Új bársonyos bőrápolás

Kényeztesd a bőrödet és az érzékeidet is.

ÉBRESZD FEL AZ ÉRZÉKEIDET ÉS KÉNYEZTESD A BŐRÖDET

Próbáld ki az ápoló olajok és a csábító illatok egyedülálló kombinációját. Az értékes olajokat tartalmazó kényeztető összetétel intenzíven hidratálja, bársonyosan puhává és ragyogóvá varázsolja a bőrt a nap 24 óráján keresztül. A csábító illatok ugyanakkor megörvendeztetik és elvarázsolják az érzékeidet. 

 

Próbáld ki  - Testápoló kókuszillattal & monoiolajjalTestápoló soufflé cseresznyevirág-illattal & jojobaolajjal vagy Testápoló soufflé kókuszillattal & monoiolajjal.

 

Szánj időt magadra, kapcsold le a lámpákat, gyújts gyertyát, tegyél be valamilyen nyugtató zenét és kényeztesd magad – az új kókuszillatú testápoló és testápoló soufflé monoiolajjal valódi rituálévá változtat minden bőrápolást. 


ÚJ KÓKUSZILLATÚ TESTÁPOLÓ MONOIOLAJJAL

Kényeztesd a bőrödet az olajos testápolók családjának új tagjával. Hagyd, hogy elvarázsoljon a trópusi kókuszillatú testápolónk monoiolajjal, amely egyedülálló összetételével 24 órán keresztül hidratálja a bőrt és nem hagy zsíros filmréteget maga után.

TÖBB MINT EGY KRÉM, PRÓBÁLD KI AZ ÚJ OLAJOS TESTÁPOLÓ SOUFFLÉT

A gyöngy ősidők óta a luxus és az elegancia szimbóluma. Érvényes ez nem csak az ékszerek esetében, hanem a testápolás területén is! Ezért bemutatjuk neked a testápoló soufflét értékes olajgyöngyökkel. Ez a természeti csoda garantálja, hogy a bőröd napi 24 órán keresztül puha és hidratált lesz anélkül, hogy zsíros filmréteget hagyna maga után. 

Kétféle souffléból választhatsz: Kókusz & Monoiolaj vagy Cseresznyevirág & Jojobaolaj. Az előbbi elcsábít a kókusz trópusi illatával és a monoiolaj jótékony hatásaival, amely a kókuszpálma és a tahiti tiara virág olajának keveréke. A másik esetében a csersznyevirág illata és a jojobaolaj simogatják az érzékeidet. 

 

Az értékes olajgyöngyök hidratálják és puhává varázsolják a bőrt.

Az eredmény: bársonyos és ragyogó bőr.

A különleges monoiolajos krém nem ragad és gyorsan beszívódik.

A magával ragadó trópusi kókuszillat minden alkalommal elvarázsolja az érzékeket.

 

A lány és nőies cseresznyevirág illat azonnal elcsábít!

A kényeztető jojobaolaj egész nap hidratálja a bőrt.

A bőr ragyogó és bársonyosan puha tapintású lesz.

A könnyű krémes formula nem ragad és gyorsan beszívódik.


VÁLASZD KI A HOZZÁD ILLŐ ILLATOT


Tippek

Tanuld meg kényeztetni az érzékeid és a bőröd 

TESTÁPOLÓ OLAJ VAGY TESTÁPOLÓ HIDRATÁLÁS ÉS ÁPOLÁS A TESTEDNEK

TESTÁPOLÓ OLAJ VAGY TESTÁPOLÓ
HIDRATÁLÁS ÉS ÁPOLÁS A TESTEDNEK

Ha sima, gyönyörű bőrre vágysz, időt kell szánnod a hatékony testápolásra. Ismerd meg a testápoló olajok és testápolók különleges tulajdonságait.
   
   
KÉNYEZTESD AZ ÉRZÉKEID CSERESZNYEVIRÁG ILLATTAL

KÉNYEZTESD AZ ÉRZÉKEID
CSERESZNYEVIRÁG ILLATTAL

A gyorsan beszívódó testápolót a cseresznyevirág illata és a kényeztető olajok teszik igazán különlegessé.
   
   
   
SAJÁT SPA ÉLMÉNY A FÜRDŐSZOBÁDBAN

SAJÁT SPA ÉLMÉNY
A FÜRDŐSZOBÁDBAN

Képzeld el, hogy otthon vagy a hangulatos gyertyafényes szobádban. Klasszikus zene szól és pazar illatok lengik be a szobát. Egyszerűen tökéletes! Pár apró trükk, néhány fürdőtermék segítségével könnyedén spa hangulatot teremthetsz a saját fürdőszobádban is.