a gyerekeket, az az édesség. Ezért, ha biztosra szeretnél menni, a 24 ajándékból legalább 3 csokoládé vagy cukorka legyen. 

A többi ajándék tekintetében minden kreativitásodat bevetheted. Minden gyerek szeret kézműveskedni, ezért például az üveggolyók, a gyöngyök és a különböző befőttes gumik mindegyike nagyszerű adventi naptárba rejthető ajándék. 

Helyezz el a naptárban különböző színű színes tollakat és mintás papírokat, így gyermeked szuper levelet írhat a Mikulásnak. 

A kis fejtörők és az iskolai kellékek vidámak és hasznosak is egyben. Gyűjtsd őket össze egy NIVEA Creme tégelybe! A gyerkőcök és a szüleik így évtizedekig érezni fogják a gondoskodás illatát. 

TÖLTSD MEG GONDOSKODÁSSAL AZ ADVENTI NAPTÁRADAT

MUTASD KI A GONDOSKODÁST A NIVEÁ-VAL

A bőrápolási termékek mindig jó választásnak bizonyulnak, amikor megtöltöd az adventi naptárat ajándékokkal. A széles választékban elérhető, utazó méretű szépségápolási termékek tökéletes meglepetések lehetnek. Samponok, dezodorok és testápolók: te döntöd el, hogy mit ajándékoznál szívesen a szeretteidnek. Válassz, mi mindegyiket szeretjük.